Şimdi Ara

NFS MW POLİSLER (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler. ama kotam sınırda öbür aya indiricem anca.
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: *yow*

bağzı arkadaşlar x9 filan yapmışlar. bir yamamı gerek bunun için? yoksa oyunun bir bölümündemi oluyor. link verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
    Trainer ile yapılıyor o.

• ya arkdaşlar trainer olmuyo.menüdeyken f9 a basıyorum bounty fln gelmio.ayrıca arabayı kullanırken f1 e bastım oyundan attı.
  • şimdi ben oyuna girdim. bir yarış yaptım oyunda. sonra bir baktım x5 olmuş pois. galiba shop spazial ı yükledikten sonra oldu. yani her yarıştan sonra x1 den x5 e yükseliyor polis şeyi. hiç polisten kaçmasanda. varmı böyle güzel bir başka yama.

• polisler biraz saçma ama. polisler arabamzın üzerine atsın füzeyi pastlattsın arabamızı. hemde yolda polisler için engeller var benzin yerini patlatınca arabamıza hiç birşey olmuyor. polis arabaları hemen patlıyor ama. olsun yinede süper bir oyun

• Arabalarin hasar almamasi daha iyi oynanabilirlik artıyor
  • ama gerçekçiliği yok. bence hasar alınarak oynanması daha güzel oluyor. ben polis arabalarıı alıyorum geziyorum hasarda alıyolar çok zevkli oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

Arabalarin hasar almamasi daha iyi oynanabilirlik artıyor

• Yeni bir şey farkettim. x1 deyken gelen polis arabası x3 deyken gelen gto polis arabasından daha hızlı hızlanması daha iyi idareside daha iyi

NFS MW POLİSLER

NFS MW POLİSLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Artist_B@B@_ -- 31 Ağustos 2006; 18:30:11 >

• ewt x1deki polis arabasini modlayinca 380i geçio
    quote:

Yeni bir şey farkettim. x1 deyken gelen polis arabası x3 deyken gelen gto polis arabasından daha hızlı hızlanması daha iyi idareside daha iyi

NFS MW POLİSLER

NFS MW POLİSLER

• ama ikiside ss yi çektiğimde hiç moidiye etmemiştim stock halleri
    quote:

Orjinalden alıntı: _n2o_

ewt x1deki polis arabasini modlayinca 380i geçio
    quote:

Yeni bir şey farkettim. x1 deyken gelen polis arabası x3 deyken gelen gto polis arabasından daha hızlı hızlanması daha iyi idareside daha iyi

NFS MW POLİSLER

NFS MW POLİSLER

• polis arabalarını nasıl alıyorsunuz
  • quote:

böyle polis gören varmı? ilk başta çıkıyoda polis olarak. bide bu mesajı yazarken bir ses geldi neoluyor dedim ödüm patladı alttan most wantedın sesi gelmiş

NFS MW POLİSLER

oyunun sonunda m3 gtr yi alınca geliyoo...ama neyseki fazla kovalamıyo...gercekten de cok guzel olmus polis arabası dimi?

• o m3ü zaten anca c6.r kovalar
  • şu gıcık bmw m3 ü çizen polis

NFS MW POLİSLER

• iyi de bu polis kovalamacaları 10 dk yı geçince hiç çekilmiyo
  • O ss'de eklediğiniz saklanma yeri güzelmiş
    Yeni profilimde;dün kazandığım Gallardo'yu azcık modifiye ettim (motor nitro hariç full olarak geliyor zaten<nitro'yu da alınca tam oldu>) ve bounty kazanmak için oraya gittim..Güzel iş

NFS MW POLİSLER

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

O ss'de eklediğiniz saklanma yeri güzelmiş
    Yeni profilimde;dün kazandığım Gallardo'yu azcık modifiye ettim (motor nitro hariç full olarak geliyor zaten<nitro'yu da alınca tam oldu>) ve bounty kazanmak için oraya gittim..Güzel iş

NFS MW POLİSLER

güzel işte ben oraya çıkınca 10 dk oluyo polisler orayada çıkıyo sonra bastedd....

• quote:

Orjinalden alıntı: fener19

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

O ss'de eklediğiniz saklanma yeri güzelmiş

NFS MW POLİSLER

güzel işte ben oraya çıkınca 10 dk oluyo polisler orayada çıkıyo sonra bastedd....

Uzun süre gelmiyorlar..Gelince de;
    oradan iniyorum,bir tur atıp tekrar çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Eylül 2006; 14:11:19 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_9343479/tm.htm
    bu topicte yazıyo nasıl yapıcağın
    quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

polis arabalarını nasıl alıyorsunuz
  • insanı öldürü orda durmak ya bekle n-bekle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalendar

Tepeye çıkıp bekledin yani öylemi, ne güzel rekor kırmışsın be ya, Razor görürse keser seni...

çok iyi dostum güldürdün baya !!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.