Şimdi Ara

nexuslar neden normalinden dusuk bench puani aliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler neden öyle ? S800 lu Nexus 5 antutuda s600lu s4 veya m7den düşük alıyor. Quadrantta da geçerli . Fakat bazılarında hepsini geçiyor. Olay nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    Corsair K95 Platinum MX Brown || Logitech G900 || Arctic Liquid Freezer 240 II
    || NZXT H710 ||
  • hile yok telefonda o yüzden araştırsanız zaten nedenini öğrenirdiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

hile yok telefonda o yüzden araştırsanız zaten nedenini öğrenirdiniz..

+1

Rock/Metal/Blues
    We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept.
  • quote:

hile yok telefonda o yüzden araştırsanız zaten nedenini öğrenirdiniz..

Hocam türk sitelerinde bi sonuç bulamadım. Anlatabilir misiniz

AMD Ryzen 7 3700X @4.5GHz|| Asus Strix B450F Gaming II Motherboard || Corsair RM850X || AMD Radeon 6900XT &amp; EKWB Quantum Reaction || Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3600 MHz 32GB(2x16) || Samsung 970 PRO 512GB || Samsung 850 EVO 500 GB || 2TB Crucial M500 SSD
    || DELL 3221QS ||
    || NZXT H710 ||
  • Hiçbirşeye bakılmadan şu mantık yürütülebilir. Nexus cihazları genelde en güncel Android e sahiptirler ve genelde Android sürümleri çıktıkça performans artışı da yeniliklerindne biridir ( yeni Android e uyumsuz oyun ve uygulama istisnadır pratikte şuanda bir sorun yok )

Ayrıca Saf Stock Android daha az uygulama ve hizmetler arka planda çalıştığından daha az işlemci ve RAM kaynağı tüketmektedir.

Bu durum aynı işlemci ve aynı RAM miktarı olunca fark bu kadar olması RAM in daha hızlı filan ... alakası olamaz . Moto X teki gibi kayda değer bir dalvik optimizasyonu filan da yok ...

Aslında bu durum aylardır biliniyor ve ispatlandı : Sebebi de tüm firmalar kendi Android cihazlarına benchmark larda yanıltıcı sonuçları gerçek hayatta hiçbir zaman kullanamayacağımız değerleri göstermekteler .

Yani HİLE yapıyorlar ...

Pratikte en iyi sonuç gündelik kullanımdır .

Samsung misal 8 çekirdek der bilen bilir 2 tane 4 çekirdekli var sadece biri aynı anda çalışabiliyor . Biri pil tasarrufu sağlıyor öteki performans . Her ikisinin de ötekisinde olmayan özellikler var.

Gerçekte ortalama kullanımda ise pil tüketimi çok fazladır. Pil kapastileri artırma çabalar nafile ... Bu konu dallanır da ...

Kısacası LG G2 dahil tüm marka ve modelleri hilelidir. Nexus ve Google Edition cihazları hariç .

Diğer Nexus 5 lerin epey yüksek puan alması custom rom custom kernel ile alakalı .

@smart1978 forum üyesinden alıntıdır.

KAYNAK

• quote:

Hiçbirşeye bakılmadan şu mantık yürütülebilir. Nexus cihazları genelde en güncel Android e sahiptirler ve genelde Android sürümleri çıktıkça performans artışı da yeniliklerindne biridir ( yeni Android e uyumsuz oyun ve uygulama istisnadır pratikte şuanda bir sorun yok )

Ayrıca Saf Stock Android daha az uygulama ve hizmetler arka planda çalıştığından daha az işlemci ve RAM kaynağı tüketmektedir.

Bu durum aynı işlemci ve aynı RAM miktarı olunca fark bu kadar olması RAM in daha hızlı filan ... alakası olamaz . Moto X teki gibi kayda değer bir dalvik optimizasyonu filan da yok ...

Aslında bu durum aylardır biliniyor ve ispatlandı : Sebebi de tüm firmalar kendi Android cihazlarına benchmark larda yanıltıcı sonuçları gerçek hayatta hiçbir zaman kullanamayacağımız değerleri göstermekteler .

Yani HİLE yapıyorlar ...

Pratikte en iyi sonuç gündelik kullanımdır .

Samsung misal 8 çekirdek der bilen bilir 2 tane 4 çekirdekli var sadece biri aynı anda çalışabiliyor . Biri pil tasarrufu sağlıyor öteki performans . Her ikisinin de ötekisinde olmayan özellikler var.

Gerçekte ortalama kullanımda ise pil tüketimi çok fazladır. Pil kapastileri artırma çabalar nafile ... Bu konu dallanır da ...

Kısacası LG G2 dahil tüm marka ve modelleri hilelidir. Nexus ve Google Edition cihazları hariç .

Diğer Nexus 5 lerin epey yüksek puan alması custom rom custom kernel ile alakalı .

@smart1978 forum üyesinden alıntıdır.

KAYNAK

Teşekkür ederim hocam. Ben de oyle düşünüyordum , fakat anlam veremedim, yoksa saf android de daha yüksek almasi gerek diye düşünüyordum

|| DELL 3221QS ||
    || NZXT H710 ||

• Ben teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aldigim HD4830 Sorunlu mu bi bakin
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antutuya takılmayın, gündelik kullanım daha önemli bir ölçüt.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.