Şimdi Ara

NEXUS 4 CIFT TIKLAMA OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nexus 4 cihazima cift tiklama ile tus kilidi acmak istiyorum.. nasil yapablrm. Ayrintili sekilde anlatacak olan yokmu... Anakonuya fln baktim ama o konuyla ilgili birseye rastlayamadim. Cihazimin garantisi bitti o yüzden rom/root islemi yapmak istiyorum. Sorunsuz sarji uzun giden android L+knock olayini nasil yapablrm

• hellscore kernel ile o ozelligi kullanabiliyorsun telefonda.
    Standarr olarak o ozellik yok ama telde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonle61

nexus 4 cihazima cift tiklama ile tus kilidi acmak istiyorum.. nasil yapablrm. Ayrintili sekilde anlatacak olan yokmu... Anakonuya fln baktim ama o konuyla ilgili birseye rastlayamadim. Cihazimin garantisi bitti o yüzden rom/root islemi yapmak istiyorum. Sorunsuz sarji uzun giden android L+knock olayini nasil yapablrm

Öncelikle cihazının bootloader kilidini açacaksın. Daha sonra custom recovery kuracaksın. Tavsiyem twrp kurmandır.

Recovery kurduktan sonra xda dan Android L romunu indireceksin. En son beta 7 çıktı. Bu dosyayı recovery içine girip wipeları yaptıktan sonra yükleyeceksin.

Son olarak kendine bir kernel seçmen gerekiyor. Android l ile şu an sadece anykernel türünden kerneller çalışıyor.

Hellscore da unleashed ultimate kernel de güzel kerneller birini seçmen gerekiyor. Xda da ikisi de var. Tabi bunlar haricinde de kernel seçebilirsin franco'nun android l de çalışan varyasyonları da var.

Hellscore seçersen yapman gereken sadece play store a girip hellscore kernel manageri kurmak. O programın içinden kerneli yükleyebilirsin.

Unleashed kurmak istersen recoveryden unleashed son sürümünü yüklemelisin. Daha sonra yine recoveryden ukm nin son sürümünü yükleyip play store dan synapse i yüklemelisin.

Daha sonra çift tıklayarak ekran açmayı hellscore için kernel manager dan ultimate için synapse içinden aktif hale getirerek kullanabilirsin.

Bu indir dediklerimin hepsini xda da nexus 4 konusunda bulabilirsin.

Bootloader ve twrp kurulumunu kolay yoldan yapmak istersen wugfresh toolkit i kullanabilirsin sadece birkaç tıklamayla hallolur. Google da yazarsan kolayca bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.