Şimdi Ara

Nexus 1000 tl'ye bulunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nexus almak istiyorum.1000 tl civarına sıfır garantili bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Arkadaşlar nexus almak istiyorum.1000 tl civarına sıfır garantili bulabilir miyim?

1000 liraya sifir ve garantili urun bulman zor. Bu fiyata birinden vazgecmek zorundasin. Yurtdisi spot cihazlar sifir 850 ye kadar bulabilirsin sorunsuzdur tek sorun imei. (Kendi kullandigim cihaz sahte pasaport kaydi ile kullaniyorum bakalim ne zaman kapanacak) Ya da yurt ici ikinci el garantili bir urun bulabilirsin rahatlikla bu fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski telefonun imei'sini attırsak olur mu?
  • quote:

eski telefonun imei'sini attırsak olur mu?

Bu size kalmis bir durum. İmei attiracaginiz telefonun 3g ozelliginin olduguna dikkat edin eger yoksa 3g baglantisi yapamazsiniz. Ve daha sonra telefoncunun ayni imei yi baska telefona atmama garantisini almaniz lazim yoksa sistemde iki imei cakisirsa klonlamadan kapanir telefonun sebekesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35fatih

quote:

Bu size kalmis bir durum. İmei attiracaginiz telefonun 3g ozelliginin olduguna dikkat edin eger yoksa 3g baglantisi yapamazsiniz. Ve daha sonra telefoncunun ayni imei yi baska telefona atmama garantisini almaniz lazim yoksa sistemde iki imei cakisirsa klonlamadan kapanir telefonun sebekesi.

Sanırım 3g yok telefonumda ama bulurum bir şekilde
  • quote:

quote:

Bunu araştırdım biraz. 3g ye bağlanabiliyor insanlar dediklerine göre.

• Ailede ki telefonlardan alabilirim mutlaka 3g li vardır.Ama 3g olayı sorun değilse corby wifi var onu atabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

quote:

quote:

Bunu araştırdım biraz. 3g ye bağlanabiliyor insanlar dediklerine göre.

ben bağlanamıyor diye biliyordum demek ki yanlış biliyormuşum. imei attıracak arkadaşta telefoncuya sorsun sorun olmuyorsa doğrudur. şimdi ben yanlış yönlendirmiş olmayayım.

• Saolun cevaplar için hocam peki ne kadara yaparlar bunu
  • 3gli olması gerekmiyor kesinlikle. Ayıca bildiğiniz bir imeiyi attırırsanız kapanma riski de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

3gli olması gerekmiyor kesinlikle. Ayıca bildiğiniz bir imeiyi attırırsanız kapanma riski de olmaz.

Eski telefonum imeisi var.Veya benim telefonu 100 tlye satarım dandik eski telefonlardan alırım.Imei kullanılcak telefon 2002den olsa olur mu dandik bir nokia var elimde?
  • 1000 tlye çok rahat bulursun sıfır nexus.ama garantili olmaz. sahibinde bir yer sıfır paspaort kayıtlı 1 yıl ulaslararası garantili 900 tlye veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phyzik

1000 tlye çok rahat bulursun sıfır nexus.ama garantili olmaz. sahibinde bir yer sıfır paspaort kayıtlı 1 yıl ulaslararası garantili 900 tlye veriyordu.

Linki var mı hocam göremedim onu.Garantili kayıtsız alsak bulabilirmiyiz?
  • her türlü bulursun
  • S3 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsveç

S3 al.

Aslında istediğim hayran olduğum telefon o fakat o kadar param yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixim

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/

ben bu ürünü buradan aldım, tavsiye ederim.
  • garantileri nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.