Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saydıklarınız cihaz ile değil primo kullanımı ile ilgili.http://forum.donanimhaber.com/m_48494274/tm.htm link teki konuyu incelerseniz baya fikir sahibi olursunuz
  • şimdi göz atıyorum hemen :)

Arkasındaki reset tuşuna basıldığı zaman cihaz resetlenmez mi sıfırlamazmı kendini ?
  • Cihaz kendini sıfırlamaz sadece yeniden başlar (PC gibi düşünün;)Fabrika ayarlarına dönmez yani
  • Her seyahatte cihaza bi nazar değiyor...Bu sefer de YE-G 545 cam askı aparatını kiralık arabada unuttum :(
    Farklı bir ülkede olduğu için kısa vadede ulaşma imkanım da yok.
    Cam askı aparatını tüm parçaları ile birlikte satın alabileceğim bir web sitesi falan var mı?
    Hemen sipariş vereceğim.Aynı zamanda destek@nextnavigasyon.com 'a da e-mail attım az önce...
    Daha önce sadece aparat alan oldu mu fiyat nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 23 Ekim 2011; 12:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Her seyahatte cihaza bi nazar değiyor...Bu sefer de YE-G 545 cam askı aparatını kiralık arabada unuttum :(
    Cam askı aparatını tüm parçaları ile birlikte satın alabileceğim bir web sitesi falan var mı?
    Hemen sipariş vereceğim.Aynı zamanda destek@nextnavigasyon.com 'a da e-mail attım az önce...

Linkteki site ile telefonla irtibata geçerseniz belki burası temin edebilir.Diğer next modellerinin aparatları sitede var ama 545 ve 525 'i göremedim.Destek'e mail atmışsınız oradanda temin edebilirsiniz

http://www.nextburada.com/default.asp?git=7&kategori=28
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Her seyahatte cihaza bi nazar değiyor...Bu sefer de YE-G 545 cam askı aparatını kiralık arabada unuttum :(

Linkteki site ile telefonla irtibata geçerseniz belki burası temin edebilir.Diğer next modellerinin aparatları sitede var ama 545 ve 525 'i göremedim.Destek'e mail atmışsınız oradanda temin edebilirsiniz

Diğer modeller için cam askı aparatı var ama 545 için henüz satmıyorlar o sitede...
    Mecburen destek dönüşünü bekleyeceğiz artık napalım. :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Diğer modeller için cam askı aparatı var ama 545 için henüz satmıyorlar o sitede...
    Mecburen destek dönüşünü bekleyeceğiz artık napalım. :(

Evet o sitede 545 ve 525 cihaz modellerine ait aparatlar yok.Firmadan temin edeceksiniz artık,inşallah kısa sürede sorununuz hâllolur.

• Valla ben bugüne kadar bu kadar hızlı ve müşteri desteği iyi derecede olan bir firmaya daha rastlamadım.
    Destek bölümüne e-mail atmıştım cam askı aparatını ücretini ödeyerek satın almak için, bana döndükleri cevap ;

"Parçalar kargo ile gönderilmiştir."

Bunun üzerine ödeme yapmak için hesap numaralarını istedim ve gerek olmadığını söyleyen bir cevap daha aldım.

Navigasyon alacak arkadaşlara tavsiye vermeye gerek kalmıyor sanırım bundan sonra :))

NextNavigasyon müşteri desteği konusunda aşmış bazı şeyleri...

Daha önce de garanti kapsamında, bozulan çakmak şarj cihazını sorgusuz sualsiz direkt göndermişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 25 Ekim 2011; 17:46:49 >
  • Next Farkı
  • its a next the best
  • Arkadaşlar Next YE-GA 5720 kullanan kaç kişi var aramızda?
  • Perşembe günü bimeksten sipariş verdiğim G 545 cihazım kargo ile bugün elime ulaştı.Biraz önce açtım kutu içeriğini cihazı inceledim.Kutu kenarları hafif sıyrılmış ve soyulmuş şekildeydi.Cihazı elime aldım arkasını çevirdim ve ışığa tuttum sol üstte next yazısı orada ve arkada bir iki yerde sanki çizilmiş gibi çizgi var,ışıkta net belli olan sizce bu durum normal midir ? Birde ev şarj aletide geldi bugün direk şarja bağladım saat 21.30 itibariyle.Sizce üründe bir sorun olabilir mi bu bir iki çizikimsi ve kutunun kenarları hafif soyulmuş olması ? Direk hiç ellemeden kutunun fotoğrafınıda çekip koydum bu arada.

