Şimdi Ara

NEXT YE-G 525 incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
3
Favori
21.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Next YE-G525 Cihazımı gönderdim bugün Kargo ile arkadaşlar. Heyecanla bekliyorum yeni derleme Primo v9.2.0.201938 Sürümü

Duyduğuma göre birçok iyileştirme yapılmış yazılımda; hemen testlere başlarım gelir gelmez.

Next bu tür AR-GE çalışmaları ile büyük beğenimi kazanıyor, yine Türkiye'de ilk oldu sektörde...

Şimdi ben aysonu bu cihazdan almayı düşünüyorum internetten;ben de aldıktan sonra biryerlere göndermek zorunda kalacak mıyım sizce?Yoksa o sürümde mi gelir?

Sizin cihazınız büyük ihtimal son sürüm yüklü gelir.Zaten firmanın sitesinde bu bilgiler mevcut oradan kontrol edebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Next YE-G525 Cihazımı gönderdim bugün Kargo ile arkadaşlar. Heyecanla bekliyorum yeni derleme Primo v9.2.0.201938 Sürümü

Duyduğuma göre birçok iyileştirme yapılmış yazılımda; hemen testlere başlarım gelir gelmez.

Next bu tür AR-GE çalışmaları ile büyük beğenimi kazanıyor, yine Türkiye'de ilk oldu sektörde...

Şimdi ben aysonu bu cihazdan almayı düşünüyorum internetten;ben de aldıktan sonra biryerlere göndermek zorunda kalacak mıyım sizce?Yoksa o sürümde mi gelir?

Bakarsınız sürümüne, büyük ihtimalle üst sürüm gelecektir...

bir de bende creative zen mp3çalar var.Onun şarj aletini bunda kullanabilir miyim acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir de bende creative zen mp3çalar var.Onun şarj aletini bunda kullanabilir miyim acaba?

Şarj cihazınızın girişi Mini USB ise, 5v, 750-1000mA güç ile şarj yükleyebiliyorsa kullanabilirsiniz. Ben de Blackberry Bold telefonumun şarj cihazını kullanıyorum evde.

Tavsiyem; Next'in sitesinde orjinal ev şarjı satılıyor; onu almanız doğrultusunda olacaktır.

100-240V UNIVERSAL Ev Şarj Adaptörü

Fiyat da oldukça uygun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj cihazınızın girişi Mini USB ise, 5v, 750-1000mA güç ile şarj yükleyebiliyorsa kullanabilirsiniz. Ben de Blackberry Bold telefonumun şarj cihazını kullanıyorum evde.

Tavsiyem; Next'in sitesinde orjinal ev şarjı satılıyor; onu almanız doğrultusunda olacaktır.

100-240V UNIVERSAL Ev Şarj Adaptörü

Fiyat da oldukça uygun

Pekii (abarttım biraz ama idare edin cehalet işte) şu kartlardan hangisini tavsiye edersiniz? TIKLA ya da aynı siteden başka tavsiye edebileceğiniz kart varsa rica edeceğim.Bu arada SD mi Micro SD mi ney alacağız tam anlamadım?

• MicroSD almalısınız, Class seviyesi önemli, listelenen kartları kullanmadım yorum yapamam. Bende Toshiba 2Gb. var yetiyor.
    Film, Müzik atmayacaksanız 512Mb. bile yeterli . Cihaz takacağınız kartı data yedekleme için de kullanıyor sonuçta.

[edit] İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 15 Şubat 2012; 20:18:34 >
  • Çok teşekkür ederim.
  • bu model de aracın radyosundan sesi duyma var mı?Ve de fm transmitter gbi kullanılır mı
  • Arkadaşlar aysonu almayı düşünüyordum ama şimdi alasım geldi ama next 525 ve 545 arasında bir türlü karar veremedim.Siz hangisini tavsiye edersiniz?2 yaşında kızım var,yolculuklarda çizgi film falan izleyecek,çok telefonla görüşmem ama telefon gelirse bt ile görüşmek daha rahat olur diye düşünüyorum,ama nav aletinin hızlı tepki vermesini de istiyorum.Aklıma takılanlar şunlar:

*Çözünürlükten dolayı bariz görüntü farkı olur mu?
    *545 te videoları dönüştürme işleminden geçirmek gerekiyor mu,525 te böyle bir ihtiyaç yok mu?
    *Video akıcılığında 525 in daha başarılı olduğu doğru mu?
    *BT bağlantıdan feragat etmeye değecek bir hız farkı var mı 525 545 arasında?

