Şimdi Ara

NFS UNDERCOVER orjinal exe dosyası - tam ekran sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, undercover'ı ati 5650 ekran kartlı laptopumda tam ekran oynayamıyorum, Çözünürlük en yüksek 1024x768 gözüküyor.

1600x900 yapmam lazım ama olmuyor :(

sürücüyü güncelledim. başka napılabilir?

varmı başına aynı sorun gelen?

yardım lütfen.

Sorun oyunun içinde 16:9 - 4:3 ayarının olmaması, bu ayardan 16:9 yapabilirsem, yada ekranı öyle algılayabilirse 1600x900 ayarlayabiliriz. varmı bunu değiştirebileceğimizi bilen bi dost?

Ve arkadaşlar, nfs.exe dosyası gerekiyor, değiştirilmemiş, daha doğrusu c racksiz hali.

biri bana indirme linki veya upload edebilirmi? çok çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 20 Eylül 2010; 22:58:20 >

• aRKADAŞLAR YOKMU YARDIM EDİCEK Bİ ARKADAŞ?

ekran kartım ati HD5650
  • Gunceldir beyler bayanlar, çozulmedi hala.

Hakanim, senin bi fikrin varmi?
  • Bi fikir ya:(
    1280x720de oluyor oda yayiyor goruntuyu
  • 1366x768 yap full HD ise 1920x1080 yap
  • Catalyst den ayarları yap önce.

Masaüstüne sağ tuşla tıkla, Catalyst e gir. Gelişmiş gir ama... Dizüstü bilgisayar panel özelliklerine gir. Onu tam ekran yap. Catalyst yüklü değilse yükle mutlaka.
    Oyunun patchleri varsa kur. Orijinal değlse patche göre crack ini bul. Ve monitörünün boyutuda önemli. Ben 1336x768 den yukarı açamıyorum misal... Eğer açılırsa görüntü bozulur.
  • Zaten hocam dediğin gibi yaptım hepsini, ekranım 17.3" olduğu için 1600x900 en faazla. o da tamamdı zaten. ama oyunun patchlerini kuramıyorumda, kurunca oyun hata veriyor, LANG.INI hatası. tamamen silip bidaha yüklüyorum.

yani o zaman patchlerin tam asıl olduğunu anlatan bi yer lazım bilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar, undercoverin nfs.exe orjinal parcasi gitti, varsa gonderebilirmisinz? Degistirilmemis hali.
  • hocam bende diablo2 tam ekran oynayamıyordum. catalyst ekran ayarlarında tam ekranı aktifleştirme bölümünü değiştirmeme izin vermiyordu(Hafif Silikti)

ekran çözünürlüğünü düşürdükten sonra o seçeneği işaretleyebilitorsunuz. daha sonra tekrar yükseltirsiniz. bir deneyin belki işe yarar
  • Dedigin kisim bende yok, ekran kartlarimiz aynimiki?

Dedigini yapmaya calistim, ama bi degisiklik yok.
  • Konu değişti, yardımlarınızı talep ediyorum dostlar
  • hocam bakin bu bendeki ekran goruntusu. size daha once de anlattigim gibi bu kirmizi ile isaretlenmis yeri secebilmeniz icin cozunurlugu dusurmeniz gerekiyor. yeteri kadar dusurdugunuzde bu secenek secilebilir hale geliyor

NFS UNDERCOVER orjinal exe dosyası - tam ekran sorunu
  • Mmm anladim, yanilmiyorsam o ayar seçili bende.
    Laptopa bakinca bi kontrol ederim yine. Bende hydravision sekmesi yoktu mesela? Son surumude yukledm catalystin.
    Acaba yuklenmesi gereken baska parcalardami var? Laptop benm pc. Ati 5650 var

emeginiz ve paylasiminiz icin cok tesekkurler
  • ARKADAŞLARRR LÜTFENN YARDIMMM BENİM SORUNUMM ŞU OYUNU AÇTIM LOADİNG YAZIO BEKLİOM BEKLİOM GELMİO NİE GELMİO VE NE YAPABİLİRİZ LÜTFENN YARDIMMMM ŞİMDİDEN SAOLUNNN
  • ARKADAŞLAR BU ARADA OYUNUM NFS UNDERCOVERRR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.