http://imageshack.us/photo/my-images/855/11112011113.jpg/

• Çalışıyorsa boşverin gitsin önemli olan ekranda bir çizik olmaması.Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnu89

Perşembe günü bimeksten sipariş verdiğim G 545 cihazım kargo ile bugün elime ulaştı.Biraz önce açtım kutu içeriğini cihazı inceledim.Kutu kenarları hafif sıyrılmış ve soyulmuş şekildeydi.Cihazı elime aldım arkasını çevirdim ve ışığa tuttum sol üstte next yazısı orada ve arkada bir iki yerde sanki çizilmiş gibi çizgi var,ışıkta net belli olan sizce bu durum normal midir ? Birde ev şarj aletide geldi bugün direk şarja bağladım saat 21.30 itibariyle.Sizce üründe bir sorun olabilir mi bu bir iki çizikimsi ve kutunun kenarları hafif soyulmuş olması ? Direk hiç ellemeden kutunun fotoğrafınıda çekip koydum bu arada.

Nereden almıştınız ürünü? Next'in kendisinden böyle birşey kaynaklanacağını sanmıyorum.
    Cihaz çalışıyorsa ve ekranda çizik yoksa ufak tefek çiziklerden zarar gelmez...
    Ama yine de çok uğraşmadan şikayet etmekte fayda var...

• quote:

quote:

Perşembe günü bimeksten sipariş verdiğim G 545 cihazım kargo ile bugün elime ulaştı.Biraz önce açtım kutu içeriğini cihazı inceledim.Kutu kenarları hafif sıyrılmış ve soyulmuş şekildeydi.Cihazı elime aldım arkasını çevirdim ve ışığa tuttum sol üstte next yazısı orada ve arkada bir iki yerde sanki çizilmiş gibi çizgi var,ışıkta net belli olan sizce bu durum normal midir ? Birde ev şarj aletide geldi bugün direk şarja bağladım saat 21.30 itibariyle.Sizce üründe bir sorun olabilir mi bu bir iki çizikimsi ve kutunun kenarları hafif soyulmuş olması ? Direk hiç ellemeden kutunun fotoğrafınıda çekip koydum bu arada.

Nereden almıştınız ürünü? Next'in kendisinden böyle birşey kaynaklanacağını sanmıyorum.
    Cihaz çalışıyorsa ve ekranda çizik yoksa ufak tefek çiziklerden zarar gelmez...
    Ama yine de çok uğraşmadan şikayet etmekte fayda var...

Bimeks'ten aldım ürünü arkadaşlar,kutunun fotoğraf linkinide koymuştum bakan arkadaşlar için.Ürünün ekranında yapışkan koruyucu var onu çıkarmadım.Ekranda çizik yok,yani parlak koruyucu üzerinde ışığa tutarak baktım ama bişey göremedim pek.Sizinlede paylaşmak istedim,yani anormal bişeyse bileyim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Çalışıyorsa boşverin gitsin önemli olan ekranda bir çizik olmaması.Hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkürler,sağolun...
  • Dün yeni gelen 545 cihazımı saat 21.30 da şarja taktım hemen.8 saat şarjda kalması gerekiyormuş.Şarja taktım,kırmızı ışık yandı 3 veya 3.30 saat sonra kırmızı ışık söndü.Ama ben çıkarmadım kırmızı ışık söndü diye yinede sabaha kadar şarjda bıraktım.Kırmızı ışığın erken sönmesi normal mi ?
  • Evet normal,şarj tamamlanmış ve şarjı otomatik kesmiştir.Firma ilk şarjı 8 saat öneriyor.Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Dün yeni gelen 545 cihazımı saat 21.30 da şarja taktım hemen.8 saat şarjda kalması gerekiyormuş.Şarja taktım,kırmızı ışık yandı 3 veya 3.30 saat sonra kırmızı ışık söndü.Ama ben çıkarmadım kırmızı ışık söndü diye yinede sabaha kadar şarjda bıraktım.Kırmızı ışığın erken sönmesi normal mi ?

Sizin kutudan ev şarj cihazı da mı çıktı?
    Bende çıkmamıştı hepsiburada.com'dan almıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 12 Kasım 2011; 11:58:46 >
  • o arkadaş başka siteden şarj aletide almıştı :) kutudan çıkmıyor yani :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.