Şimdi Ara

Nexus 4 telefonumu pc görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mtp yaptım usb ayıklama modunuda açtım pc telefon usb sini taktıgımda hala görmüyor sorun pc dende olabilir ama telefonda medya cihazı olarak bağla filan olarak birşey demiyor ama pc de de usb bağladıgıma dair ses cıkmıyor windows 8.1 mesela başka bir usb taktıgımda klavyenin filan pc den blink diye ses geliyor ama telefonunu bağladıgımda birşey ses çıkmıyor sürekli sarj ediyordum bilgisayardan telefonu o mu bozdu acaba

• aynı sorun bendede var
  • o sorun bendede vardı usb hata ayıklama modunu açtığımda kamera olarak yapınca okuyor ama medya cihazı olarak okumuyor , ama telefon şarz oluyor , usb hata ayıklama modundayken pc telefonu medya cihazı modunda okumuyor usb hata ayıklama modunda okuyacaktır :)
  • usb hata ayıklama modunu kapatıyım mı yani benim telefonda eskiden verdiği uyarı da çıkmıyor medya cihazı olarak gör filan diye hiçbirşey seçemiyorum
  • Bendede var ve ne yaptiysam gormuyor bilgisayar. Mtp deriver istiyor bir tek onu cozemedim. Onlarca yontem denedim ecnebi sitelerindeki, banamisin demedi. Baska bilgisayarlar goruyor ama benim taka inat etti bir kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde wlan/wifi varsa airdroid kullanin.
  • Çözüm şudur:
    1) "Ayarlar --> Geliştirici Seçenekleri"nde "USB Hata Ayıklaması" ya da "USB Debugging" işaretli olmalıdır.*
    2) Aygıt Yöneticisi --> Android Cihazları --> Google Nexus ADB Cihazı'na sağ tıkla
    3) "Sürücü Yazılımını Güncelleştir"e tıkla
    4) "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seç
    5) "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver"
    6) Karşınıza çıkan seçenekler içinden "Android Bileşik Cihazı" ya da "Android Composite Device" seçeneğini seçin.

Sorununuz çözülecektir.

"ADB Sürücüsü", "Composite sürücü"ye göre daha yüksek önceliklere (ing. privilige) sahip olduğundan bilgisayar otomatik olarak ADB sürücüyü yükler ve aktive eder. Bunu ele değiştirdikten sonra bilgisayarınız cihazınızı MTP modunda görecektir.

* Eğer "Geliştirici Seçenekleri"ni göremiyorsanız "Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Derleme Numarası" kısmına 7 kez tıkladığınız zaman, ekranın alt kısmında "Artık siz de bir geliştiricisiniz" uyarısını görecek ve "Ayarlar" penceresinde "Geliştirici Seçenekleri"ni görebileceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.