Şimdi Ara

nexus 7 hızlıal 589 avea ile 539

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel cihaz sd kart desteği yok 8 gb değil 16 gb olan versionu olsa daha iyi olurdu ama yine de gördüğüm en iyi fiyat
  • Kart girişi olmayan makıneye çok değilmi
  • kart desteği olsaymış ve kamerası biraz daha iyi olsaymış çok daha süper olurmuş

ama bu haliyle bile aklıma girdi ufaktan da olsa
  • Rakam Türkiye piyasasına göre iyi.
    Parçala-Öde ile ayrı ayrı günlerde ödeme şansı varsa kredi kartlarının 100* kampanyaları ile birleştirilirse gayet cazip olacaktır ancak;

Powered BY Gold.
  • 16Gb sandım bir an. 8Gb versiyonu alınmaz =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazın 8 gb olması ve artırılabilir bir hafızaya sahip olmamasından dolayı 200 liradan fazla vermem...
  • 8 gb olmasi kotu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum tavsiye ederim ancak şarjı fazla gitmiyor nedeni bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat teşhir ürünü çıkabilir hızlıal
  • 8gb olduğunu gordum konudan derhal uzaklaşıyorum.konu sahibi arkadaşa paylaşımından ötürü teşekkürler
  • bu nexus 7 nin bazı kronik sorunları vardı(ekran açıklığı, ekrandaki yatay siyah çizgiler, hoparlör sorunu gibi), bendeki 16gb lik nexus 7 yi de iade etmiştim bu yüzden. 8gb modelleri zaten üretilen ilk modellerden olduğu için bu sorunların çıkma olasılığı yüksek..

onun dışında fiyat fena değil, oldukça güçlü bir tablet ve nexus olduğu için güncellemelerden başınız yanmıyor ki en güzel tarafı bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

bu nexus 7 nin bazı kronik sorunları vardı(ekran açıklığı, ekrandaki yatay siyah çizgiler, hoparlör sorunu gibi), bendeki 16gb lik nexus 7 yi de iade etmiştim bu yüzden. 8gb modelleri zaten üretilen ilk modellerden olduğu için bu sorunların çıkma olasılığı yüksek..

onun dışında fiyat fena değil, oldukça güçlü bir tablet ve nexus olduğu için güncellemelerden başınız yanmıyor ki en güzel tarafı bu bence.

hmmmm
  • Düşünen olursa 16GB olan versiyonunu satıyorum. KM'dan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

güzel cihaz sd kart desteği yok 8 gb değil 16 gb olan versionu olsa daha iyi olurdu ama yine de gördüğüm en iyi fiyat

katılıyorum bence de fiyatı gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

bu nexus 7 nin bazı kronik sorunları vardı(ekran açıklığı, ekrandaki yatay siyah çizgiler, hoparlör sorunu gibi), bendeki 16gb lik nexus 7 yi de iade etmiştim bu yüzden. 8gb modelleri zaten üretilen ilk modellerden olduğu için bu sorunların çıkma olasılığı yüksek..

kesinlikle katılıyorum gayet güçlü ve kullanışlı bir tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercangage

dikkat teşhir ürünü çıkabilir hızlıal

yok daha neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

güzel cihaz sd kart desteği yok 8 gb değil 16 gb olan versionu olsa daha iyi olurdu ama yine de gördüğüm en iyi fiyat

katılıyorum bence de fiyatı gayet iyi

bence de hocam bu fiyata bulmak zor...
  • yahu 550 liraya bu tablet,fiyat çok çok iyi
    öyle ortalık ürünü degil tvde kakalamaya calıstıklarından hiç degil
    Google'ın şanı şöhreti bu alet, bi zahmet yani
    param olsa alırım verdigim paraya gram acımam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.