Şimdi Ara

NFS CARBON DRİFT KİNG ***** (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
42.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gurkans

Kısa aralıklardan birinde duvara çarptım yakında 700k yı devirmeyi planlıyorum

665.733

NFS CARBON DRİFT KİNG *****

tamm ya sen bıark oyunu aşmısın

• oldu mu kırdım mı rekoru ( bu topicdeki )2.309.716 yaptımmm HİLESİZ PHOTOSHOPSUZ

• yeni rekorum 2.635.844 foto koymayı bilmediğim için koyamöıorum anlatırsanız fotografınıda koyarım evet yeni kral benmiyim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertu.aa

yeni rekorum 2.635.844 foto koymayı bilmediğim için koyamöıorum anlatırsanız fotografınıda koyarım evet yeni kral benmiyim şimdi

gel hadi gel daha ben drift yapmadım ki bu rekorumun üstüne nese bekle sen ben geliyorum bekle bekle
  • hacılar nası yapıyorsunuz ? teknigi nedir ? undergorund 2 de bende manyak yapıyordum ama bunda drift tamamen degismis ? canyonda (challenge series deki) 150.000 bile yapamıyorum. Pistte gene yapılıyor ama canyon zor duruyor yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: ertu.aa

yeni rekorum 2.635.844 foto koymayı bilmediğim için koyamöıorum anlatırsanız fotografınıda koyarım evet yeni kral benmiyim şimdi

gel hadi gel daha ben drift yapmadım ki bu rekorumun üstüne nese bekle sen ben geliyorum bekle bekle

bekliorum hadi bakalım yapta görelim hehe

• bu çocuklar iyi fotoşıpçu canım
  • geniş alan olan pistlerde drift yapmak kolay.sıkıysa canyon rekorlarını koyun bakalım..
  • alın size bir dünya rekoru...
    http://www.youtube.com/watch?v=IOKWeLCirhI
    (daha önce verilmemiştir umarım)
  • arkadaşlar photoshop diyip çamur atmanın alemi yok yapılıyo çatır çatır..ki ilk aldığımda ben anlamazdım bile driftten biraz oynamayla alışıyosun..benim şu an 945.000 civarı oldu..fortuna diye bir pist var orda atıyorum..mercedes slr'la.taktik olarakda şöyle söyliyim arabanın hızlı drifte girmesi ve katlamaları iyi yapmak..benimki 10 dan sonra katlamıyo.mesela 300000 alıdığım oldu katlamayla bi kerede..yani duvara çarpmadan ne kadar katlarsan o kadar iyi geliyo derece..bi de fortuna denen yerde katlamak kolay yani yol geniş normal giderken bile 5x falan yapılabiliyo..burdaki arkadaşlar iyi photoshop biliyo falan diye giren kişiler kimseye ön yargıyla yaklaşmasın ne yani burda drift yaptım diye hava mı atacam bunla kazancım ne allah aşkına..zevkine yapıyorum bunu diğer arkadaşlar da öyle..kimse sidik yarışında değil..saygılar..bi sorum olacak bu resimleri siz print screen le almıyormusunuz? ben öyle alıyorum küçük oluyo resimler..başka bi yöntem varsa söyleyebilirmisiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: kilitci

alın size bir dünya rekoru...

hacı bu ne yahu. Muthis....
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ

quote:

hacı bu ne yahu. Muthis....

Asfalt agladı bea.

