Şimdi Ara

NFS MOST WANTED 2012 BMW M3 GTR NEREDE ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
23.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKEZE SELAM NFS MOST WANDED 2012'DE BMW M3 GTR NEREDE BULABİLEN VARSA YERİNİ SÖYLEYEBİLİRMİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossFıreX -- 12 Temmuz 2013; 0:12:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Need for Speed Most Wanted'ta BMW M3 GTR'yi Bulma

"Need for Speed Most Wanted"ta BMW M3 GTR, kilitlenmesi gereken özel bir araçtır. Bu kılavuz, bu ikonik arabayı oyunda nasıl bulacağını anlatacaktır.

BMW M3 GTR, "Speedhunters Showdown" etkinliğinin tamamlanmasının ödülüdür. Bu etkinliğe erişmek için öncelikle "Razor" lakaplı final patronunu yenmelisin. Razor'u yendikten sonra, "Speedhunters Showdown" etkinliği haritada görünecektir.

Etkinlik beş yarıştan oluşmaktadır. Her yarışı birinci olarak bitirmelisin, aksi takdirde yeniden başlaman gerekir. Etkinliğin tamamlanması upon BMW M3 GTR kilidini açar ve garajına eklenir.

BMW M3 GTR, "NFS" serisindeki en hızlı ve en iyi araçlardan biridir. Yüksek hız, çeviklik ve mükemmel yol tutuşu ile bilinir. Oyunda istediğin yarışlarda BMW M3 GTR'yi kullanabilir, rakiplerini geride bırakabilir ve zaferin tadını çıkarabilirsin.

Önemli Notlar:

• BMW M3 GTR, yalnızca "Need for Speed Most Wanted" oyununun 2012 sürümünde mevcuttur.
    • Etkinliği tamamlamak ve BMW M3 GTR'yi kilidini açmak biraz zaman ve çaba gerektirebilir.
    • Bu kılavuz, BMW M3 GTR'yi bulma konusundaki tüm bilgileri sağlamayı amaçlamaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • CrossFıreX kullanıcısına yanıt
    BMW M3 burada kardeşim garaj gibi bi yerin içinde
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Need For Speed Most Wanted 2005 oynuyorum oyunun sanında BMW m3'ü vermiyor bunun için ne yapabilirim bilen varmı ???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirakbas

Arkadaşlar ben Need For Speed Most Wanted 2005 oynuyorum oyunun sanında BMW m3'ü vermiyor bunun için ne yapabilirim bilen varmı ???????

Razor u yendin mi ? Onu yenincevermiş olması gerekiyor
  • Razor'u yendim ama yarıştan sonra polislerden kaçarken vermesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ancak m3'ü vermiyor.Yarıştığım arabayla polislerden kaçtım
  • Orasını bilmiyorum da normalde ben razoru yenince veriyordu polisten kaçıyordum köprüyü atlayıp bitiriyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar geçti ne oyunlar eskidi ama bu oyun eskimedi..

Bir süre önce başladığım oyunumu uzun zamandır ara ara oynuyorum.

Toyota Supra ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: CrossFıreX

HERKEZE SELAM NFS MOST WANDED 2012'DE BMW M3 GTR NEREDE BULABİLEN VARSA YERİNİ SÖYLEYEBİLİRMİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

BMW M3 arkadaşın haritada belirttiği yerde, M3 GTR ise most wanted 2012 de ek paket olarak geliyor originde satın alman gerek.Bu paketin adı nfs heroes; Lamborghini Diablo SV,Nissan Skyline GT-R,Nissan 350Z,Porsche 911 GT2 RS de bu pakette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göztepeli

quote:

HERKEZE SELAM NFS MOST WANDED 2012'DE BMW M3 GTR NEREDE BULABİLEN VARSA YERİNİ SÖYLEYEBİLİRMİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

BMW M3 arkadaşın haritada belirttiği yerde, M3 GTR ise most wanted 2012 de ek paket olarak geliyor originde satın alman gerek.Bu paketin adı nfs heroes; Lamborghini Diablo SV,Nissan Skyline GT-R,Nissan 350Z,Porsche 911 GT2 RS de bu pakette.

Peki bu heroes paketinin ücreti ne kadar ?
    Bu paketi nerden alabilirim ?
    Bu paketi almakla iyi mi yapmış olurum kötü mü yapmış olurum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Göztepeli

quote:

Peki bu heroes paketinin ücreti ne kadar ?
    Bu paketi nerden alabilirim ?
    Bu paketi almakla iyi mi yapmış olurum kötü mü yapmış olurum ?

Bu paketin ücreti origin de 9.99€.
    Oyunu originden satın alman gerek.
    Bu bir tercih meselesi ben premium modu almıştım nfs heroes,nfs legends ve terminal velocity diye üçü birarada.

• dostum bende heroes movie legends nfs legends terminal city hepsi var ve tüm arabalarla oynıyabiliyorum sadece m3 gtr ve gt 500 elenor için yarışman gerek ve ben onların yarışına girince hani driver listesinin çıkıpta loadin yapan ekran çıkıyor ya işte orda sürekli müzik çalıyo driver list kayboluyor öyle kalıyor yarış başlamıyor sanki sürekli yüklüyor gibi...çıkamıyosunda ctrl al del yapmadan bu neden oluyor baiına gelen varmı acaba uyuz olsum yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: collector2

dostum bende heroes movie legends nfs legends terminal city hepsi var ve tüm arabalarla oynıyabiliyorum sadece m3 gtr ve gt 500 elenor için yarışman gerek ve ben onların yarışına girince hani driver listesinin çıkıpta loadin yapan ekran çıkıyor ya işte orda sürekli müzik çalıyo driver list kayboluyor öyle kalıyor yarış başlamıyor sanki sürekli yüklüyor gibi...çıkamıyosunda ctrl al del yapmadan bu neden oluyor baiına gelen varmı acaba uyuz olsum yaaa

M3 gtr,mustang gt500 ve porsche 918 için yarışmak gerekiyor aynı sorun birkaç defa bu yarışlarda bende de oldu,bazen senin dediğin yerde bazende intronun başladığı
    anda donuyordu birkaç denemeden sonra yarışlara geçebildim.Bu arada şu gt500'ü kazanabilmek için defalarca yarışmak zorunda kaldım...

• dostum yarışa giriyorum müzik çalıyo ve öle kalıyor defalarca denedim ctr alt del yapmadanda çıkamıyorum biz m3 süremedim yaa bi el atın ltfn patch falan filan varsa bunun için
  • İlk çıktığında denemiştimde, bu oyunun kontrolleri çok kötüydü, bu düzeltildi mi?
  • CrossFıreX kullanıcısına yanıt
    bunun için save dosyaları var bütün dlc ler açık sende indirip atabilirsin tabi sahte olması gerekiyor belgeler criterion games dosyasına at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.