Şimdi Ara

Nezaketi zayıflık sanmak..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yoktan yere kavgalar bu yüzden çıkıyor zaten hep Türkiye de.Örn: adamın birine trafikte ters bir laf atıyorsun ama hakediyor adam arabadan iniyor levyeyi alıyor öküz gibi üzerine yürüyor.Avrupada ters bi laf atsan trafikte aldırış etmeden işine bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Nezaketten ödün vermeyeceksin ama güçlü duracak, güçlü gözükeceksin. Iyi giyineceksin. Çok konuşmak yerine kısa ama etkili konuşacaksın. Her şeyi bileceksin, yorum yapma kapasitesinde olacaksın.

FARKLI olacaksın. Nezaketin ve duruşunla herkesin önüne geçip dikkat çekeceksin. Ne zayıfta olsan görünümünle herkes senden korkacak bir o kadar da saygı duyacak.

Kısaca özelliklerini geliştirip avantaja çevirmeyi bileceksin

Hocam dediklerine tamamen katiliyorum, yalniz bisey daha ekleyeyim ki bunlarin hepsi olsa da kendini iyi pazarlayacaksin...oyle insanlar var ki kuru cahildir ama senden akilli gibi gorunmeyi basarir, iki kelime edemez dersin ama yeri geldi mi yalan dogru konusur da konusur..
    Bi sekilde kendini guclu kilmayi basaracaksin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Hocam kusura bakmasinlarda bi dogrudan insanlik ile, ahlak ve erdem ile ilgili. Eger bunlara sahip degilseniz nazik ve kibar olamazsiniz. Eger nazik ve kibar insanlari, uzlasi yolu arayan insanlari zayif goruyorsaniz dar goruslu birisinizdir. Diyoruz ya o yobaz bu yobaz diye, aslinda tamda boyle dusunen insanlar yobaz. Allah(cc) kavga etmeyi, zorbaligi seven insanlarla karsilastirmasin.

amin diyorum. Konuyu açanı tebrik ediyorum. çok önemli bir noktada durmuş. Ben de ne kadar nazik ve kibar olmaya çalıştıysam, o kadar insanların ezme çabaları altında kaldım. Ne kadar insanlara yardımcı olmaya çalıştıysam, o kadar kullanılmak istendim.
    Bu yanlış iletişim ülke sınırları içerisindeki bir sorunmu yoksa ekümen bir sorun mu bilemeyeceğim.
    Konuyu açan kişiyi bir kez daha tebrik ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlarda bi aşağılanma, hor görülme isteği var. Ne kadar sert olursanız karşıdakine o kadar dikkate alınırsınız. Tam tersi karşıdaki adamı kendinden çok düşünüp ne kadar olumlu davranırsan o kadar saf, salak etiketi yiyip dikkate alınmazsın, adam yerine koymazlar.
  • Hiç bir yönden gelişmemiş 3. dünya ülkesinde yaşadığımızı unutuyorsunuz galiba. Bırakın şimdi nezaketi inceliği, bu toplum mazoşistliği seviyor. Herkes için geçerli değil tabi ki ama istisnalar kaideyi bozmuyor. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi adamına göre davranın. İnsanlıktan nasibini almamış hayvansı varlıklara nezaket kavramı fazla gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.