Şimdi Ara

Nfs Underground Benzeri Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son yıllarda çıkan nfs lerin çoğuna ısınamadım sadece nfs undercover i çok sevmiştim.
    Modifiye çeşidi çok olan NFS Underground benzeri bir oyun arıyorum fakat grafikleri iyi ve çok eski olmayan bir oyun olmalı.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

• Aynen,bende arıyorum. Mesaj kalsın bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Aynen,bende arıyorum. Mesaj kalsın bari

Nfs Undercover oynamadıysan tavsiye ederim ondada modifiye çeşitleri var güzel , grafikleride iyi...
  • Yokmu tavsiyesi olan...
  • Anlaşıldı, underground 1 e başlıycam anlaşılan :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Carbon oyna

Şöyle yeni,grafikleri güzel bi oyun yokmu undergrounda benzer?

• Peki karbon tarzı bi oyun önerebilir misin nfs dısında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Hard truck tarzı oyun arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

Carbon oyna

maalesef. nfs de yok.

carbon dan sonra iyice bozdu. sadece grafikler yeter diyosan nfs mw2 yi oyna onuda pc in kaldirir mi bilmem.

carbonda ayrintili modifiye yapabiliyosun bi dene istersen

Pc imzamda, nfs mw2 yi ultrada rahat oynuyorum ama sevmiyorum.
    Test Drive Unlimited 2 yi oynadım ,Nfs Underground 2'den sonra en sevdiğim yarış oyunuydu ona benzer bi yarış oyunu varmı bari ? :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Carbon oyna

maalesef. nfs de yok.

carbon dan sonra iyice bozdu. sadece grafikler yeter diyosan nfs mw2 yi oyna onuda pc in kaldirir mi bilmem.

carbonda ayrintili modifiye yapabiliyosun bi dene istersen

Pc imzamda, nfs mw2 yi ultrada rahat oynuyorum ama sevmiyorum.
    Test Drive Unlimited 2 yi oynadım ,Nfs Underground 2'den sonra en sevdiğim yarış oyunuydu ona benzer bi yarış oyunu varmı bari ? :)

Driver San Francisco muydu neydi. böyle bi oyun vardi .(yazilisi yani tam boyle miydi emin degilim)

ben oynamadim fakat guzel diyolar.

nfs mw yi oynadinmi?(2005 olan) en iyi nfs oyunu olarak tarihe gecti

carbon sonrasini takip ettip fakat oynanis stili falan eski oyunlardaki gibi olmadigi icin begenmedim ondan pek bilemcem.

hii aklima geldi.

Burnout Paradise vardi. onuda bi deneyebilirsin. nfsmw2 bu oyundaki efektler falan kullanilmis.

bak istersen bi

Driver San Francisco'yu daha yeni oynadım biraz ilerledim ama ondada modifiye yok galiba,oyun olarak güzel sevdim ama ben modifiye arıyorum :)Burnout paradisede de geçen sene bitirmeye yakın ilerledim çok beğenmiştim ama ondada modifiye yoktu :D
    Nfs Most Wanted'e yada Carbon'a başlamayı düşünüyorum,neden yeni çıkan oyunlarda modifiye yok hala anlam veremiyorum,mantığı ne ?

• Underground a benzeyen ilk çıkan most wanted var en iyi

• ben geçen iyine u2 yi bitirdim. most wanted 2012 den sonra ilaç gibi geldi. ne varsa eskilerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strausser

ben geçen iyine u2 yi bitirdim. most wanted 2012 den sonra ilaç gibi geldi. ne varsa eskilerde var.

+1 Ne varsa eskilerde var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 18 Şubat 2013; 15:30:57 >
  • NFS4-5 e bakabilirsin, modifiye fazla yok ama eğlenceli oyunlardır ayrıyetten NFSU2 nin modları var onlarıda deneyebilirsin. Sonra rFactor var modlarıyla çok güzel oluyor yalnız oyun simulasyon yani bi direksiyon setin varsa oyna derim.
    Birde demişsin neden modifiye yok diye onunda cevabını vereyim; NFS'in özü hızlı arabalar ve polisten kaçmak.
    Underground öncesi NFS'lerde stage 1-2-3 şeklinde modifiye vardı yani ayrı ayrı seçemiyordun detaylı değildi. Sonradan Hızlı ve Öfkeli ilk çıktığı zaman modifiye milletin ilgisini çektiği için NFS bu şekilde bir oyun çıkarttı, yani film olmasaydı böyle bir oyun olmazdı diye düşünüyorum.
  • Modifiye isteyenlere "street legal" adlı oyunu öneriyorum biraz eski kalabilir ancak sınırsız modifiye seçeneği var. 2. oyunun adı da "street legal racing redline" olması lazım.
  • Test Driver Unlimited belki sevebilirsin 1 hafta falan oynamıştım ama pek sarmamıştı
  • juiced serisi var
    fast and furious tokyo drift te güzeldir (ps2)
  • nfs Underground 2 den sonra hiçbir oyununu beğenmedim ben açıkcası.gelirmi bilinmez de.
    konsol olsa xbox ta forza oyna dicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C]aptain Jack Sparrow

Test Driver Unlimited belki sevebilirsin 1 hafta falan oynamıştım ama pek sarmamıştı

Test Drive Unlimited 2'yi bitirdim,çok güzel oyundu modifiye olmamasına rağmen..1'e başlayabilirim modifiye yok ama ev almak sonra evin garajına arabları koymak çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 18 Şubat 2013; 22:16:53 >
  • Hocam teknoloji geliştikçe bunlar geriye gidiyolar sanki sadece grafiğe önem veriyolar gerisi yalan nfs undergraund kendini oynatıyordu hırs yapıyordun yeni araba açmak için haritayı açmak için yarışlar tam tadındaydı dikkat ederseniz şimdiki oyunlarında sona doğru adamlar yavaşlıyor geçiyon zevki kalmıyor undergraundda ekrana kafa atasım gelirdi bi yarışı 10 defa oynadığımı bilirim ps1le nfsdi takip etmeye başlamıştım bütün oyunlarına aşıktım resmen sonra most wanted çıktı büyük hevesle yükledim oyun mükemmeldi undergraund tatındaydı hatta dahada iyidi diyebilirim carbon geldi oda güzeldi ama undergroundla mwla kıyaslanamaz sonraki seri saçmaladı resmen hot pursuit the run simdide mw2 hiçbirini bitiresim yok ara ara girip bakıyom oynamak istiyorum olmuyor geçen most wanteda tekrar başladım adama koyuyor sistemi yükseltip 10 senelik oyunları tekrar oynamak.simdi bu anguslar kendi yaptıkları oyunları oynamıyorlarmı onlar bizim derdimizden anlamıyorlarmı ben anlamıyorum :) geçen dedim bunlar anladırlar nerde yanlış yaptıklarını mw2 geliyodu ama ne yazıkki umduğum gibi çıkmadı polisleri tad vermiyor yarış sistemi hiç hoş değil en sonunda kızıp kendim oyun yapıcamyaprtığı seriyi en güzel şekilde devam ettiren firmada crytekdir her oyunu kendine bağlıyor onlara far cryı bıraktıklarından dolayı kızgınım far cry onlarda olsaydı şuan bambaşka yerdeydi bide batllefield var oda güzel ilerliyor call of dutyde güzel ilerliyordu son oyunu beğenmedim medal of honorda güzel ilerliyor son oyununu yüklemedim hala

• Undergraund gibisini çok zor bulursun :) Bugün bende Most wanted 1'i bitirdim tekrar ve tekrar, eskisi gibi çıkmıyor oyunlar artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.