Bildirim
Nexus 5 LG G2 ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sürekli güncelleme istiyorsan Nexus 5.Ama yok yüksek donanım olsun istiyorum diyosan G2. -
g2 -
g2 -
G2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g2 -
Tşkler arkadaşlar bende o şekilde düşünüyordum. Çok sağolun -
LG G2 -
quote:
Orijinalden alıntı: cihankc
Sürekli güncelleme istiyorsan Nexus 5.Ama yok yüksek donanım olsun istiyorum diyosan G2.
+1 -
donanım olarak üstün değil g2. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Avcı
donanım olarak üstün değil g2.
Donanım olarak üstün değil derken ? Hangi donanımları üstün değil biraz bilgi verebilirmisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jetaimeTr
quote:
Donanım olarak üstün değil derken ? Hangi donanımları üstün değil biraz bilgi verebilirmisiniz ?
Nexus 5 ve G2'nin Teknik Özelliklerinin tamamı aynıdır aralarındaki tek fark:
Nexus 5 Android 4.4 (KitKat) İşlemci Sistemi kullanır.
G2 Android 4.2.2 (Jelly Bean) İşlemci Sistemi kullanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.
quote:
Orijinalden alıntı: jetaimeTr
quote:
Donanım olarak üstün değil derken ? Hangi donanımları üstün değil biraz bilgi verebilirmisiniz ?
Nexus 5 ve G2'nin Teknik Özelliklerinin tamamı aynıdır aralarındaki tek fark:
Nexus 5 Android 4.4 (KitKat) İşlemci Sistemi kullanır.
G2 Android 4.2.2 (Jelly Bean) İşlemci Sistemi kullanır.
Donanım ve teknik özellik dediğimiz özelliklere kamera vs girmiyor mu ? Yani Nexus da 8 mp kamera var diye biliyorum ama g2 de 13 mp işlemcilerinde de fark var ayrıca GRAM olayı Nexus' da da var mı ?
-
Her 2 telefonun işlemcileri aynı ama hızları farklı. Birde dediğiniz gibi kameralarda fark var.
Nexus 5 2.3 GHz
G2 2.26 GHz
GRAM chipset bildiğim kadarıyla Nexus 5'de yok.
ikisi arasından bir seçim yapmak gerekirse G2 derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 25 Kasım 2013; 17:21:29 > -
quote:
Her 2 telefonun işlemcileri aynı ama hızları farklı. Birde dediğiniz gibi kameralarda fark var.
Nexus 5 2.3 GHz
G2 2.66 GHz
öncelikle g2 nin işlemcisi 2.26ghz yanlış yazılmış kamera g2 daha iyi ama nexus 5 in en kötü yanı 2300mah bataryadır sırf bunun için alınmaz bence -
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
quote:
Nexus 5 2.3 GHz
G2 2.66 GHz
öncelikle g2 nin işlemcisi 2.26ghz yanlış yazılmış kamera g2 daha iyi ama nexus 5 in en kötü yanı 2300mah bataryadır sırf bunun için alınmaz bence
Yanlış yazılan birşey yok. LG G2'nin İşlemci saat hızı 2.66 GHz'dir. Üstteki mesajımdada aynısını yazdım zaten. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
quote:
Nexus 5 2.3 GHz
G2 2.66 GHz
öncelikle g2 nin işlemcisi 2.26ghz yanlış yazılmış kamera g2 daha iyi ama nexus 5 in en kötü yanı 2300mah bataryadır sırf bunun için alınmaz bence
Yanlış yazılan birşey yok. LG G2'nin İşlemci saat hızı 2.66 GHz'dir. Üstteki mesajımdada aynısını yazdım zaten.
ne diyorsun sen bi kere s800 işelmci 2.3 den yukarısına izin vermiyor 2.66 diye bir işlemci yok birde ısrar ediyorsun sen kaç yıldır teknoloji ile uğraşıyorsun?
-
Tamam kardeşim hemen polemiğe girme.
2.26 GHz işlemci varmış ben yanlış görmüşüm.
http://www.qualcomm.com/snapdragon/smartphones/lg-g2
Bu arada senden daha üzün süredir teknolojiyi takip ediyorum bundan emin olabilirsin. -
quote:
Tamam kardeşim hemen polemiğe girme.
2.26 GHz işlemci varmış ben yanlış görmüşüm.
http://www.qualcomm.com/snapdragon/smartphones/lg-g2
Bu arada senden daha üzün süredir teknolojiyi takip ediyorum bundan emin olabilirsin.
polimiğe girmeyi sevmem zaten ama benden daha uzun süreli teknolojiyi takip eden biriside yanlış görmemeli en azından işlemcilerin saf özelliklerini bilip yorum yapmalı
-
Sadece işlemci hızını yanlış görmüşüm.
Arkadaşlarla maç yaptık onun yorgunluğundan yanlış görmüş olabilirim.
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- samsung türkiye garantili ne demek
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- ipro smart 2.4s
- kapalı kutu telefon satmak
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X