ilk drift rekorum nasıl ilk dağdan iiişim sizce başlangıç için nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: öyse
ya bende BMW hiç yok ya acaba o nasıl çıkıcak
ne yapman gerektiğin reward cards larda yazıyo...
ben geçen 200 000 yaptım
Onceden Nos basilinca daha guzel drift yapildigini bilmedigim icin Kendi kendime rekor yaptigimi zannederek 500 - 600 bin puanlar yapiyordum.Nitroyu ogrenince puanlari 3'e bazen 4 e katliyorum
abi drift yaptım resmini gönderirim
prostreet de böle bi olay olur işllh.
abi inşallah olur ya ama traileri süper
harbiden taktidir ettim seni kardeş dehşet driftlere devammm. ne kadar hızlı drift yaparsan o kadar çok puan alıyosun bi de ne kadar uzun süre sağa sola çarpmazsan yaptığın dirifti ona göre X2-3-4-5-6... ile çarpıyo... 1-driftte el freni çok zorda kalmadıkça kullanma baktın virajı alamayacan nitroyu kullan, 2-driftte muscle arabayla drift yapmaya çalışma olmuyo. 3-hızını mumkun oldugunca arttımaya çalış (genelde nitro çok işe yarıyo)
Ya hu bende neden BMW M3 yok? :S %100 bitti kariyer
Arkadaşlar bu aralar nfs carbon hakkında sorular geliyor o yüzden konuyu güncelliyorum.
madem güncelledin bi rekor koyayım ben de. 20 X 116.000 canyondan inerken 2.311.000 Öyle 8 turluk pistte benim 8 yaşındaki yeğenim bile 3-4 milyon yapıyor önemli olan canyonda yapmak
drift yapıcaksanız handling e bakın sonra araanızı secın en ıyı evo canyonda yapılanların hepsi o dünya rekoru fln 16m o programla yapılı ben 14milyon yaptım programsız evoyla alıştırma yapın bol bol elınız alışınca kolay
Ben zaten drift yapabiliyordum Ama iyi olmuş paylaşım içim sağol
quote:
Orjinalden alıntı: ceyarr
Oha
bence drift içn en iyi araç mits. evo... bi tawsiyem de yars baslarken gidebildiins kadar geri gidn hızınızı alın ama çok gitmeyn iptal edio :))benm rekorm 2. 789 ama ben drift içn 8. pisti kullanıyorum herkes 21.de yapıyo.. bu arada sınırsz nitro içn trainer kullanın çok işe yarıyo x))
Beyler arkadaşın resimlerle gösterdiği gibi ayarlayın arabanın özelliklerini sonra drift yaparken önce dönceğiniz yön atıyorum sağa drift yapcaksınız sağ yön tusunua basın sonra space basın Bi de hızlıysanız süper drift oluyor..
eskiden 800.000 civarını görmüştüm ama hangi arbayla yapmıştım hatırlamıyorum.büyük ihtimal evo.
Süspansiyon ayarları bende gözükmüyor sanırım resim silinmiş kaç kere format attım olmadı. Mozilla denedim chrome denedim opera denedim. İnternet explore denedim olmadı birisi süspansiyon ayarlarının nasıl olduğunu hatırlatsın çok rica ediyorum yada resim yenilensin bilen birisinden cevap bekliyorum. Zannediyorum ki en son mesajın üzerine bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen insanlık henüz ölmemiştir. Şimdiden teşekkürler.