Şimdi Ara

Nexus 4 ten vazgeçememe sorunu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaslarim şuan Nexus 4 kullanıyorum ve cihazım hala stabil çalışıyor. Ancak kardeşimin telefonu bozulunca Nexus umu ona verip kendime yeni bir cihaz almak istiyorum. Nexus 4u anlatmayacağım bana yerini dolduracak fiyat teklifi olarak Max 1300 lira cihaz tavsiyesi. İşleri kolaylaştırayim. Lg flex 2 mi yoksa kendimi ateşe atıp öve öve bitirilemeyen ios a geçip iphone 5s mi alayım. Flex şuan 1100 liraya iphone 1300 liraya mal oluyor. Sizce dostlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The North -- 23 Ocak 2016; 20:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 5S derim ben. Her yönüyle stabil.
  • ikiside güzel olmalarına karsın( pil .batarya) olarak önemliyse senin için pek memnun kalmasın nexsus4 bende kulanıyorum .hale 3sene oldu değiştirirsem sırf bu batarya yüzünden değiştiririm..bunlarda bırçok yerde batarya kötü olduğunu okumuştum..artı Lg flex 2 snapdragon 810 var yanılmıyorsam batarya ve ısınmadan dolayı senı zorlar baya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 24 Ocak 2016; 18:02:59 >
  • hüküm kullanıcısına yanıt
    nexus4 ten geçecek cihaz bulmak zor değil mi hocam
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde gönlümden 5s geçiyor ama 5s in artık dönemi bitti diyorlar danıştığım bazıları. ios 9 ta tehlike çanları çalıyor ios 10 da heralde telefon cartlagı çeker diye korkuyorum fanlık yapmadan yorum yapacak bulmak zor gerçekten.
  • Bende Nexus 4 kullanmıştım.Gercekten şuana kadar kullandığım en iyi telefon.Hele ki XDA sitesindeki romlar telefonu eline alma isteğini 2 katına çıkarıyor.Ama pili sıkıntıydı.LG nexus 5x alcaktım.Yurtdışında gelme gittim konuştum tam alıcam ama garanti yüzünden almadım.Sırf garanti değil.Türkiyede satılmadığı için yedek parça sıkıntısı çıkar diye.Bende LG G4 almaya karar verdim.Şuanda bana bir nexus'un tadını ancak LG G2 ve G4 verdi.
  • 1huso1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şu nexus serilerini getirmeye devam etseler ahh. kimse ben android kullanıyorum demesin samsung htc lg vs. daha yeni yeni düzene koymaya başladılar.Onlar şuan bu seviyeye geldiyse nexus 5x veya 6p hangi noktaya geldi tahmin edemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD'DEN SOĞUDUM
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus5

Saka bi yana telefon alacaksan ne kadar para veresin var bir telefona ona bakar bu isler yoksa telefon cok.
    Ama bence iphone alabilirsin ama eski cihaza da 1000 liradan para vermek sahsen bana gore degil:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Hocam benimde gönlümden 5s geçiyor ama 5s in artık dönemi bitti diyorlar danıştığım bazıları. ios 9 ta tehlike çanları çalıyor ios 10 da heralde telefon cartlagı çeker diye korkuyorum fanlık yapmadan yorum yapacak bulmak zor gerçekten.

4S'in bile daha yazılım desteği bitmedi , ayrıca 5S'te 64 bit işlemci var. Ne kadar Apple Fanı olsam da iOS 7 , iPhone 6 ve sonrasını iPhone doğasına aykırı bulduğum için beğenmiyorum. Fanlığım bitti yani. Arkadaşım yeni 5S aldı , 9.2 kurulu gelmiş. Baktım inceledim biraz hiçbir sorunu yok yazılımsal. iOS 12 civarına kadar güncelleme alacağını tahmin ediyorum.
  • O fiyata z3 compact alabilirsiniz Nexus u aratmayacak kadar seri ve pil ömrü de iki katı kadar fazla

• Eğer bulabilirseniz Xperia Z3 Compact öneririm. Özellikle batarya yönünden "oh be" diyebileceğiniz bir cihaz
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    z3c aklımda olan bi modeldi yazılım olarak inceleyince tatmin etmedi elemek zorunda kalmıştım.flex2 ve 5s denklemine dönmüştüm.Şuan 5s sipariş ettim gelsin elime aldığımda pişman olmaz isem yeterli olur inşallah.Teşekkür ederim tekrar
  • Bir arkadaşım g4c ile 4s takas etti aldım elime hala canavar gibi çalışıyor 5s sizi üzmez

• quote:

z3c aklımda olan bi modeldi yazılım olarak inceleyince tatmin etmedi elemek zorunda kalmıştım.flex2 ve 5s denklemine dönmüştüm.Şuan 5s sipariş ettim gelsin elime aldığımda pişman olmaz isem yeterli olur inşallah.Teşekkür ederim tekrar

5s yukarda yazdığım gibi üzeceği tek şey.. BATARYA olacatır :( ..gerisini kulanan bilir..:) AKLIMA GELDI :( birde android özeleştirebilir ve nexus kulananlar olarak ıos menu vs seni nakadar tatmın eder oda var..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 27 Ocak 2016; 13:31:10 >
  • Hocam nexustan nexusa geçilir.
  • Keşke adam akıllı birileri resmi garantili ithalatını yapsa bende bunu istiyorum aslında
  • Hocam 1237 liraya mal ettim.Silver model kapalı kutu.Şİmdi kontrol etmem gereken neler var.İlk defa ios iphone kullanacağım.Cihazın kutusunu açıp cihazı çalıştırıp itunes oluşturup vs hangi noktadan sonra iadeyi düşünürsem problem çıkar.O noktaya kadar gelip detaylı kontrol etmeyi düşünüyorum.Hala aklımda androideten geçtiğim için aklımda olan diğer cihaz flex2 var .İnşallah pişman olmayız 3 yıllık cihaza paraı bağladık.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • LG G4 alabilirsin. sıcak fırsatla çok alan oldu 1300 tl ye, ben bile 1300 tl iken 900 tl ye lg g3 aldım
  • powe33 kullanıcısına yanıt
    paralel ithalat bildiğim kadarı ile hocam ama flex 2 nin avantajı lg türkiye
  • quote:

paralel ithalat bildiğim kadarı ile hocam ama flex 2 nin avantajı lg türkiye

1400 tl di lg türkiye garanti indirimsiz n11.comda :) ona %25 indrim cekleri kullandıklar puan aldılar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.