Şimdi Ara

NFS CARBON DRİFT KİNG ***** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
42.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da bnm rekorum beyler..PS,Paint fln değildir.Zaten öyle abartı bişi de değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 9 Aralık 2006; 0:40:48 >
  • Önceki NFS serilerinde bu drift işini gayet güzel yapardım, carbonda beceremiyorum bir türlü.
  • Ya arkadaşlar damarıma dokundular ya nasıl yapıyorlar ya.Adam canyonda hiç çarpmadan gidiyor bide çarpan hiç durmadan artıyor benim bildiğim bi sağa bi sola gittinmi artıyor bu eleman devamlı aynı yöne dönükken çarpan artırıyor bi yolumu var bunun ya.Nasıl yapıyorlar hangi arabayla yapıyorlar ya.bin ikibin yapan arkadaşlar taktiklerinizi yazsanız çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

quote:

Orjinalden alıntı: dellino

7,075,980
    http://www.youtube.com/watch?v=IOKWeLCirhI
    Çarpan X20 den sonra saymıyor %45 de 200,000 e çıkıyor hiç çarpmadan yarışı bitiriyor.
    Oyunun sonunda 352,800 küsur la çarpılıp YEDİ MİLYON a ulaşıyor. Çok enteresan.

adam aşmış yaw - bi de viperla yapıyo kontrolü en zor olan arabalardan biriyle..

arkadaşım adamın rekorunun ne kadar yüksek olduğu değilde beni asıl şaşırtan canyonda yapabilmesi ayriyetten eğer driftte rekor peşindeysen viper kullanıcaksın ençok onda puan toplayabiliyorsun
    ben chalenger dışında cariyer moddaki yolda 860000 civarları yapmıştım ama buraya koymaya utandım

• Bu forum adamı delirtir.En fazla 750 yaparken dün bu konuyu gördüm ve gece ikiye kadar olan bir psikopatlık modunda sonra 1.200.000 yapabildim ama buda kesmedi adamlar yapmış youtube'de bu adamları biraraya getirmiş.
    Daha önümüzde çok yol var.Önce 3 milyon daha sonra 7 milyon.(hadi ordan dediğinizi duyar gibiyim)

Bide birşey soracam bu drifti klavyeden veya gamepadden yapmak farklı sonuçlar verirmi acaba.Hemen bi gamepad almak girdi aklıma.Önereceğiniz bir pad varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

http://www.youtube.com/watch?v=5CrXmuvpdQo

çıldırmamak elde değil

ben pek çıldırmadım ama

• evet bunun traineri var
  • Adamlar aşmış ya ne bunlar böyle uçuk hepsi bunların.Töbe töbe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 14 Aralık 2006; 2:05:42 >
  • en son bunu yapabildim nekleyin 7 haneli rakamlara yarışıyorum azkaldı şimdilik bu kadar birde bierşey rica edeceğim en yüksekten en aza doğru bir sıralam yapsalar çok daha açıklayıcı olur bence

NFS CARBON DRİFT KİNG *****
  • taze taze daha yeni ısınıyorum

960.802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 14 Aralık 2006; 11:32:28 >
  • ARkadaşlar bu da benim skor.
    Drift te başarı için Msor wanteddeki takip bölümünü oynadım M3GTR ye iyice alışınca Drift çok kolay yapılıyor.
    Tabi ben M.W de bölüm bölüm saveleri almıştım
  • hm ben de en son 230.000 yapmıştım.
    pek iyi olmasa da şimdilik bu kadar
  • 1.464.665 bnm rekor resimi çekemediğim için koayamıorum ama en yakın zamanda aynı skoru tekrar yapıp koycam
  • KENDİ REKORUMU KIRDIM 7 LERİ BİTİRDİK ŞİMDİ 8'LERE OYNAYALIM

• evet yeni rekorum 1.932.044
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyschoo

quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: insolence

ALIN SİZE REKORRRRRRRRRRR
    YAPABİLEN VARSA ÇIKSINNN

Valla POHOTOSHOP guzel olmus.. Erkelseniz POHOTOSHOP suz DRIFT SS koyun hadi bakiyim

BENCE FACK ÜSTELIK CANYON VADİSİNDE BU REKOR SIKAR HEMDE FAZLASIYLA DÜZ YOL OLSA NEYSE BU YOL ÇOK DAR

arkadaşın yaptığı drift ne kadar gerçek bilinmez ama üstüne gitmeyin biliyorsunuz ki arkadaşın biri (yurtdışı) 7.000.000 küsür yaptı hemde canyon da bu fake değildir çünki y.t'da videosu vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier
    arkadaşım adamın rekorunun ne kadar yüksek olduğu değilde beni asıl şaşırtan canyonda yapabilmesi ayriyetten eğer driftte rekor peşindeysen viper kullanıcaksın ençok onda puan toplayabiliyorsun
    ben chalenger dışında cariyer moddaki yolda 860000 civarları yapmıştım ama buraya koymaya utandım

kesinlikle katılıyorum en iyi drift yapılan araçlarda birisi viper ama ben corvette kullanıyorum hiç vinlyle uğraşmadım bile sadece motor yaptım ve tam bir canavar oldu en iyi skorlarımı hep corvettele yaptım birde viper yapcam şimdi bakalım kaç olcak

• evet viper ile ilk denememde tam olarak 1.332.925 yaptım yani corvette ile olan rekorumu viper ile ilk denememde kırdım

• iyi skorlar gelıyor
  • oyun bir elime geçsin açılışı 10.000.000 dan yapacamm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.