Şimdi Ara

Neymar mı, Gareth Bale mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymar>Ronaldo>Yasin Öztekin>Bale

• Ronaldo > İbrahimovic > Messi > Bale > Neymar

• Bale
  • Bale
  • Bale ikinci planda oynayabilecek bir adam değil bence. Solda oynasa çok daha verimli olabilir. Ronaldo bırakınca veya takımdan ayrılırsa gerçek Bale'i o zaman görürüz diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale 5 ile 8.5 arasında gidip geliyor. Neymar ise 3 ile 9.5 arasında gidip geliyor. Ortalamaya vurunca bale iyi gözükebilir ama neymarın en formdaki hali ronaldo ve messi ile kıyaslanacak kadar iyi diyebilirim. Kasım-ocak arasında oynadığı oyun bu dünyadan değildi. Kesin olan şey şu ki İkiside messi ve ronaldo nun altında eziliyor. Üzücü bir durum ikisi için. Başka takımlarda oynasalar şuan çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu burda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bale'de insanüstü bir teknik var
  • Bale kim ya? Tabii ki NEYMAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

İKiside İspanyaya aynı anda geldiler Bale ilk sezonda ortalığı dağıttı Neymar fos çıktı.Barça ne ligi aldı ne şampiyonlar ligini.Hatta çeyrekde elendi
    Ertesi sene Suarez barçaya geldi:Barça şampiyon oldu ama ortalığı dağıtan ismiler Suarezle Messi idi Neymar yardımcı oyucnu gibi kaldı
    Bu yıl gene aynısı Neymar gene ufak roller alıyor onun dışında yok biraz Messi yokken iyidi (ama gene Suarez başroldu) sonra gene söndü,Ve barça cl de gene çeyrekde elendi.Bale ise bu sene gene çoştu

Bale Real de oynamasaydı dünyaları dağıtıyor olurdu.Ama Neymar için aynısını söylüyemeyeceğim brezilyada bile sönüp giderken.Bale galleri Avrupa şampiyonasnıa taşıdı

Bütün bunlara ek Tarz olarakda Bale çok daha güçlü

Bu sene maalesef çok maç kaçırdım ama Neymar'ın maç içi yaptıklarını videolardan çok izledim. Yetenek olarak Messi olamaz belki ama sazı eline aldığında Messi, Ronaldo kadar oynuyor. Bale ise Ronaldo-Benzema günündeyse uçuyor (istisnalar hariç).

Şöyle de bir algı var. Bale gol attı maç kurtardı diye övülüyor. Aynı şekilde Ronaldo, Suarez vs de böyle. İkisine kesinlikle kötü demiyorum ama bu adamlar 100 m gibi bir paraya geldi. Bunu zaten yapmaları gerek. Mesela Navas örneğini vereyim. Navas ucuz bir fiyata geldi parasının 2-3 katı oynuyor. Zaten yapması gerekenleri yapınca oyuncuyu övmek futbolcunun rehavete kapılmasını sağlıyor. Konudan konuya atladım ama uzun zamandır aklımdaydı umarım anlatabildim bir şeyler

• Herkes bale realde olmuyo demişlerde bence neymar barca da olmuyo. Adamı kabız futbol oynamaya zorluyolar.

• Yalnız şöyle bir şey var neymar bireysel olarak daha iyi ama neymar 4-3-3 oyuncusu. bale tam 4-4-2 oyuncusu. yani bale daha özellikli bir oyuncu defansa yardımı gücü orta açması vesaire vesaire.
  • Neymar'ın ayağına top daha çok yakışıyor.
    Bale teknik olarak Neymar'dan geri kaldığından, hızı ile arayı kapatmaya çalışıyor, ama hala Neymar oyuna/skora katkı olarak çok daha önde.
    İleriki yıllarda ya da farklı takımlarda durum belki biraz değişebilir, ama ben Neymar'ı izlemeyi tercih ederim.
    Tek sıkıntısı hafif çirkeflik/üçkağıt var, biraz şımarık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Neymar'ın ayağına top daha çok yakışıyor.
    Bale teknik olarak Neymar'dan geri kaldığından, hızı ile arayı kapatmaya çalışıyor, ama hala Neymar oyuna/skora katkı olarak çok daha önde.
    İleriki yıllarda ya da farklı takımlarda durum belki biraz değişebilir, ama ben Neymar'ı izlemeyi tercih ederim.
    Tek sıkıntısı hafif çirkeflik/üçkağıt var, biraz şımarık.

Brezilyalı hocam, normaldir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saka mi bu konu :) bale diyen futbol cahilleri varmis hala

• Bale kontra atak oyuncusu neymar hem.kontra hem kapali defanslari acabilmesi acisindan baleden daha teknik bale hizli ama.neymar daha hizli neymar sadece fizik gucu biraz zayif...neymar bir adim daha onde bence ustelik biri sag digeri sol ayak..bale ayrica istikrar yok 100 milyona alindi bazi maclarda takimin en kotusu bile olabiliyor ayrica cok sakatlanabiliyor..
    Bale barca sisteminde pek oynucani sanmiyorum misal neymar real sistemde oynar ama.

Neymar bir iki adim.ondeee kesinlikle messi yokken ki perfermansi suarezle.cok iyiydi

• Bale. Barca Real'e transferleri tamamlanmadan da boyle dusunuyordum. Bale şu an 3. mevkisinde oynuyor(sag kanat) ona ragmen skor katkisi gayet iyi. Oyun icinde show beklemek icin solda oynamasi lazim. Yine de Bale daha iyi. Galler'de yaptiklari ortada. Sirf 100 milyona geldi diye kotuleniyor. Neymar da 90a mal oldu halbuki. Bana gore Neymar Barça'da birak Messi'yi Suarez kadar önemli değil. Haftalardir top oynamiyor zaten.

• Su konuyu bi uplayalim

• Bale diyenler var Neymar çalımlaya çalımlaya dover

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.