• quote:

Orjinalden alıntı: __skyline__

bu çocuklar iyi fotoşıpçu canım

sen ilk önce photoshop'un yazılışını öğren de gel ve bilip bilmeden de ortalığa çamur atma sen daha iyisini yap seninkini de görelim o zaman ayrıca photoshop kullanmayı bilen arkadaşlar skorumun üstünde hiçbir oynama yapılmadığını da anlarlar BİLGİNİZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 19 Aralık 2006; 11:02:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anadolu274

arkadaşlar photoshop diyip çamur atmanın alemi yok yapılıyo çatır çatır..ki ilk aldığımda ben anlamazdım bile driftten biraz oynamayla alışıyosun..benim şu an 945.000 civarı oldu..fortuna diye bir pist var orda atıyorum..mercedes slr'la.taktik olarakda şöyle söyliyim arabanın hızlı drifte girmesi ve katlamaları iyi yapmak..benimki 10 dan sonra katlamıyo.mesela 300000 alıdığım oldu katlamayla bi kerede..yani duvara çarpmadan ne kadar katlarsan o kadar iyi geliyo derece..bi de fortuna denen yerde katlamak kolay yani yol geniş normal giderken bile 5x falan yapılabiliyo..burdaki arkadaşlar iyi photoshop biliyo falan diye giren kişiler kimseye ön yargıyla yaklaşmasın ne yani burda drift yaptım diye hava mı atacam bunla kazancım ne allah aşkına..zevkine yapıyorum bunu diğer arkadaşlar da öyle..kimse sidik yarışında değil..saygılar..bi sorum olacak bu resimleri siz print screen le almıyormusunuz? ben öyle alıyorum küçük oluyo resimler..başka bi yöntem varsa söyleyebilirmisiniz?

evet arkadaşım bende printscreen ile alıyorum sonra da kenarlarını kırpıp buraya ekliyorum yoksa kabul etmiyor zaten 600x400 fazlasıyla yeterli

• quote:

Verildi.
    quote:

Orjinalden alıntı: dellino

7,075,980
    Çarpan X20 den sonra saymıyor %45 de 200,000 e çıkıyor hiç çarpmadan yarışı bitiriyor.
    Oyunun sonunda 352,800 küsur la çarpılıp YEDİ MİLYON a ulaşıyor. Çok enteresan.
    Not: Alıntı bu başlıktandır.

• quote:

arkadaşım o verileli 6 ay oluyor sen daha yenimi görüyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: anadolu274

arkadaşlar photoshop diyip çamur atmanın alemi yok yapılıyo çatır çatır..ki ilk aldığımda ben anlamazdım bile driftten biraz oynamayla alışıyosun..benim şu an 945.000 civarı oldu..fortuna diye bir pist var orda atıyorum..mercedes slr'la.taktik olarakda şöyle söyliyim arabanın hızlı drifte girmesi ve katlamaları iyi yapmak..benimki 10 dan sonra katlamıyo.mesela 300000 alıdığım oldu katlamayla bi kerede..yani duvara çarpmadan ne kadar katlarsan o kadar iyi geliyo derece..bi de fortuna denen yerde katlamak kolay yani yol geniş normal giderken bile 5x falan yapılabiliyo..burdaki arkadaşlar iyi photoshop biliyo falan diye giren kişiler kimseye ön yargıyla yaklaşmasın ne yani burda drift yaptım diye hava mı atacam bunla kazancım ne allah aşkına..zevkine yapıyorum bunu diğer arkadaşlar da öyle..kimse sidik yarışında değil..saygılar..bi sorum olacak bu resimleri siz print screen le almıyormusunuz? ben öyle alıyorum küçük oluyo resimler..başka bi yöntem varsa söyleyebilirmisiniz?

evet arkadaşım bende printscreen ile alıyorum sonra da kenarlarını kırpıp buraya ekliyorum yoksa kabul etmiyor zaten 600x400 fazlasıyla yeterli

eywallah hocam saolasın bu gece de kasacam bakam

• quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

quote:

arkadaşım o verileli 6 ay oluyor sen daha yenimi görüyorsun

oyun çıkalı 6 ay olmuyor!!!

• carbon un nasıl oynandığını bilen varmı ben başlayamadımda cd ye taktım yükledim yeniden başlattım sonra oyunu başlaması için tıkladım ama cd yi koy diyo zaten koydum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulali -- 19 Aralık 2006; 21:45:11 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.