Şimdi Ara

nfs the run sıyah ekran sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bılg ozellıkleri i7 işlemci 8 gb ram 540 cuda ekran kartı. nfs the run oynunu kurdum fakat sıyah bır ekran cıkıyor. ne yaptıysam olmadı. acilen yardım gerekkkkkk

• Oyun orijinal mi?
  • tabiki degil
  • Benimde orjinal değil :D Sorunsuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madlowen

tabiki degil

Büyük ihtimalle bu yüzdendir,farklı bir setup kullanarak tekrar deneyin.
  • O nasıl oluyor la hiç siyah ekran haatsı felan cıkmadı mı ?
  • aynı şey bendede olmuştu oyunu açılırken sağ üst köşedeki loading oluyordu bekledim bekledim hala devam ediyor aynı şey oyunu sildim başka yerden tekrar indirdim açtı.zamunda.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geforce Now 60 FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndirdiğiniz siteler oyunu bozuk veriyordur.O yüzden cd olarak alın yada güvenilir sitelerden indirme yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tospik35

aynı şey bendede olmuştu oyunu açılırken sağ üst köşedeki loading oluyordu bekledim bekledim hala devam ediyor aynı şey oyunu sildim başka yerden tekrar indirdim açtı.zamunda.net

Aslında bu hata değil oyun sizden CD'yi istiyor.

Burada daha önceki oyunlarda yapıldığı gibi sanal CDRom kuruyorsunuz ama sürekli o sanal CDRom un açık olması gerekiyor. Eğer oyunu kurduktan sonra sana CD'yi kapatırsanız oyun sürekli olarak CD'yi arıyor (yada DVD'yi diyeyim)

Sanal CD'yi yani ISO'sunu tekrar tanıtın ve bilgisayarınızda oyun hala CDRomdaymiş gibi görünsün artık oyun açılış ekranında beklemez, siz de yeni bir versiyon indirmek zorunda kalmazsınız. Yeni versiyon indirdiğinizde çalışıyor sanmak sadece bir yanılgı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 17 Aralık 2011; 13:36:58 >

• Küçük bir dosyayla sorun çözülüyohttp://btjunkie.org/torrent/NFS-The-Run-loading-Problem-solver/43585c6b4b67003ed118f96e357ea055b0394e68476d torrenttn dosyayı indirip oyunu kurduğun yere kopyala oynamaya devam et :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.