bende sadece ilk aldığım arabayla performans upgrade'lerinde "extreme performance" yani 3. seviye upgrade'ler yapılıyo... bende mi sorun var.. yani sonradan aldığım audi tt ye ilk seçtiğim nissan 240'a yaptığım tüm upgradeleri yapamıyorum
ha bi de kendi arabamızı satamıyo muyuz... ya da aynı özellikteki arabayla takas falan...
ya bi de bu modifiyelerde markalarin bir önemi var mi? mesela nitro aliyorsun 3 marka var nitro express, nos ve bisey daha. hepsi ayni mi?ayniysa nicin 3 tane var, reklam icin mi?
reklam için ama bu benim soruma cevap değil
Yapamamanın nedeni unique upgradelerin olması. O da sadece carrierde var sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Mawerik
abi sanırım sen şeyi söylüyorsun. NFSU1 de araba değiştirdiğinde modifiye özellikleri arabadan arabaya geçiyodu. bunda geçmiyor yaa. bende gıcık oldum. sorunun cevabı bumu ? :p
Eğer arabayı garajdan değiştirdiysen modifiye geçmez.Arabayı haritadaki CAR LOT yazan yerlerden değiştirdiğin zaman,modifiye seçtiğin arabaya geçer.
quote:
Orjinalden alıntı: sbeqd
quote:
Orjinalden alıntı: Mawerik
abi sanırım sen şeyi söylüyorsun. NFSU1 de araba değiştirdiğinde modifiye özellikleri arabadan arabaya geçiyodu. bunda geçmiyor yaa. bende gıcık oldum. sorunun cevabı bumu ? :p
Eğer arabayı garajdan değiştirdiysen modifiye geçmez.Arabayı haritadaki CAR LOT yazan yerlerden değiştirdiğin zaman,modifiye seçtiğin arabaya geçer.
senin dedigin gibi degil o arkadaşım.ilk basta aldıgın arabadan sonra unlock arabayı alabilmen için car lot'a gidiyosun yani sen istesende istemesende ilk arabandaki modifiyeler yeni aldıgın araca gecmiyor. 0 kaymak gibi bi aile arabasi aliyosun
senin dedigin gibi degil o arkadaşım.ilk basta aldıgın arabadan sonra unlock arabayı alabilmen için car lot'a gidiyosun yani sen istesende istemesende ilk arabandaki modifiyeler yeni aldıgın araca gecmiyor. 0 kaymak gibi bi aile arabasi aliyosun
evet hepsi için sıfırdan modifiye
arkadasim bence senin sorunun cevabi butun shoplari gezmek bir dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme