Şimdi Ara

!!!NFS CARBONDA POLİSTEN KAÇMA REKORU!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar oyunu bitirdim canım sıkıldı ve polisleri peşime taktım aranma seviyesi 5 geldi ve tam 93 araç peşime düştü bunlarda 31 hakladım. Evet arkadaşlar yaptığınız skorları buraya yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nos23 -- 27 Şubat 2007; 9:01:10 >

• Most Wanted oyununda canım sıkıldıkça sürekli polisten kaçıyordum. Valla doymuşum herhalde; Carbon'u bir kaç polis kovalamcasıyla atlattım. Bitiriverdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nos23

evet arkadaşlar oyunu bitirdim canım sıkıldı ve polisleri peşime taktım aranma seviyesi 5 geldi ve tam 93 araç peşime düştü bunlarda 31 hakladım. Evet arkadaşlar yaptığınız skorları buraya yazarmısınız.

bnde bişey zannettim 130 arac peşime takıldı ama kurtulamadım
  • daha dün akşam şu challenge series'deki polis kovalamacalarından birini yaptım. 30 aracı disable etmem gerekiodu ben 38 tane indirdim. peşime kaç araç takıldı hatırlamıom ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurdakok -- 27 Şubat 2007; 13:07:37 >
  • bende de böle bi supra var
  • bende ara sıra mostta canım sıkıldıkça polisten kaçıyorum. Bu arada helikopterler hiç sizi savurdu mu? Beni az daha yan devireceklerdi. Sonradan çaktım olayı, 5xte polis helikopteri arabayı üstten sağa sola doğru itiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@

bende ara sıra mostta canım sıkıldıkça polisten kaçıyorum. Bu arada helikopterler hiç sizi savurdu mu? Beni az daha yan devireceklerdi. Sonradan çaktım olayı, 5xte polis helikopteri arabayı üstten sağa sola doğru itiyor.

evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu da yere çarparım gelsin helikopter bozuntusu
  • ya bi şey sorucam. bu carbon'da pursuit esnasında rammed police car sayısını nerden öğrenebiliriz? reward card'lardan birinde 100 police arabasını ram dioda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayurdakok

ya bi şey sorucam. bu carbon'da pursuit esnasında rammed police car sayısını nerden öğrenebiliriz? reward card'lardan birinde 100 police arabasını ram dioda.
    Kendimden biliyorum, 30 dakika boyunca polislere direnip çarpabildiğin kadar çok polis aracına çarparsan 30 dakika sonra kafadan 100 civarı polis aracına çarpmış oluyor ve ödül kartını alıyorsun.
  • söliycem inanmıcaksınız shelby g.t 500 ile 176 polis kovaladı ve ben bunların 155 tanesini hakladım ya resim koyamıyorum ah bi bilsem resiminide koycam kanıtı bile var yani sonunda barikata çartım geçemedim lastikler patladı son olarak sıkıştırdılar ve yakalandım
  • beyler siz uçmuşsunuz yaa
  • ya nasıl beceiyorsunuz böyle oynamayı hayret ya
  • elimde clio v6 varken 160 civarı polis aracı takılmıştı imha ettiklerimi tam hatırlamıyorum hızlanması çok iyi çünkü kolay kolay yakalanmıyor

elimde murcielago yada gallardo varsa hiç birşey yapamıyorum 50 olur olmaz yakalıyorlar viper falanda iyi polisten kaçmak için
  • ben shelby g.t 500 ile yapıyorum bu işi çok yetenekli tani musle arabaları herkez kullanamaz ama bu bnm ki manyk gidiyo
  • açarken strese giriyorum o yüzden polislerle muhatap olmamaya çalışıyorum
  • carbonda polisten kaçmak çokda zor değildi ben patlak lastikle kurtulduğumu hatırlıyorum.
    polislerin sayısını hatırlamıyorum ama baya çoktu kurtulana kadar akla karayı zor seçmiştim.
    most wantedda lastik patladımı kurtulmak imkansız, en azından ben patlak lastikle hiç kurtulamadım.
  • 82 adet araç peşime takmıştım carbonda
  • Carbonda "challange series"den polisli görevlerin hepsini yapabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Carbonda "challange series"den polisli görevlerin hepsini yapabilen var mı?

ben challenge series'in hepsini bitirdim ama bitirene kadar klavye iyi dayandı bana. şimdi sırada reward card'lar var ama sanırım klavyem bunu kaldıramıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurdakok -- 20 Mart 2007; 9:01:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.