Şimdi Ara

Next YE-g 545 mi Navitech QX-512 mi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsi burda da indirm var ve ben bu iki cihaz arasında kararsız kaldım??

1-FM transmitter de ses nasıl?
    2-BT ses nasıl ? karşıdaki nasıl duyuyor boğukmu?
    3-video mp3 de nasıl? en çok MP3 olarak kullanacağım...
    4-navi de 2 gb hafıza next de 4 gb hafıza var bunun ciddi bir avantajı varmı? kullanıcı düzeyinde bir fark yaratıyormu?
    5-next de telefon rehberi yomuş navide de rehber düzgün çıkmıyormuş fakat bunu düzelttiklerini yazmışdı bir arkadaş..
    6- 5'' de 800*420 ekranda görüntü daha mı büyük oluyor.. navide 400*240 olarak haıtrlıyorum. hd film izlemek den ziyade dvx avi formatı kullanacağım..
    7- tabiki en son olarak hangisi daha çok uyduya bağlanıyor yani bağlantı ve navigasyon da hangisi daha çok başarılı. örneğin yan yol ayrımı yapabiliyorlarmı??

ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim..

• bence önceliklerini belirle. almadan önce şunuda bunuda kullanırım diyorsun ama bir süre sonra kullanmak aklına bile gelmiyor. asıl amacı olan navigasyondan öteye gitmiyor.

Navitech QX-432
    1- FM transmitter olayı büyük şehirlerde sıkıntı olabilir. ben şahsen kullanmadım. çünkü boş frekans bulma olayın çok zor oluyor. şehir değiştirdiğinde yada bir ilçeden geçerken boş kullandığın frekansda radyo çıkıyor. çok vermli değil çoğu cihaz için diyebilirim.
    2- BT olayında ses bence iyi. beklediğin performansı bilmediğim için birşey diyemem.
    3- video izleme iyi. mp3 de sesi de kaliteli
    4- sd kart bile kalan boşul tamamlanır. çok önemli değil.
    5- telefon modelinden farkediyor mu bilmiyorum ama bende bazıları bozuk çıkıyor. o da isimlerin yanında virgül falan çıkması şeklinde.
    6- nextin cihazı daha yüksek çözünürlüklü. arasında fark olur bu anlamda.
    7- yan yoldan kasıt tam olarak ne ben anlamıyorum. bir ara 1-2 arkadaş bahsetmişti bun durumu. yani şeritten bahsediyorsan hayır. bazı yerlerde özellikle ilçelerde anayol geçiyor ilçenin ortasından. birde 1 kilometre boyunca yanından bir yol daha devam ediyor ilçe için. bunu ayırt ediyor. bu durum yazılımla alakalı değil. eğer başarsoft o yolu haritaya eklemişse cihaz bunu ayırt ediyor.
    ama şu durumu belirteyim. bu yazılımdan kaynaklanıyor. mesala şehirler arası yollarda yol yapım çalışması ile tek şerite inen yollarda sizin güzergah ( yani gidiş yolunuz ) çalışmaya kapatılmış ise karşı yola geçiyorsunuz. tek şerite düşüyor yol. bu durumda sizi kendi yolunuzda gidiyor gösteriyor. bunu büyük ihtimal karşı yoldan gidilmesi imkansız diye eklememişler diye düşünüyorum.

ben yazdıklarını 432 modeline göre yazdım. qx-512 de bunun 5'' olanı. görüntü kalitesi önemli ise next al. seni navitech 512 tatmin etmeyebilir.
    bir de sana tavsiyem internetten alma. HB daha öncede yazdım indirimli hediyeli ürünlerin hepsi kullanıcıdan dönen ürünler. HA sitesinden de aldım gene aynı. 20 kağıt fazla ver git mağazadan dokun al.

kolay gelsin.

• teşekkürler ilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.