Şimdi Ara

NFS: World Online Beta Huzurlarınızda.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET sağolsun kimbilir ping kaç (en az bi 500) ki power boost lara bastığım zaman 1dk sonra çalışıyorlar.Alakasız bi yerde nitro'ya kökleniyor birden.Baya sinir bozucu.Birde oyunda ya benim araban çok ağır yada polislerin arabaları aluminyumdan falan.Ne zaman çevreme doluşsalar hiç zorlanmadan dağıtıyorum hepsini =)
  • bende oynuyorum arada ama bazen atıyo oyundan nedense 3lvl oldum yarışlarda milletde aynı araba olmasına rağmen geçiyolar beni skilllerden farkediyo sanırım çözdükçe açıklama yaparım buraya
  • Bende araba hep sağa kayıyor ya, sağ tuşuna basmasam bile. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Çok sinir etti...
  • oyunda lag çok fazla.birde yarışa girerken bekleme süreleri acayip uzun 3 dakika bekledim neredeyse.tabi tam sürüm çıkınca düzelir bunlar ama ben şöyle ağız tadıyla adam gibi yarışamadım yaw.bu arada oynayan arkadaşlar beni eklesinler kullanıcı adım:PATHROON
  • oyun için başvurdum ama mail gelmedi kaç saat daha sürer??? ya da gün
  • Oyundan çıkıp tekrar başlat dediğimde yine download ediyor oyunu tamamen anlamadım gitti. Var mı bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

oyun için başvurdum ama mail gelmedi kaç saat daha sürer??? ya da gün

yukarıda hangi aralıklarda olduğunu söyledim 13 Haziran beta için son gün
  • Oyundan Atıyor ya ..1 tane Multiplayer Yarış yaptım ama Sonuncu oldum .Bide Araba Nasıl SAtın alacaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Oyundan çıkıp tekrar başlat dediğimde yine download ediyor oyunu tamamen anlamadım gitti. Var mı bir fikri olan?

Hayır etmiyor, gücellemelere bakıyor. 1dk bekle girer.

Bu arada level 6 oldum.
  • Normalde mailleri sürekli kontrol ederim ama görmedim konuyu görünce baktım kabul edilmişim :) şuanda indiriyorum ancak indirme serveri yavaş sanırım.
    Vay bea mart'ta başvurduk haziranda geldi :)
  • Şimdi biraz açıklama yapalım...
    Oyun henüz gelişme aşamasında. Birçok eksik var. Zaten Beta'nın amacı bu eksiklerin giderilmesi. Oyundan atma problemiyle ben de çok karşılaşıyorum. Şimdilik idare edeceğiz bakalım.
    Oyunda para kazanmak ve level atlamak her online oyunda olduğu gibi oldukça zor. Multiplayer eventlerde 3 kata kadar daha çok para ve rep kazanabiliyoruz. Ama multide kazanmak da oldukça zor. Tavsiyem 30k toplayana kadar normal yarışlarda kasmanız. Daha sonra Cars Dealer'dan modifiyeli Eclipse GT'lerden alıp Multi'ye geçebilirsiniz. Multide Mazda3 ile ben de fazla iyi derece yapamadım ama Eclipse aldığımdan beri ilk 3 içerisine kolaylıkla girebiliyorum. Daha lvl 6 dayım. Bu şekilde Tier 2 leri açıp alana kadar devam ederim heralde. Online oyunlar genelde sabır işidir. Ya başlayın ya hiç bulaşmayın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Şimdi biraz açıklama yapalım...
    Oyun henüz gelişme aşamasında. Birçok eksik var. Zaten Beta'nın amacı bu eksiklerin giderilmesi. Oyundan atma problemiyle ben de çok karşılaşıyorum. Şimdilik idare edeceğiz bakalım.
    Oyunda para kazanmak ve level atlamak her online oyunda olduğu gibi oldukça zor. Multiplayer eventlerde 3 kata kadar daha çok para ve rep kazanabiliyoruz. Ama multide kazanmak da oldukça zor. Tavsiyem 30k toplayana kadar normal yarışlarda kasmanız. Daha sonra Cars Dealer'dan modifiyeli Eclipse GT'lerden alıp Multi'ye geçebilirsiniz. Multide Mazda3 ile ben de fazla iyi derece yapamadım ama Eclipse aldığımdan beri ilk 3 içerisine kolaylıkla girebiliyorum. Daha lvl 6 dayım. Bu şekilde Tier 2 leri açıp alana kadar devam ederim heralde. Online oyunlar genelde sabır işidir. Ya başlayın ya hiç bulaşmayın yani.

Normal yarışlardan kastınız nedir ? singleplayer mi ?

Oyundan atma 2 kere yaşadım zaten 3 yarış yaptım açıkçası pek arabaları yaklamak kolay olmuyor biraz daha rekabet için bir şeyler yapılabilir drift city girebilsem

• Sanırım betada arabamıza upgrade yapmaıyoruz (veya ben bulamadım) bu oyun tam sürüme geçtikden sonrada geçerlimi olcak.

Bu arada Mazda 3 hayranı olarak arabayı ilk gördüğümde çok sevindim.
  • hemen bugımı bildirdim 1920x1080 yapınca monitör out of range oluyor
  • 1920*1080 Bug'ı hala duruyor mu yuh yani en son betada da böyleydi aradan geçen zamanda hiç mi akıllarına gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

1920*1080 Bug'ı hala duruyor mu yuh yani en son betada da böyleydi aradan geçen zamanda hiç mi akıllarına gelmedi

piii ben de yeni sandım bu sorunu demek yapmayacaklar da uzun süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

oyun için başvurdum ama mail gelmedi kaç saat daha sürer??? ya da gün

yukarıda hangi aralıklarda olduğunu söyledim 13 Haziran beta için son gün

yanlış anladın galiba oyun için başvuru mail'i gönderdim ama kabul edilip edilmediğime dair bir mail gelmedi daha kaç gün sürer cevap alabilmem???

• Beyler bayanlar merdivenden kayıp kafayı yaranlar,
    NFS WO için geliştirmiş olduğum camhack programı sayesinde içeriden sürebileceksiniz, yakında yayınlayacağım.. İşte bir SS..

Diyebilseydim keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi édizort -- 3 Haziran 2010; 17:21:14 >
  • Şimdi üye olsak indirip oynayabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Şimdi üye olsak indirip oynayabilir miyiz ?

Hayır beta'ya kabul edilmen gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.