Şimdi Ara

600 luk UPS bunlari kaldirmiyor normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sistem bu 600 luk UPS 1saniye bile acik tutmuyor bu normal mi ?

450w real power coolermaster

9800xt ekran kartı

793mb samsung ekran

MSI anakart

2 tane cd rom

FEEL kasa...

kisacasi imzamdaki sistemi 1 saniye bile acık tutamiyorr...bu normal mi ? ? ?
    bana hhic normal gelmiyorrdaa

AMD 2.6
    512 ram
    DVD Rom /CD-Rw
    Avermedia TV
    SB Live..
    MX440
    F700B Mon..
    4port adsl modem...
    --------------------------------------
    15dk kesin + sı oluyo bazen...... 625va ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquAnDeR -- 4 Eylül 2005, 20:59:50 >
  • normal değilsanırım, bende imzadaki gibi bir sistem var ve 600 lük ups ile yaklaşık 4-5 dakika açık kalıyor fakat ben monitörü bağlamıyorum ups ye, o çok yiyor olabilir. ama fikrimi soracak olursan ben ups yi bilgisayarı açık tutmasından ziyade voltaj dalgalanmalarına karşı bilgisayarı korusun diye aldım. gücü düşük olduğu için çok performans bekleme, zira 2. el aldıysan aküsü artık bitmiş olabilir...

Orjinalden alıntı: korocop

normal değilsanırım, bende imzadaki gibi bir sistem var ve 600 lük ups ile yaklaşık 4-5 dakika açık kalıyor fakat ben monitörü bağlamıyorum ups ye, o çok yiyor olabilir. ama fikrimi soracak olursan ben ups yi bilgisayarı açık tutmasından ziyade voltaj dalgalanmalarına karşı bilgisayarı korusun diye aldım. gücü düşük olduğu için çok performans bekleme, zira 2. el aldıysan aküsü artık bitmiş olabilir...

daha yeni aldim. olivetti markaa
  • mm o zaman bence bir problem var. 1 sn bile dayanmıyor olması sorun olduğunu gösterir, sistemin senin iyi güç harcar ama en azından 2-3 dk götürmesi lazım. bi de monitörsüz bi denesene bakalım nolcak
  • arkadaş bende p42.8 +19" phılıps mon. kullanıyorum flash 1200w ups var ve yaklaşık 45 dk açık tutuyor senin sistemini ups inin nerden baksan 10-15 dakika açık tutması lazım eğer bir saniye bile açık tutmuyorsa bunun sorun olarak düşünülüp varsa garantiden değiştirilmesi yada tamiri için biryerlere götürmen gerekiyor
    ama sen bunun yerine buraya gereksiz bi topic açmışşın zamanın senin için olduğu kadar başkaları içinde önemli olduğunu hatırlatırım sana

lütfen artık yorum yapmayalım herkese iyi forumlar
  • Lazer yazıcın yoksa normal değil...

6) Forum kirliliği : Forumları kullanırken konuları, ait oldukları başlıklar
    altına açmanızı rica ederiz. Gereksiz başlıklar açmamaya, aynı veya benzer bir
    konuda daha önce başka bir başlık açılıp açılmadığını �Arama� fonksiyonunu kullanarak
    kontrol ettikten sonra başlığı açmaya, GEREKSİZ VE FLOODİNG niteliği taşıyabilecek
    sıklıkta mesaj atmamaya ÖZEN gösteriniz
  • DOSTUM 10-15 DK AÇIK TUTMASIYLA ALAKALI DEĞİL SENİN ALDIĞIN UPS 600 VA LIK YANİ 480 WATTLIK AMA SENİN ZATEN YALNIZ POWER SUPPLİYİN 450 WATT ARTI MONİTÖRÜ BAĞLAMIŞSIN YANİ FAZLA YÜK VAR VE NORMAL BİR DURUM ZATEN AÇTIĞINDA DİREK AŞIRI YÜK SİNYALİ VERMESİ LAZIM HER ZAMAN YÜKÜN BİRAZ ÜZERİNDE UPS ALICAN ÇÜNKÜ KRİTİK YÜK DİYE Bİ OLAY VAR İLK AÇILDIĞINDA SİSTEMLER Bİ ANDA FAZLA YÜK ÇEKER. SENİN EN AZ Bİ 800VA LIK UPS E İHTİYACIN VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞANSERİOUS -- 5 Eylül 2005, 9:56:12 >
    600va lardaki en yuksek deger galiba sistemime göre

ups baglı olan bilesenler
    kasa feel
    pentium d 830
    asus p5wd2 anakart
    fsp bluestorm 500watt psu
    2 gb ram
    250 gb harddısk
    dvd-rw
    cd-rw
    8 fan
    kasa içi 2 neon lamba
    6600gt extrm
    winfast tv kartı
    creatıve ses kartı
    19" samsung crt monıtor
    airties adsl modem
    Desktop: İntel Core2Quad Q9550, Zalman 9700-LED, Gigabyte EP43-S3L, ASUS GeForce® GTX 650 Ti Boost DirectCU II, Kingston 4x2 GB HyperX 1066 Mhz, Samsung T260HD 26" LCD, Sandisk 250 GB SSD, Seagate 640 GB 7200rpm 32MB Cache, Seagate 250 GB 7200 16MB Cahce,Creative X-FI Titanium, Creative SaundBLaster 7.1, Logitech Z-5500, Jaguar 5.1, TT Armor, High Power Absolute 850W, Logitech G15, 3x1,5 TB WD 3,5"External HDD, 1,5 TB Maxtor 3,5" External HDD, 2 TB Seagate 3,5" External HDD, Seagate 250 GB 2,5" External HDD, WD 320GB 2,5" External HDD, WD 640GB 2,5" External HDD,Inform Compact 3000VA, Informer 600VA,
    Laptop: ASUS N53SN-SZ002V i7-2630qm, 4x2 GB 1333 MHz DDR3,GT550M 2 GB Gddr3, Sandisk 250 GB SSD,4x Blu-Ray, 1920x1080,
  • aküdende olabilir tabiyki ama dediğim gibi elektriği kestiğindemi ötüyor yoksa elektrik varkende ups i bilgisayara bağladığındaada ötüyormu elektrik varken bile.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.