Şimdi Ara

NFS MostWanted'da BLUR EFEKTİ!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaadaşlar oyunun demoyu yüklemekten vazgeçtim
    ilk indiriyorum %20 den sonra modeme ayagım takıldı modem hafif uçtu baglantı gitti dewam edemedim flashgetle
    sonra sölene sölene bi daha indirmeye başladım %28 de falan elektrikler gitti ve gene downlaoda dewam edemedim
    3. sünde real playerla müzik dinliyordum real player hata verdi kapattım makine res attı şu an gene dewam edemiyorum bende allah vahiy göderiyo hissine kapılıp bıraktım artık full oyunu bekliyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

arkaadaşlar oyunun demoyu yüklemekten vazgeçtim
    ilk indiriyorum %20 den sonra modeme ayagım takıldı modem hafif uçtu baglantı gitti dewam edemedim flashgetle
    sonra sölene sölene bi daha indirmeye başladım %28 de falan elektrikler gitti ve gene downlaoda dewam edemedim
    3. sünde real playerla müzik dinliyordum real player hata verdi kapattım makine res attı şu an gene dewam edemiyorum bende allah vahiy göderiyo hissine kapılıp bıraktım artık full oyunu bekliyecem

Geçmiş olsun ya şansa bak

Bende de oyun herşeyi full yapınca baya kasıyo fakat shadow'u minimuma getirince rahatlıyo. Fakat yine de 50FPS verirkenki ayarlarında bile oyun arada atlamalar yapıyo ya bi anlam veremedim buna sanki kartı bişey frenliyomuş gibi. FPS 45-50 fakat arada yine anlık yavaşlamalar donmalar, özellikle dönerken oluyo yani kesinlikle U2 kadar seri değil. Ya sürücülerde bi problem var veya HDR falan kastırıyo bizim aletleri ya da 128-bit veriyolu yetmiyo bu oyun için. Çözemedim gitti yaw...

• Blur efekti registryden kapanıyor arkadaşlar...
    Hkey_local_machine/software/Ea games/NFS most wanted
    sanırım burdandı neyse bulursunuz siz

Nerdeyse %45lere varan performan artışı oluyor..
  • bende fx5200 var her şey full şeker gibi oynuyorumm...
  • Arkadaşlar oyunu 1600*1200 full detay ve aa da akıcı bir şekilde oynatabilecek bir kartın şuan piyasada olduğunuı sanmıyorum ancak SLI ile oynanbilir. Bende de 6800gt var anca 1280*1024 de fullde oynayabiliyorum 1600*1200 de bir hayli zorlanıyor kart. Oyunda çok blur efekti kullanılmış blur efekti ile AA bir araya gelince kartı gerçekten zorluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Blur efekti registryden kapanıyor arkadaşlar...

g_MotionBlurEnable

thx
  • oof off artık 6600gt ler resmen 'bizden artık bu kadar' diyorlar galiba..
  • siz gene dua edin bende fx5200 var kaçta çalıştırır acaba
    512 mb ddr
    128 mb geforce fx5200
    p4 2.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Blur efekti registryden kapanıyor arkadaşlar...

Ok kapatmak iyi oldu
  • valla arkadaşlar sistem imzada ayarlar driver ayarlarından aa4x af8x oyun 1024x768 herşeyi açtım anti aliasing falan oyun 25-30 civar anlamadım bu işten
  • Nerde bu registry ?
  • Yaw arkadaslar bekleyin 1 hafta daha oyunda yaparsiniz herseyi! Demodan o kadar cok sey beklenmezki:)

bende MSI 1032 laptopumla masallah full ozelliklerde oynayailiyorum go 6600 ekran karti ile...
  • teşekkür ederim

oyun evet 6800 GT de 1600 de FULL+FULL de kasıyor ama şunu söylemek lazımki ağaç gölgeleri fln mükemmel yapılmış
    yollar çok güzel

tabiiki bu kasma olayı düzeltilecektir. kesin NVIDIA 1 hafta içinde yeni sürücü çıkarır ve bu oyuna göre optimize eder kartlar ayrıca oyunun full versionunda da bu konuda iyileştirmeler yapılıcaktır...
    sabretmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

oof off artık 6600gt ler resmen 'bizden artık bu kadar' diyorlar galiba..

Evet bencede öyle 256mb 256bit ve enaz 12pipelines şart oldu oyunları babalar gibi oynayabilmek için
  • Blur efektinden ben de nefret ediyorum.

Arkadaşlar bende 256 MB ATI Radeon 9600 var.Underground 2 de AA kesinlikle açamıyordum.Açtığım zaman arabalar gözükmüyordu.Orta seviyede ancak oynayabiliyordum.Most Wanted'ta düşük ayarlarla mı oynamak zorundayım?Diğer sistem özelliklerim ;

P4 3.20 Ghz
    512 Mb Twinmos DDR
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Blur efektinden ben de nefret ediyorum.

Arkadaşlar bende 256 MB ATI Radeon 9600 var.Underground 2 de AA kesinlikle açamıyordum.Açtığım zaman arabalar gözükmüyordu.Orta seviyede ancak oynayabiliyordum.Most Wanted'ta düşük ayarlarla mı oynamak zorundayım?Diğer sistem özelliklerim ;

P4 3.20 Ghz
    512 Mb Twinmos DDR

aa nın açılmaması sürücüden kaynaklanıyor.sürücüyü güncelleştirisen sorun ortadan kalkar.bu oyunu neredeyse en iyi ayarlara yakın bir şekilde grafiklerle oynayabilirsin.diğer arkadaşlar hayvani çözünürlüklerle oynamaya çalşıştığı için performans onlara yeterli gelmiyor.
  • arkadaslar su motion blur kapatma olayını daha detaylı anlatabilirmisiniz? registry nerede bulamadim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Psygnosis^

arkadaslar su motion blur kapatma olayını daha detaylı anlatabilirmisiniz? registry nerede bulamadim?

Başlat Çalışıtr regedit
  • Blur efekti kapatilinca sanki hizi hissedemez oldum, bende geri actim
  • ya beyler regeditte bu efekt nasıl kapatılıyor efekti orda bulup silince oyuna girince gene açılıyor disable yazıp isminide değiştirince yine oyunda açılıyor siz nasıl kapatıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.