Şimdi Ara

NFS CARBON DRIFT NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) ve REKORLARINIZ.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
61.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol vallla abi süper bi yardım yaptın driftleri yapamıordum artık yapıyorum birde yeni bir sistem buldum senin drift ayarlarıyla benim sallama ayarlarımı birleştirdimartık hem drift hem yarış yapıyorum ama yarış ta araba zor hızlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

saol vallla abi süper bi yardım yaptın driftleri yapamıordum artık yapıyorum birde yeni bir sistem buldum senin drift ayarlarıyla benim sallama ayarlarımı birleştirdimartık hem drift hem yarış yapıyorum ama yarış ta araba zor hızlanıyor

Güle güle kullan ....

• quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

saol vallla abi süper bi yardım yaptın driftleri yapamıordum artık yapıyorum birde yeni bir sistem buldum senin drift ayarlarıyla benim sallama ayarlarımı birleştirdimartık hem drift hem yarış yapıyorum ama yarış ta araba zor hızlanıyor

Güle güle kullan ....

teşekkür ederim daha aston martin serisinde denedim ama diğer arabalarda deneyim şu ağır hızlanma işinide çözdüm mü buraya aktarırım o modifiyeyi ha unutmadan biz bu motor modifiyelerü yüzünden mesleği bırakıp motorcu olcas galiba pişt çırak şurdan iki engine drift+yaris stili model versene

• Arkadaşlar Carbon da Hız için ayarların tümünü SAĞA, Drift içinse TÜMÜNÜ SOLA getirin bakın bakalım kaymayan araç kalıyormu Ben çoğu ayar kombinasyonlarını denedim en sağlamı bu
    Accelerationu en yükseğe getirin zira kayabilmek için önemli olan (Beygir gücü) Hors power değil Acceleration (ivmelenme) onemli. Onun için Drift için seçtiğimiz aracın stok Acceleration ınının yüksek olmasına dikkat edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Arkadaşlar Carbon da Hız için ayarların tümünü SAĞA, Drift içinse TÜMÜNÜ SOLA getirin bakın bakalım kaymayan araç kalıyormu Ben çoğu ayar kombinasyonlarını denedim en sağlamı bu
    Accelerationu en yükseğe getirin zira kayabilmek için önemli olan (Beygir gücü) Hors power değil Acceleration (ivmelenme) onemli. Onun için Drift için seçtiğimiz aracın stok Acceleration ınının yüksek olmasına dikkat edin.

deneyelim abi en iyi hangi arabada performans verior viper de veya ford gt de deneyim mi?
  • ya ben driftleri geçene kadar anam aaladı(driftler yüzünden) oyun bitti sen bana bunu sölüon korkunç bişe
  • abi sen drift geçme için ne kullanıon ki fren mi tak el frenine elini iki saniye bas gaza nos a tamamdır abi ya ama kontrolünü kaybetmemen lağzım yoksa çarparsın ve kazanma şansın düşer gerçi boş konuşuorum ama bitirmişsin oyunu ve daha iyi açıklaması zaten bu başlıkta var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

al sana hayatında göremeyeceğin drift rekoru corvetle yaptım

bence bu oyunda en iyi araba korvet bi de korvette tekerleri drift yapmayın zaten çok kayıyo araba

(Bu 8 Turluk bir Yarıştı)

1 turluk bir yarışta bikere 408.000 yaptım hatta abimle iddaya girdik rekorumu geçemedi daha

NFS CARBON DRIFT NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) ve REKORLARINIZ..

Sen bayağı bi iyi yapmışsın.Ben bi kere denedim o en uzun drift yolunda 8 turu..Onda da şu skoru yapabildim.

• v1.3 nasıl yapıcaz? bilen yok mu?
  • Sevdim ben bu işi ya daha önceleri sadece 70k da takılıodum saolun bi pif nokta için denicem

• la oyunu bitirdim şeytan diyo yükle bida oyna
  • ya bıdamı oynasam yaaa bıttı o oyun
  • bu oyunda drift yapılmaz.
    Çünkü arabanın hakimiyetini sana vermiyo tamamen.
    MEsela ben arabayı kendim savurup direksiyonu ters tarafa çevirrip dengeli bi şekilde drift yapamyı severim.
    AMa carbon nedense ben arabayı savurduğumda arabanın biraz daha savrulması için direksiyonu viraj yününe çeviriyorum ama o otomatik olarak diğer yöne çeviriyo dirift yaptırmak için bana

Burda rekor kıranlar gelin sizinle LFS de kapışalım.
    Dünyanın en iyi fizik motoruna sahip yarış similaötrü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

la oyunu bitirdim şeytan diyo yükle bida oyna

• v1.3 yapan yok mu ya_
  • saol hoca taktik ise yaradida bole cok pua olucakken duvara carptim bi kere sinir hastasi oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan

saol hoca taktik ise yaradida bole cok pua olucakken duvara carptim bi kere sinir hastasi oldum

kardeş benimde bazen 2. turda öyle oluyor kafayı yiyorum ama gazı hafif bırakarak kontrolü sağlayabilirsin...
  • yav bu drıftte bi sorun oldu önceki gibi dönmüyor araba kalas gibi sorun nedir acaba?
  • benim driftlerin hepsi duruyo.. underground 1 ve 2de zevk için drift ve dragları oynardım mw'da draglar iğrençti drag yapmayı bıraktım sadece drift yapıyodum..carbonda driftleride bıraktım sırf o eski abd arabaları için oynuyorum.. bide skyline

draglarımın hepsi duruyo şu an carbonda..

ama güzel anlatım.. tebrikler
  • cabronda drag varmı?
    bn hiç rastlamadım
    şuan %50 deim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.