Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Küçüklüğümden beri NFS serisiyle haşır neşirim. Dün torrent sitesinde gezerken NFS Rivals'ın Black Box Setupunu gördüm ve indireyim dedim. İndirdim ve kurdum bilgisayarıma.
Setup dosyasını çalıştırdım ve kurdum. Oyunu açayım dedim ve DirectX ile alakalı bir hata verdi. Bu sorunu hallettim, siyah ekran da takılıp kaldı. Bu sorunu da hallettim. En son olarak da NFS Rivals çalışmayı durdurdu deyip masaüstüne atıyor. Ekran Kartı driverim güncel. DirectX sürümüm güncel. NetFramework kurulu. MicrosoftVisual C++ kurulu. Bu en son veren hatadan kurtulmak için internetteki tüm çözüm yollarını denedim fakat bi çözüme ulaşamadım.
Tekrar belirtiyorum. Tüm sürücelerim güncel ve kendi sitelerinden indirilmiştir. Konuyu çözen arkadaş olursa ciddi anlamda hayır duamı alacak
Son olarak oyunun sistem gereksinimlerinin benim bilgisayar özelliklerimin üstünde olduğunun farkındayım. Ekran Kartım DirectX 11 desteksiz bunu da biliyorum. Bu tarz eleştirlerden ziyade çözüm ile gelen arkadaşları bekliyorum.
Crak yaptımmı kardeş.
yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: RaishadaNepulada
yaptım.
calişmayi durdurdu hatasi mi aliyon birde kasma varmi oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: furkandursun
quote:
Orijinalden alıntı: RaishadaNepulada
yaptım.
calişmayi durdurdu hatasi mi aliyon birde kasma varmi oyunda