Şimdi Ara

NFS MW POLİSLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nolamaz asıl sana . sen söylemeden önce koymuştum o resmi. bak bu resmi küçülterek koydum şimdi olamaz nolamaz.

challenge serisinin son bölümündeyim. siyah corvette polisler geliyor. çok zorlaşıyor benden 30 dakika polislerden kaçmamı istiyor.

NFS MW POLİSLER

• yaw ne adamsın haaa iyi ki varsın güldürüyon beni

ama bidaha banlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: *yow*

nolamaz asıl sana . sen söylemeden önce koymuştum o resmi. bak bu resmi küçülterek koydum şimdi olamaz nolamaz.

challenge serisinin son bölümündeyim. siyah corvette polisler geliyor. çok zorlaşıyor benden 30 dakika polislerden kaçmamı istiyor.

NFS MW POLİSLER

O siyah polis arabası beni zor zar durdurmuştu keşke resmini alsaydım telörgüleri kırın havada uctum ters takla atınca yakaladı beni

• Sonunda 999 a ulaştım bakın resmi bu arada resme dikkatlice bakın daha 1. vitesteyim
     NFS MW POLİSLER

NOT: Trainer kullanıyosun yalan söyleme diyecekseniz zaten trainer kullanıyorum
  • ben görünce noluyor dedim birden aha siyah bişey gördüm dedim. sonra corvette'in siyah polis arabasıymış. ama patlattım o arabayı hemde 1 tane gelmişti. boğuşamadım onunlabide benim kendi save dosyam değil o qucık murder arkadaşımız vermişti bana save dosyasını . ben oraya kadar gelemedim daha(challenge series modunun sonuncu bölümüne). ama ss yi en çektim. teşşekkürler qucık murder save dosyasını verdiğin için. ben hemen oynamaya gidiyorum.

nolamaz nayır diyorum. çünkü canım sıkıldı olamaz nolamaz.

bide aker sen ya photoshop yapıyorsun ya paintten yapıyorsun ya bir yama indirdin yada bir hile kullanıyorsun ama hangisi. bizede söylemiyon bide
    quote:

Orjinalden alıntı: winvista

quote:

nolamaz asıl sana . sen söylemeden önce koymuştum o resmi. bak bu resmi küçülterek koydum şimdi olamaz nolamaz.

NFS MW POLİSLER

O siyah polis arabası beni zor zar durdurmuştu keşke resmini alsaydım telörgüleri kırın havada uctum ters takla atınca yakaladı beni

• *yow* sana trainerini pmden atarım ok Yada buraya atayım herkes paylaşsın ok
    http://www.hemen-pay-las.com/download/1424801/GB-Trainer.rar.html (link için ''-'' bunu kaldırın)
    NOT:Oyuna girmeden önce çalıştırın.
    Hadi kapış kapış almayan üzülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 25 Ağustos 2006; 18:31:29 >

• ah be keşke alabilseydim.. kotam sınıra gelmiş ondan bu ay daha fazla birşey indirmiycem.. eh öbür aya anca... kaçmıyor ya site.

bide bakın bir ss aldım yine(bütüngün ss koyuyor buda. ağzını burnunu kırıcam şu yow un diyiyor olabilirsiniz içinizden). helikopter yere iniyor. ona deyiyorum yaw yow. yakında helikopterle arabamın üstüne atlıyacaklar heralde

NFS MW POLİSLER

• Bende bi kere deymiştim helikoptere Çok zevkli oluyo
  • bounty rekorum oyunun kaçış bölümünden gerçi biraz az polislerden uzak durmaya çalıştım ama kaçışım çok şıktı
  • Oyunda toplam 10000 bounty gerekiyor 7000 warken bir başladım 12000 bounty tek seferde indirmiştim
  • x6 da kovalanmak çok zor. jeep polisler siyah corvettler bide beyaz çizgili tuhaf corvettler beyaz corvettler helikopterler filan hepsi peşine düşüyür yau. forumda bir arkadaş x9 mu ne yapmış çok zordur heralde. bide dikenleride koyuyolar diziliyorlar yolun ortasına.

NFS MW POLİSLER

NFS MW POLİSLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Artist_B@B@_ -- 26 Ağustos 2006; 10:09:32 >

• böyle polis gören varmı? ilk başta çıkıyoda polis olarak. bide bu mesajı yazarken bir ses geldi neoluyor dedim ödüm patladı alttan most wantedın sesi gelmiş

NFS MW POLİSLER

• Valla bende dikkat ettim oyunda hiç öyle bi polis aracı yok
  • evet bende görmedim. heralde oyunun sonunda çıkıyor (ben birinciyi yendim ama bilgisayar oyundan atıyodu beni. ondan sondaki polislerden kaçamadım.) nasıl polisler var çok merak ediyorum şu sonda. 1 gb ram yapmalıyım bide yeni ekran kartı almalıyım heralde.
    quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

Valla bende dikkat ettim oyunda hiç öyle bi polis aracı yok

• şimdi yine tepeye çıktım. yerini bilmeyen arkadaşlar için ss çektim baksınlar nerde olduğunu

NFS MW POLİSLER

• taam taam biliom ben orayı ama nasil cikicaz bi deniyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 26 Ağustos 2006; 16:37:30 >
  • denedinmi? yaptınmı
    quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

taam taam biliom ben orayı ama nasil cikicaz bi deniyem
  •  NFS MW POLİSLER

Güzeş bi bug
    Görevlerde zorlanmak yok artık
    Sonunda bende bitirdim oyunu
    Tezavrat istemez teveccühlerinize layik olmaya calişiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 26 Ağustos 2006; 19:25:32 >

• bağzı arkadaşlar x9 filan yapmışlar. bir yamamı gerek bunun için? yoksa oyunun bir bölümündemi oluyor. link verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • quote:

bağzı arkadaşlar x9 filan yapmışlar. bir yamamı gerek bunun için? yoksa oyunun bir bölümündemi oluyor. link verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
    Trainer ile yapılıyor o.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.