ya bu underground serisi nin 3 üncü oyunu ne zaman cıkıcak yaa
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
İkisinide al
+1453
Carbon'u hiç oynamadım, sadece gece yarışı varsa benim için çok sıkıcı olur.
Most Wanted'da tek eksik Drift'in olmayışıydı ama gündüz yarışları vardı güzel oluyordu.
Most Wanted
Tabiki MOST WANTED i al Ama önerim Undergraund 1 Carbon alma niye dersen oynanabilirliği beğenmedim ben
benim fikrim... Most Wanted kesinlikle! most wanted da gündüz olması psikolojik olarak daha iyi, carbonunda hep gece psikoloji bozuluyor insanın yaw, içim sıkıldı vallaha aldım kurdum oynuyorum ama zevk alamıyorum... eğer carbonu alacaksan oyna sonrada most wantedı al oyna aradaki farkı gör...
ya arkadasım benım fikrim most wanted bence daha ıyı carbon a bi turlu ısınamadım ya oyunda bi sogukluk var grafik kartımı yetersiz kalıyo ondanmı ne anlamadım ama bence ikisinide al en iyi cozum
arkadaslar bu carbon da hep gece mı oynıcaz ya gunduz yokmu hiç gözlerim karardı valla
aynen baydim artik bir gunes goremedik nerde o MW gunleri
quote:
Orjinalden alıntı: qaradavut
arkadaslar bu carbon da hep gece mı oynıcaz ya gunduz yokmu hiç gözlerim karardı valla
mw nin nesini beğeniyorsunuz anlamadım ya. oyununu %50 den sonra oynamak için silah zoru gerekiyordu resmen. carbon daha elime geçmedi o ayrı
kesinlikle ikisideikisininde atıları eksileri var
Most Wanted da çok güzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: qaradavut
sana katılıyorum, psikolojikman etkiliyor bi sıcaklık yok oyunda!!! soğuk bi oyun, most wanted ı 2.kez oynuyorum o kadar sıcak bi oyundu vallaha!