Şimdi Ara

NFS WORLD KURDUM AÇILMIYOR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NFS WORLD kurdum arkadaşlar ama açılmıyor daha önce oynamıştım oyunu pcmde
     NFS WORLD KURDUM AÇILMIYOR!
    bu programlar var.Oyunun simgesine tıkladığımda"Uygulama başlatırken bir hata oluştu.Problem devam ederse lütfen Müşteri Ağı ile bağlantı kurun" yazısı çıkıyor tekrar tekrar...Acaba Netframeworkun gerekli bir sürümünü mü kurmalıyım ?

• hocam ben konuyu yeni gördüm sorun aynı sorun aynen bende de var ve devam ediyor sende need for speed world'ün anasayfası açılıyormu eğer sende de açılmıyorsa buraya lütfen yaz çünkü bende açılmıyor hiçbir şekilde hata veriyor hangi tarayıcıda olursam olayım,veya sen sorununu çözdünmü hocam şimdiye kadar.
  • Arkadaşlar ben oyunu oynayalı çok oldu ama size yardımcı olmaya çalışayım.Arkadaşım nfs world basınca hiç bir ekran gelmiyor mu yoksa farklı bir sorun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan94

hocam ben konuyu yeni gördüm sorun aynı sorun aynen bende de var ve devam ediyor sende need for speed world'ün anasayfası açılıyormu eğer sende de açılmıyorsa buraya lütfen yaz çünkü bende açılmıyor hiçbir şekilde hata veriyor hangi tarayıcıda olursam olayım,veya sen sorununu çözdünmü hocam şimdiye kadar.

format attım düzeldi :)
  • arkadaşlar bende kurdum fakat açılmıyor ve format atma şansım yok başka bir çözüm varmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.