S.a. teknoloji tv milleti arkadaşlar ben Windows xp home edition kullanıcısıyım. benim bilgisayarımı sıfır kurduğumda twin diye admin kullancı kardes diyede kardeşlerim için sınırlı kullanıcı açtım ama daha sonra saati değiştirmeye girdiğimde
diye hata werdi ama admin kullancıyım ama hesap ayarlarım aynen bu şekil
resmimi değiştirmeye kalkdığımda ise
diğer özelliklerim ise aynen böle
GÜVENLİ MOD a girdiğimde 2 kullanıcı çıkıyo twin ve admin diye ikisinede girdiğimde küçük bir kutucuk çıkıyo ve galiba benim buraya girmeye yetkim olmadını sölüyo ve kendini reset atıyo normal windows giriyo.Bilgisayarımda hiçbir sorunum yok uçak gibi ama işte bunlar beni rahatsız ediyo.Yardımlarınızı bekliyorum :smt006
kusura bakmayın birçok sitede yayınladım için dikkatsizlikten teknoloji tv yazmışım
arkadaşım. şu an senin yeni açtığın kullanıcıyı sınırlı olarak gördüğünden dolayı böyle bir sorun veriyor. bunu halletmenin çözümü tabiki var. ilk olarak admin diye bir hesap varsa bu sonradan tanıtılmıştır. orjinal ismi administrator olmalı ki bu şekilde kendine yeni bir kullanıcı hesabı oluşturacaksın ve buna administrator yetkisi vereceksin. bu şekilde sorunun oratadan kalacak ama mutlaka tüm dosyalarının yedeklerini bir yere al. yoksa hepsi gidebilir...