Şimdi Ara

NFS CARBON DRİFT KİNG ***** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
42.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7pMs

ya arkadaşlar career modunda ilk araba seçimimi yaptım o 3 arabadan sonra ilk yarışı bitirdim ancak diğer yarışta kaldım yarışa girdiğimde ortada
    ACTİVATE NOW
    Press Activite Crew Member Button
    yazıyor ve sağ üst köşede tur fln yok sürüorum sürüorum yarış bitmio pls biri yardm etsin :(

bişe sorduk kardeşm yardm etsenıze defalarca tur attım her tusa bastım olmuyor oyunmu hatalı acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

7pMs

ya arkadaşlar career modunda ilk araba seçimimi yaptım o 3 arabadan sonra ilk yarışı bitirdim ancak diğer yarışta kaldım yarışa girdiğimde ortada
    ACTİVATE NOW
    Press Activite Crew Member Button
    yazıyor ve sağ üst köşede tur fln yok sürüorum sürüorum yarış bitmio pls biri yardm etsin :(

bişe sorduk kardeşm yardm etsenıze defalarca tur attım her tusa bastım olmuyor oyunmu hatalı acaba

arkadaşım o yarıştaki arabalar sana crewleri nası lkullancağın ve sana yarışlarda nasıl yardımcı olacaklarını anlattığı bir yarış. crewlerle (senin elemanlar) yaptığın yarışta activate dediği zaman sağ ctrl tuşuna basarak crew i aktif hala getireceksin ve yaptıklarını göreceksin tekrar bastığında crew wtkisiz hala gelir.

o yarış değil crewleri nasıl kullanacağını görmen için düzenlenmiş bir kaç turluk bir gezi....
    soru sormak istersen pm atabilirsin

• Bu oyunu multiplayer oynamamiz mumkun mu?
    cafede 4 arkadas aynı anda falan
  • ben de kıs surede 888.889
  • evet arkadaşlar drifteki 6. yolda alınan en yüksek değer sanırım hilesiz hurdasız drift rekoru 4 milyon alınabilir ama oldukça zor bu skor sınıra yakın zaten

NFS CARBON DRİFT KİNG *****
  • herhangi bi programla oynama yapmadım skorda.Hakkımla yarıştım ve ....

• iyi hoş ama virgülleri neden yok bu skorun senin skorlar photoshop olmasın sakın
  • Sayın SELBAL ve diğer arkadaşlarım virgüllerin olmamasının sebebi oyunun üstüne Türkçe yama kurmamdan dolayıdır.Dikkat ettiysen skor board ı da printscreen ledim yanlış anlaşılma olmasn diye.
    Şimdi bi program arıyorum arkadaşlar.Oynadığın oyunu video olarak kaydedebilen.Bulan varsa aranızda çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delicem34

Şimdi bi program arıyorum arkadaşlar.Oynadığın oyunu video olarak kaydedebilen.Bulan varsa aranızda çok sevinirim.
    Fraps programını kullan. Yalnız deneme sürümüyle sadece 30 saniye kayıt yapabiliyorsun. İstediğin kadar kayıt yapabilmen için programın tam sürümü gerekli.
  • senin kullandığın arabaya binilmez babaAdam kalp krizi geçirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valdis -- 13 Ocak 2007; 12:05:07 >
  • Siz Trainer die bişe bilmionuz galiba
    2.000.000 ustu traıner hattta 2 yı bırak 1.4 uzerı yalan arkadaslar

• Arkadaşlar Yeni rekorum!!!95. yarışta sonunda 4,046,720 yaptım.
    Devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicem34 -- 14 Ocak 2007; 23:41:39 >

• selim50 @ kardeş tariner diye bişi biliyoruz ama alınan skorların bunla bi alakası yok tamamen hilesiz 2 milyon üzeri skorlar alınıyor hatta 4 milyon bile alınır ilk başta bu skoru alanları bende anlamıyordum ama alınıyor

delicem@kardeş sen 95 . yol demişsin ben driftteki 6. yoldan bahsediyorum yaklaşık 57 58 . yol falan oluyor herhalde orda kaç aldın en fazla
  • peki abi ben bırakıorum carbonu 1 daa oynamamk uzere.
  • arkadaslar bize resim gostermeyin oyununuzu çekin kameraya video olarak gosterin eğer sadece resme inanıyorsanız ayrı tabii

• bakın bende 11 milyon yaptım o zaman ama paintte yani sizin yaptıgınız hiç inandırıcı degil boyle. Yapmıs olabilirsiniz ama ben inanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fu_at

bakın bende 11 milyon yaptım o zaman ama paintte yani sizin yaptıgınız hiç inandırıcı degil boyle. Yapmıs olabilirsiniz ama ben inanmıyorum

kardeş akşama videon geliyor you tobe de zaten dolu video var inanmamakta ısrar etmen çok saçma ama güzel paint yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fu_at

arkadaslar bize resim gostermeyin oyununuzu çekin kameraya video olarak gosterin eğer sadece resme inanıyorsanız ayrı tabii

Bol keseden sallamak güzel arkadaş videoyu vermiş şimdide senin videoyu görelim bi zahmet tabi eğer mümkünse önce gir bir araştır
    you tube denen birşey var. ondan sonra gel burda insanlara çamur at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 19 Ocak 2007; 16:49:24 >
  • bütün forumu gezdim kimisi photoshop la yapmış bariz belli ama benimkine laf yok çünkü paint bile kullanmadım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.