Şimdi Ara

NFS MOST WANTED (beğenmediğim bir yönü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmem bana katılacakmısınız arkadaşlar ama Need for Speed Most Wanted oyununda bana göre tezat olan bir durum var.

Bu oyunda senaryo şöyle ; Siz bir sokak yarışçısısınız ve mümkün olduğu kadar polislere yakalanmamaya çalışıyorsunuz. Yakalandığınızda ise doğal olarak bunun bir cezası oluyor. Verdiğiniz zararı (polis otoları ve diğer otolara) ödemek zorunda kalıyorsunuz. Buraya kadar herşey gerçekçi ve olması gerektiği gibi.
    Fakat bana göre ters olan şey oyundaki otomobiller. Hiçbir sokak yarışçısı Lamborghini,Lotus vb. otomobil kullanmaz. Sokak yarışçısı daha çok ceset (tabirim tuhaf oldu ama) arabaları alıp onları modifiye ederek canavar haline getirir. Sokak yarışçılığının anafikridir bu.
    Bir yandan oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum fakat bu lüks otomobillerin ne işi var oyunda diye de düşünmekten alamıyorum kendimi. Zaten oyunu alınca hiçbir şekilde bu otomobilleri kullanmayı da düşünmüyorum. Fiat Punto'yu alıp modifiye eder aslanlar gibi kapışırım Lamborghini ile

• quote:

Orjinalden alıntı: rainman71

Fiat Punto'yu alıp modifiye eder aslanlar gibi kapışırım Lamborghini ile

cidden bende katılıyorum ya tüm orta sınıv arabaları soksunlar, ya lüks sınıf, yada düşük sınıf bu ne yahu düşük sınıfla lüks sınıv bir olurmu u2 de oluyordu saçmalıktan başka bi şey değildi

• quote:

Orjinalden alıntı: rainman71

Bilmem bana katılacakmısınız arkadaşlar ama Need for Speed Most Wanted oyununda bana göre tezat olan bir durum var.

Bu oyunda senaryo şöyle ; Siz bir sokak yarışçısısınız ve mümkün olduğu kadar polislere yakalanmamaya çalışıyorsunuz. Yakalandığınızda ise doğal olarak bunun bir cezası oluyor. Verdiğiniz zararı (polis otoları ve diğer otolara) ödemek zorunda kalıyorsunuz. Buraya kadar herşey gerçekçi ve olması gerektiği gibi.
    Fakat bana göre ters olan şey oyundaki otomobiller. Hiçbir sokak yarışçısı Lamborghini,Lotus vb. otomobil kullanmaz. Sokak yarışçısı daha çok ceset (tabirim tuhaf oldu ama) arabaları alıp onları modifiye ederek canavar haline getirir. Sokak yarışçılığının anafikridir bu.
    Bir yandan oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum fakat bu lüks otomobillerin ne işi var oyunda diye de düşünmekten alamıyorum kendimi. Zaten oyunu alınca hiçbir şekilde bu otomobilleri kullanmayı da düşünmüyorum. Fiat Punto'yu alıp modifiye eder aslanlar gibi kapışırım Lamborghini ile

sana %100 katılıyorum...bende lüks arabaların olacağını duyduğumda şaşırmıştım..banada ters gelio..

• % 100 haklısın... iş sokak yarışından çıktı... yerinde bi tesbit..
  • bu konun tartısıldıgı bir cok topic var oncelikle senı bu konuda kınıyorum

Konuya gelince bence oyun cıkınca ve herkez oynayınca fikirler degisicek.. Bunu siz dusunduz EA Sport dusunemedi sanki. Bir oyuncıksın bir oynayın sonra tartısın arkadaslar.. Bir oyunu oynarken sen
    Lamborghini,Lotus vb. arabalar varken alıp subaru yu mu modifiye etmek icin ugrasacaksın.........

• Lüks araba seçmeyiz biz de olur biter. EA çeşit olsun diye koymuş işte...
    İsteyen modifiye yapar, isteyen alır ferrarisini sürer.
    Seçim bizim
  • bende sana katılıyorum zaten normalde güçlü olan arabaları modifiyelesen nolur
    ama bi 206,civic veya baskalarını alap (140,160 HP) arabalarını alıp (400 HP) yapmak zevk tir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız beyler ama düşünsenize ferrariyi modifiyelediginizi kaç basar kim bilir
  • ya arkadaşlar yine aynı arabaların olduğu bi underground çekilmez diye düşünüyorum 2 seridir aynı şeyler bence EA biraz hava katalım diye sunmuş oyunu hem oyunun adıda underground 3 deil most wanted yani farklı bi hava olacak gibi
  • bence de artık bu oyun sokak yarışı modundan çıktı..........

• KEŞKE 2006 MODEL LAGUNAYI DA ALSALAR HEPSİNİ GEÇERDİ
  • ya bitti artık bu sokak yarışları,sıktı.Keşke NFS özüne dönse.Hatırlasanıza bi...NFS High Stakes...Unuuttunuz mu mclaren'i açmak için onca yaptığınız çabalar,Keşke NFSMW Yerine NFSHS'in yenilenmiş grafiklisi yapılsa.bana katılan varmı?
  • bu oyunun önce ki versiyonların da neden lüks otomobilller yok diye eleştiriyorladı...şimdi lüks otomobilin ne işi var deniliyor...
  • abi oraya en güzel bizim serce yakışır bizim cemin yaptığı gibi böle bi modifeyle serce kartal olur lambo. toz yutar valla
  • her şekilde indirir oynarım deli gibi bu oyunu siz oynamayın valla
  • bence saçma bişi yok bu durumda
    tabi ki oyunun başında zart diye bu canavarları alamıyacakasınız
    bunlar oyunun sonuna doğru çıkar ancak
    yada
    çok pahalı olurlar ancak oynun sonuna doğru çıkarlar
  • bence de oyunda çeşit olması lazım lüks de olsun dandik arabada hertürlü kabulum yeterki çıksın
  • Baymıştı artık eski arabalar. Ben açıkcası sırf Lamborghini ler için bekliyorum oyunu. Yani onların olması oyunun albenisini tavan yapıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 6 Ekim 2005, 20:48:09 >
  • Ya arkadaşlar oyunda löp diye önünüze ferrari koymicaklarki....Alcaksınız 206 yı geliştirip para kazandıktan sonra sıkılıp Ferrari alcaksınız..Hangi trilyoner 206 ya binerki:)...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.