Şimdi Ara

Niçin hala knight online oynuyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uzun süredir oyunu oynamıyorum , geçmişte oyunda ve dh knight online bölümünde epey zaman geçirdim çevremdeki insanların çoğu oyunu bıraktı yada özel serverlarda oynuyorlar. Arasıra arkadaşlarımın karakterleriyle oyuna giriyorum ama eski tadı alamıyorum. Gördüğüm kadarıyla oynamaya devam eden arkadaşlar var , sizin oyuna devam etme sebebiniz nedir , eski zevki oyundan alabiliyor musunuz ?

• bilgisayar upgrade için para kazanmak

pc bosa acik durmasin
  • Pazar yapıyorum güzel oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bilgisayar upgrade için para kazanmak

pc bosa acik durmasin

Ben çok sıkıntılı bir insanım mümkünse PC hiç kapalı kalmasın istiyorum, TPT yersem downloada bırakıyorum.. Knighta da tekrar başlama nedenim artık indirebilecek bişey bulamamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 12 Nisan 2010; 11:07:43 >
  • ben bıraKTİM simdi cokda rahatuım
  • Sigara gibi nalet olsun denir ama gene içilir
  • bırak iyikide oynuyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zenginlik,şöhret,güç
    Bu dünyadaki herşeyi elde eden adamın idamı sırasında söyledigi son sözler insanları ko'ya yönlendirdi.
  • arkadaş ortamı
  • pazar al sat zevkli
  • Zevk için oynuyorum.
  • sırf eski arkadaşlar yüzünden
  • Oynamıyorum sadece forumda olayları takip ediyorum. Yazın belki başlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Zenginlik,şöhret,güç
    Bu dünyadaki herşeyi elde eden adamın idamı sırasında söyledigi son sözler insanları ko'ya yönlendirdi.

Yanılsama, olduğunu sanma, günlük yaşamda ki eziklik...
  • İki sebep harici oynuyorum diyen kendini kandırıyordur. 1- Para kazancı için 2- Guild, party muhabbeti için
    Bot kullanan insanlarla pvp yapıp saç baş yolmak zevkli olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

İki sebep harici oynuyorum diyen kendini kandırıyordur. 1- Para kazancı için 2- Guild, party muhabbeti için
    Bot kullanan insanlarla pvp yapıp saç baş yolmak zevkli olmasa gerek.

guzel yorum
  • Şu oyundan zerre zevk almıorum +10 itemde verseler zevk alacagımıda sanmıorum ama arkadas ortamı ve pazar yapıorum yine hic yokdan bisilerle ugrasmıs oluyorum..
  • bende oyundan zevk almıyorum 50 lwl adamın 83 lwl adamı kestiği bi oyunda 1 saniye bile durmam zamanınızı boşa harcamayın gidin başka oyun oynayın he illa ko diyosanız pwp
  • zevk hırs sırf yeni arkadaşım yüzündne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

bende oyundan zevk almıyorum 50 lwl adamın 83 lwl adamı kestiği bi oyunda 1 saniye bile durmam zamanınızı boşa harcamayın gidin başka oyun oynayın he illa ko diyosanız pwp

50 lvl +10 set +10 weapon + 5 takı set bile olsa 83 lvl +7 cleverlı adamı kesemez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.