Keşke 800x480 çözünürlükte 633mhz işlemcili bluetooth lu bir versiyonu olsaydı sorun kalmazdı
  • * Farkı 20cm. den anlayabilirsiniz ancak.
    * 480x272 olarak videoları dönüştürmelisiniz. Her iki yada tüm (hangi marka olursa olsun) cihazlar için geçerlidir.
    * 525'in işlemci avantajı ve bazı donanım eklentilerinin olmaması (BT gibi) hız ve akıcılık olarak size dönebilir.
    * 545 ve 525 arasındaki hız farkı hissedilir derecede var ancak yeni yazılım güncellemesi ile 545'in daha hızlandığını duydum.

545 kullananların yorumlarını okuyun forumda, yararı olur.
  • quote:

* Farkı 20cm. den anlayabilirsiniz ancak.
    * 480x272 olarak videoları dönüştürmelisiniz. Her iki yada tüm (hangi marka olursa olsun) cihazlar için geçerlidir.
    * 525'in işlemci avantajı ve bazı donanım eklentilerinin olmaması (BT gibi) hız ve akıcılık olarak size dönebilir.
    * 545 ve 525 arasındaki hız farkı hissedilir derecede var ancak yeni yazılım güncellemesi ile 545'in daha hızlandığını duydum.

545 kullananların yorumlarını okuyun forumda, yararı olur.

Hah zaten az karışıktı kafamSağolasın.Okuyalım bakalım

• quote:

çok yakından bakarsanız fark oluyor araçta cama monte edince pek fark göremedim

quote:

*545 te videoları dönüştürme işleminden geçirmek gerekiyor mu,525 te böyle bir ihtiyaç yok mu?

evet 545 de conver etmeniz lazım ama 525 de gerek yok

quote:

545de convert ederseniz aynı 525 de conver derdi yok

quote:

Bana göre evet
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

çok yakından bakarsanız fark oluyor araçta cama monte edince pek fark göremedim

quote:

evet 545 de conver etmeniz lazım ama 525 de gerek yok

quote:

545de convert ederseniz aynı 525 de conver derdi yok

quote:

Bana göre evet

Uzatmaya gerek yok o zaman.525

• Ve siparişi verdim,vatana millete hayırlı olsun.Yayında ve yapımda emeği geçen,yardımcı olan herkese teşekkürler.Yakında kullanıcı yorumlarımla görüşmek üzere.Sağolun varolun efenm!
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi51

senin navigasyon uygulaması açılırken ekran çıkıyor ya o ekran benimkinden farklı... nedendir acaba?
  • Arkadaşımız farklı bir brandıg yüklemiş ondan öyle
  • quote:

Sn.DD252Admin testlerin sonuçlarını merakla bekliyoruz, özellikle mevcut versiyon ile yeni versiyon arasındaki değişiklikler nelerdir? Ekleme-çıkarma vb.. Gerçek yol deneyimleri gibi paylaşırsanız seviniriz..
  • quote:

quote:

quote:

bende dediğiniz sürüm yüklü gelmiş, ne gibi faydaları var, ve de sorularınız varsa söyleyebilirim.

• quote:

Sayın @desailles
    Bir tekno markete gidip görerek almak gibisi yoktur

Ama Internetten alacaksanız, daha önce sizin gibi düşünenler boşa kafa yormuşum diye yorum yaptılar burada
    Alın siz bu cihazı, pişman olmazsınız. Hatta bir süre sonra iyi bile yapmışım diyeceksiniz...

aslına bakarsanız burada plastik kalitesi ile ilgili yorumu okyuncaya kadar almayı kafaya koymuştum. gittigidiyorda kargo dahil 225,00 TL.

ancak "sayısız defa düştü ve çizilmedi bile" + " kızım üstünde zıpladı. bir şey olmadı" yorumlarını okyunca almaya karar verdim. bu gün sipaişi veririm herhalde. gittigidiyordan ucuzunu göremedim. kargo dahil 225,00 TL. gittigidiyordan lsam sıkıntı olmaz herhalde. aklıma güncel yazılım olmaması dışında bir şey gelmiyor. eğer yazılım güncel olmazsa ne kaybederim bilmiyorum. ama servisle filan uğraşmam sanırım. direk kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 16 Şubat 2012; 8:39:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.