Bildirim
Nexus alacağım kararsızım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İphone dan sonra android kullanacaksiniz alacaginiz tek telefon nexus dr saf anrdoid ve gayt stabil calisir guncelleme konusunda siknti olmaz ciktigi gun alr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 5 yerine tercih edilebilir yani ?
Nexus 6 yakında çıkar acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim
Kamerası daha kötü gelecektir i5 den sonra eğer bu senin için sıkıntı değil ise değişiklik olsun istiyorsan Nexus alabilirsin. Z2 bakabilirsin veya G2 iphone bataryasından sonra bunlar ilaç gibi gelecektir -
Açıkçası batarya ve kamera önemli değil benim için cihazın stabil olması be yazılımla ilgili bir problem yaşamamam
quote:
Orijinalden alıntı: dydnlee
Arkadaşlar iphone 5 kullanıcısıyım cihazım gayet güzel herhangi bir sorunu bulunmamakta ve temiz bir cihaz ama artık değiştirmek istiyorum. Nexus 5 düşünüyorum, sizce iphonun üstüne almaya değer bir cihazmı.
Nexus 5 Sabit hafıza ve sabit pil ( ki düşük )
Nexus 5' in 32 GB modeli sanırım TR' da yok
OTG - Mhl ve ROM seçeneği çok fazla. Kablosuz görüntü aktarımı var
Nexus5 Full Hd ve 4.9" ekran
Şarj ve data kablosu sorunun olmaz. ROM kernel ve uygulama sorunun olmaz.
En büyük problem iki cihazda 32bit işlemciye sahip ve geleceği yok.
Not: işlemci ve GPU için zaten söze gerek yok. Çok fazla mimari fark var. Aldatıcı olabilir.
Yani hangisini öneriyorsunuz?
16GB sabit hafıza yeterli , pil şarjı sorunum yok ve UCUZ telefon lazım ise...
İos7/8 ' e de hevesli değilseniz
Bence Nexus 5
G2 varken nexusun o kamerasi ve bataryasina katlanilmaz.
quote:
Orijinalden alinti: mursan99
G2 varken nexusun o kamerasi ve bataryasina katlanilmaz.
+1 -
baslikta da yazdigi gibi
İp5 : nexus 5 arasında tercih gerekli
Eğer bulunursa 900/950 TL 32 GB LG G2 elbette ikinci el en iyi seçim sayilir -
Tavsiye etmem (benim acimdan hemen savunmaya gecmesin kimse) 1 hafta oncesine kadar iphone 4 kullanicisiydim suan s4 16 gb kullaniyorum performans, kamera, batarya tabi ki belli ediyor kendini fakat; arayüz hocam ios bambaşka toucwiz yaninda kaldi ki pure android canınızı sıkabilir yani ben fanboy falan değilim ama istediği kadar kassın birgun olsun bana bilmem ne çalismayi durdurdu gibisinden birsey soylemedi iphonum bu s4 gibi yarı yolda birakmadi anlicaginiz tabi ko karar sizin elestiri ve cevaplariniz en dogal hakkiniz beklerim.iyi gunler -
Nexus 5 Apple İPhone 5'den çok daha iyi,almani tavsiye ederim -
Babamda nexus 5 bende ise g2 var Ozellik severim diyorsan G2 al. Sadelik severim diyorsan Nexus 5 ikiside iyi kamerasinda ahim sahim bir.fark yok. 2 sininde goruntu.kaliteleri Sahane Nexux 0.5 adim.onde ama :) karar senin. -
Nexus ios stabilesinde bir telefondur o yönden sıkıntı etme zaten android l gelecek ram kullanımı daha aza inecek ve bataryanın çok daha iyi olacağı söyleniyor forumda 5 saate yakın ekran süresi alanlar var android l ile üstelik birde beta sürümünde kamera ya laf edenlere bakma kamerası gerçekten çok iyi kamera 8 mp ama 13 mp leri ezip geçiyor.İstersen nexus 6 yıda bekleyebilirsin ama nexus serisinden pişman olmazsın merak etme o g2 yi savunanlarda nexus 5 kullanmamışlar -
Öncelikle şunu söyleyim bir yıla yakın kullanıyorum bataryası bıktırdı neredeyse satmayı düşünüyordum ancak android l yi bekliyorum çünkü bataryasında baya bir iyileşme varmış android in iphone tarzı telefonu çünkü çok akıcı ve stabil bir telefon eğer paran varsa 2-3 ay bekle iphone 6 al derim yoksa bu telefonu al çünkü android l ile mükemmel olacak -
G2 alin derim.
Nexus 5 tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: mmmashm
Öncelikle şunu söyleyim bir yıla yakın kullanıyorum bataryası bıktırdı neredeyse satmayı düşünüyordum ancak android l yi bekliyorum çünkü bataryasında baya bir iyileşme varmış android in iphone tarzı telefonu çünkü çok akıcı ve stabil bir telefon eğer paran varsa 2-3 ay bekle iphone 6 al derim yoksa bu telefonu al çünkü android l ile mükemmel olacak
İphon ların şarjı ne yazıkki çok daha kötü heleki iphone 6 nın bataryası iphone 5s den daha vasatmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telefonda her zaman seçeneği iptal etme
- android başlatılıyor uygulama optimize ediliyor telefon açılmıyor
- ussd kodu çalışıyor ne demek
- sony telefon
- sony xperia 1 vi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X