Şimdi Ara

Nextgen e geçtim - işlem tamam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet X360 ı alıp biraz test ettikten sonra, birdenbire artan grafik kalitesi yüzünden,
    dünyanın en iyi icadı olarak nitelendirdiğim, hatta uzaylılar tarafından insan ırkının gelişmesinin yavaşlatılması amacıyla göderilmiş olabiliceği fikrini her zaman taşıdığım PLAYSTATION 2 yi dün akşam itibariyle satmış bulunmaktayım.

Artık Next gen e geçiş işlemim tamamlanmış oldu. ps2 oyunlarının durduğu rafın boş olması beni hüzünlendirmiyor değil, ama böyle olması gerekiyordu.

Bu hislerimi sizinle paylaşmak istedim, lütfen gereksiz başlık diye kızmayın. Herkes burada birtakım bilgiler veriyor ben de foruma düşüncelerimi ekleyip ruhunu güçlendirmek istedim.

Umarım daha nice seneler böyle güzel bir paylaşım ortamında beraber olmaya devam ederiz.

Herkese iyi oyunlar ;)

Şimdilik tek adam gibi online oynmalık oyunum Gears of War, ve sizlerle oynamak istiyorum. Beni de friend olarak "rodenstock" eklerseniz sevinirim...

• Güle güle kullan dostum.
  • Al bendende o kadar..
  • Hayırlı olsun doğru karar. Live e de bekleriz.
  • hayırlı olsun arkadaşım..bende ilk makinayı aldığım akşam,allahım bu ne biçim icat,süper miş yaw diye sevinmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 4 Mayıs 2007; 10:32:34 >
  • bence ps2 satılmaması greken arşivlik bir konsol diyebilirim

tabi ticari amac durumun varsa o ayrı........

hayırlı olsun.................
  • Hayırlı Olsun XBOX 360^'Kervanına hoşgeldin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni oyun yaptım nasıl olmuş?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullan live de ki ismim : enginguzelsoy nba strret te beklerım
  • wining oynamayı düşünenler beni ekleyebilir listelerine

gamertag: skywalkertr
  • gene fake bir nickte fun insan hayırlı olsun der dedıgın şeyler komık şeyler degil
    quote:

Orjinalden alıntı: Elastik

Gülegüle patla... Ay pardon yan! Hatta o 3 kırmızı ışık gecleyin evini disco' ya çevirsin...
  • Hayirli olsun kardes nextgene hosgeldin
  • yeni konsolun hayırlı olsun.Allah onu kötü ışıklardan ve sıcaktan korusun.AMİN... gamertag:devilonur
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

Hayirli olsun kardes nextgene hosgeldin

evet nekscen ve de lezzet bir arada
  • hım demek 360 mış.
    nextgene geçtim deyince bende şey anladım.
    sen middlegen e geçmişin arkadaşım kadırmışlar seni...

şaka yapıyorum tabiki güle güle kullan diyelim madem topic açtın...
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.. Keşke ps2yi satmasaydın ama bu konsolu almak için ise sağlık olsun..
  • Şimdi şöyle bir durum var. Gerçek nextgen oyunlar çıkmadı henüz 360 a. Gerçek nextg.....

Tamam tamam sustum
  • Bir nextgen lafı almış başını gidiyor.. Elbet makineler güçlerini zamanla daha iyi gösterecektir.. Bir ps1, ps2, xboxın ilk oyunlarıyla son oyunlarını karşılaştırın.. Zamanla her şey daha iyi bir hal alacaktır sonucunda..
  • aramıza hoşgeldin
  • çok dogru laflar ettın dostum aynen katılıyorum sana
    quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

Bir nextgen lafı almış başını gidiyor.. Elbet makineler güçlerini zamanla daha iyi gösterecektir.. Bir ps1, ps2, xboxın ilk oyunlarıyla son oyunlarını karşılaştırın.. Zamanla her şey daha iyi bir hal alacaktır sonucunda..
  • Aramıza hoşgeldin arkadaşım!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.