NFS:MW BE OYANARKEN OYUNUN EN HEYCANLI YERİNDE BİLGİSAYR BİRDEN BİRE KAPANIYOR VE DUGMESİNDEN ACILMIYOR ANCA AKASINDAKI WOLTAJ ACMA KAPAMA YERİNİ KAPAYIP ACINCA ANCAK OYLE ACILIYOR SİSTEMİM İSE AMD 2600 NV5600 EKRAN KARTI MSİ AMD ANA KART 1.5 GB RAM SORUNUN NE OLDUGUNUDA ANLİYAMADIM POWER'IDA YENİ ALDIM KASADA FANLARSA SAGLAM RESTART ATABİLİR AMA KOMPLE KAPANMASI VE ELEKTİRİGİ KESİP ACMADAN ACILMAMSI İLGİNC BASINA GELAN ARKADASLAR VARMI NFS BİLGİSAYARI COKMU ZORLİYOR ACABA.??????????????
işlemci ısısına bir göz at + kapağını aç işlemci fanına da bak dönüyormu. işlemcin çok ısınırsa otomatik olarak bilgisayar kendini kapatır. yada powerında kaçak olabilir belki bu yüzden powerın ı yeniden açıp kapamak gerekiyordur. ilginç bir durum. bende de oluyordu ama benimkinde işlemci fanı arızlanmıştı 90 derece oldumu ısı sistem ototmatik olarak kendini kapatırdı.
bunu gorebilicegim bir program varmı?
Biostan agp fast writesı kapatıp dene. 5600lerin ısısına bakamıyordun sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanb
bunu gorebilicegim bir program varmı?
everest ultima edition ve mother board monitor var aiağıya everst linkini ekledim. türkçe zaten algılayıcı kısmından donanımlarının ısıına bakabilirsin buna ekran kartında dahil.