Şimdi Ara

NFS Carbon PK (Police Kill) KRALI KİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  NFS Carbon PK (Police Kill) KRALI KİM?

Bu benim PK ( ) rekorum.

Bide sizinkileri görelim. Mümkünse photoshopsuz olsun.

• helal wallaama bn mw de polis görevini 15 dk da bitriyorum peşimde 10 tane polis war gidiyorum rockport a bütün herşeyi deviriyorum sonra kaçıyorum bana polisler çok kolay geliyo ama kimse yapamıyor(kimse derken bildiğim bazı arkadaşlar)
    İstanbul Üniversitesi
  • rekorum 106
    arabam 106 quiksilver

bu 106 da ne varsa artık
  • chalenge series ten sanırım bu bölüm. bende baya yapmıştım, 6x sıcaklığında olduğundan habire suv lar geliyor, zaten salaklar kafadan birbirlerine giriyorlar, her bi gelişlerinde 10 araba mort

3 kere denedim bi anda dalıp çivilerin üstünden geçiyorum, lastikler patlayınca da bi 20 dak oynuyorum sonra sıkılıp yakalanıyorum
    Daha Fazla Göster
  • iyide baba 6x nasıl oluyo ben saaatlerce oynadım 5x in üstüne çıkmıyor. Birde 5x de sürekli corvette polis arabaları geliyor. SS da arabalar x5 den önce gelen tiplerden.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Haticeye değil neticeye bakacaksın ekranda nah bu kadar BUSTED! yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eramom -- 12 Mayıs 2007; 1:01:31 >
    Server | Gaia

Reach4TheSky
  • kardeşim okadar puanı alabildin ben 750 puandayım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.