Bildirim
NFS vs GT4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum forumda bir sürü açıldı need for speed ve GT4 konuları biraz araştır...NFS arcade ama GT4 simulasyon oyunu fark bu Nfs deki gibi GT4 de modifiye faln yoktur arabalr orjinaldir sadece motor güçüyle oynayabiliyorsun yarışlardan önce arabaya downforce ayarları falan yapabiliyorsun yane gerçek bi simulasyon..Burnout'taki gibi de kazalar yok sadece yarış....
biraz forumu ve oyun sitelerini araştırmanı tavisye ederim her soruya pat diye konu açmayalım...
saygılarımla... -
pff gt4 de modifye yok mu?? egsoz alınca arabanın sesi bile değişiyo nasıl modifye yok her türlü modifye var hatta silindir taşlama bile var yaww gt4 de kaza falan yapılmıyo başta başlıyosun dandik bi araba alıp sonra yarışıp bitirdikçe daha iyi arabalar alıyosun bide yükseldikçe ehliyet falan alman lazım çok zevkli oluyo ehliyetler gt4 de nfs gibi 40 metre uçup yere çakılıp dewam etmiyosun similasyon gt4 nfs le karşılaştırmak bile yanlış bence -
Modifiye yok derken dış görünüş olarak yok dedim
saygılarımla -
quote:
Orjinalden alıntı: xzer
Modifiye yok derken dış görünüş olarak yok dedim
saygılarımla
ya nasıl yok???
hertürlü modifiye war...
mw ile gt4 karşılaştırılamaz...
yarış denince gt4 üzerine tanımam.... -
dostum nası okuyorsun dış görünüş olarak yok dedim bende motoruna,egzozuna,lastiğini,jantı hatta yağını bile değiştirosun...Bende biliyorum ve oynuyorum..Oyunun Fan'larındanım...
biraz daha dikkatli okuyalım
sayılarımla... -
quote:
dostum nası okuyorsun dış görünüş olarak yok dedim bende motoruna,egzozuna,lastiğini,jantı hatta yağını bile değiştirosun...Bende biliyorum ve oynuyorum..Oyunun Fan'larındanım...
sayılarımla...
Ben anladım senin demek istediğini
GT 4 te görsel modifiye yok bir neon takılmıyor mesela yada body kit yada buna benzer şeyler.Evet modifiye war fakat MW daki gibi yad Underground daki gibi gelişmiş değil.Spoiler yada cant fln takabiliyoruz.Zaten böyle 1. sınıf ciddi bir oyunu görsel modifiye biraz cıvıtırdı.
Şahsen ben arabamın üstüne Pimp my Ride yazıp altına kırmızı neon döşeyip , spiral cantlar takıp Laguna Seca da yarışmak istemezdim
-
quote:
sayılarımla...
+1000
-
gt rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz başka tanımam -
Underground 2 nin modifiye parçası kadar araba var Gt4' de -
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Underground 2 nin modifiye parçası kadar araba var Gt4' de
senindediğinde doğru
-
800 araba var -
quote:
Orjinalden alıntı: iscanthere
800 araba var
3 yıllık konuyu hortlatmak büyük başarı,tebrikler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- japonya"dan alınan ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps5 ssd önerisi
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- ps5 lan kablosu bağlandı hatası
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- telegram indirim kanalları
- ps plus fiyat
- the last of us 3
- direksiyon seti
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X