Şimdi Ara

nfs carbon sorun var yardım lütfen...!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu ilk olarak cd den yüükledim işte tamamlıyorum ve oyunu açınca siyah ekran ve hata raporu çıkıyor...!

sonra dvdden yükledim cd/dvd room select ok and restrart appicalitions diye yazı çıkıyor açmıyor..!

cd ve dvd ile başka arkadaşlara yükledik onlarda gayet iyi..

yardım ederseniz çok iyi olur...

şimdiden teşekkürler...!

not: ekjran kartı 256

• cd de sorun olabilir !

remin uymuyosada olabilir bazen bilgisayar yanış yazıyor! rem ölçer programı yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapiso -- 21 Ocak 2007; 20:24:15 >
  • cd de sorun yok çünkü hem dvd yi hem de cd leri başka pc çalıştırıyro...!

bu arda ram ölçer i nerden bulabilirim? link verebilir misin?
  • dostum aynı sorun bende var evet sende select dvd / cd rom der çünkü oyunun crack yapmamışsın ilk yazdığın soruna göre crack yapsanda zaten o ilk etapda verdiği hata raporunu gene verecektir sebebine gelince;

dostum bu oyun on board ekran kartlarında çalışmıyor benim laptopda da onboard var ve aynı hata raporunu veriyor senin gibi çok araştırdım ve bir çok kişide bu olay var eğer yeni bir yama çıkarsa oynayacağız inşaallah birileri bunun çözümünü bulur

hadi kolay gelsin
  • kardesh crakini de ekledin mi yada arkadasın dediği gibi ramin de yetmio olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: stacerdeli

dostum aynı sorun bende var evet sende select dvd / cd rom der çünkü oyunun crack yapmamışsın ilk yazdığın soruna göre crack yapsanda zaten o ilk etapda verdiği hata raporunu gene verecektir sebebine gelince;

dostum bu oyun on board ekran kartlarında çalışmıyor benim laptopda da onboard var ve aynı hata raporunu veriyor senin gibi çok araştırdım ve bir çok kişide bu olay var eğer yeni bir yama çıkarsa oynayacağız inşaallah birileri bunun çözümünü bulur

hadi kolay gelsin

TEŞEKKÜRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.