Şimdi Ara

NEXT YE-G 525 incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
3
Favori
21.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electroworld'de teşhirdeki 525'ler 159 lira; normal fiyatı ise 199...

Yine Next 5720 modeli Bimeks'te kampanyalı 189 lira...

Ben de 525 almayı düşünüyorum fakat uzun yolculuklarda ufaklığa video seyrettirmek gibi bir niyetim var. Bu yüzden aklımı 7.0" ürünler çeliyor fakat maalesef Next'in 7" ürünü yok... Diğer markalara da güvenemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Cihaz serino ile Linkteki firmanın sitesine üye olun,yazılımlar menüsü altında bu kontrolleri yapabilirsiniz.

http://www.nextnavigasyon.com/naviclub/

Kusuruma bakmayın lütfen son bir sorum daha olacak;

Siteye cihaz geldiği gün üye olmuş ve naviextras tolbox programınıda kurmuştum bilgisayarıma,

http://www.nextnavigasyon.com/naviclub/ adresindeki yazılımlar menüsündeki resimde yazan 9.2.0.201938 sürüm numarası ile benim cihazımdaki sürüm numarası aynı heralde cihaz IGO yönünden güncel değilmi?

• Eve güncel.
  • Arkadaşlar 525 modelinde son sürüm haritada 2011.10 olması lazım hangi illerde 3d binaları görebiliyoruz? Cihazı ilk aldığım gün bulunduğum ilçedeki 3d binaları gösteriyordu sanki 2011.10 sürümüne güncelleyince mi sıkıntı oldu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? bulunduğum il erzurum ...
  • bugün alıcam bende kararımı verdim :-))
  • Hayırlı olsun şimdiden sayın @aksaray1
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

bugün alıcam bende kararımı verdim :-))

nerden alacaksınız arkadaşlar en uygun fiyat nerde var yardım ederseniz sevinirim.
  • bir televizyon kanalı aracılığıyla Navking mini s-300 almıştım ve hala duruyor evde ama o kadar kasıyorki bir türlü yolda adam gibi kullanamadım hep evde programlayıp favoriye seçip dışarıda öyle seçim yapıyordum buda çok iğrenç bir his . Bir navigasyon alacaksınız mutlaka hızına önem verin biraz yavaş olsada idare ederim demeyin yolda aniden bir yere gitmek istediğinizde kenara çekip 10 dakika uğraşmayın benim gibi
  • cumartesi günü itibariyle ben de aranıza katıldım arkadaşlar. cihaz evde camın kenarında falan kısa sürede gps sinyali buluyor, arabada hiç denemedim araba çakmağım da bozuk zaten şarj imkanım olmadığından henüz makine evde

malzeme kalitesi kötü dedikleri mat bi kasası var. yani yakışıklı değil pek. piano black tasarım olsa tabiki daha iyi olurdu ama sonuçta bu bi navigasyon cihazı telefon değil.

onun dışında mp4 bi film attım cihaza, makinenin kendi hafızası 4 gb olduğu için yeteri kadar yeriniz mevcut, bilgisayara taktığınızda flash disk gibi sürükle bırak yoluyla atıyosunuz zaten bi zorluğu yok. takılmadan oynatabiliyor. 360x240 çözünürlükte bi video bu. video dönüştürme yazılımı olarak ücretsiz basit ve kaliteli olarak benimde kullandığım iwisoft video converter programını öneririm. cihazda videolar tam ekran izlenebiliyor ve ileri geri sarma imkanı da kolay. istediğiniz yere dokunarak o kısma ilerleyebiliyosunuz videoda.

aslında ekran kalitesinden bahsetmek istemiyorum sebebiyse samsung wave telefon kullanıyorum süper amoled ekranı var ve 3.3" akranı 800*480 çözünürlükte olduğu için, gözüm de ona alışık ve 400x272 5" ekranın beklentilerimi karşılamaması normaldir diye düşünüyorum :)

• Hayırlı olsun cihazınız sayın @ortamcıl , Aramıza hoş geldiniz.

Ayrıca olumlu/olumsuz yorumlarınız için teşekkürler Kısa zamanda siz de farkedeceksiniz ki içi dolu bir cihaz, sizi asla mahçup etmeyecektir.

Yaz günü yolculuk yaparken kimse size " Ne oğlum bu; bişey göstermiyor, kulak navigasyonu olarak mı aldın bunu" demeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Hayırlı olsun cihazınız sayın @ortamcıl , Aramıza hoş geldiniz.

Ayrıca olumlu/olumsuz yorumlarınız için teşekkürler Kısa zamanda siz de farkedeceksiniz ki içi dolu bir cihaz, sizi asla mahçup etmeyecektir.

Yaz günü yolculuk yaparken kimse size " Ne oğlum bu; bişey göstermiyor, kulak navigasyonu olarak mı aldın bunu" demeyecek

tesekkur ederim :-) yol yetenegim hic yoktur. hani bi gittigim yeri asla unutmam olayi sıfır bende telefonumda gps var ancak biraz sıkıntılı benim modelin gps i. gecen gun beni yanlis yere goturdukten sonra kızdım ve navigasyon cihazi aldim :-) piranhanin tv li modelleri de dikkatimi cekti ancak en son teknoloji oldugu icin ve next kalitesine guvendigim icin bunu aldim. alicak arkadaslara yardimci olmasi acisindan da sunu soyliyim, acik havada cihazi ilk actiginizda 5 saniye gibi kisa bir surede buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ortamcıl

quote:

Hayırlı olsun cihazınız sayın @ortamcıl , Aramıza hoş geldiniz.

tesekkur ederim :-) yol yetenegim hic yoktur. hani bi gittigim yeri asla unutmam olayi sıfır bende telefonumda gps var ancak biraz sıkıntılı benim modelin gps i. gecen gun beni yanlis yere goturdukten sonra kızdım ve navigasyon cihazi aldim :-) piranhanin tv li modelleri de dikkatimi cekti ancak en son teknoloji oldugu icin ve next kalitesine guvendigim icin bunu aldim. alicak arkadaslara yardimci olmasi acisindan da sunu soyliyim, acik havada cihazi ilk actiginizda 5 saniye gibi kisa bir surede buluyor

Cihaz, son kapandığı noktadaki GPS verisini kaydeder. Tekrar açıldığında aynı noktadan navigasyona devam edeceğini düşünür. Bu nedenle çok kısa bir bekleme ile uydulara fixlenir.

Şöyle bir test yapabilirsiniz siz de; farklı bir semtte açın cihazınızı, bu süre daha da uzayacaktır ama hiç bir zaman 30Sn.'den daha uzun sürmeyecektir.

Next'in stabil anteni ve işlemci hızı ile bu sağlanır; diğer bir çok cihazda bu 1 dakikayı aşan sürelerde oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 27 Mart 2012; 22:32:05 >

• Merhaba, garmin 1410 ve next 525 arasında kaldım ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plazmania

Merhaba, garmin 1410 ve next 525 arasında kaldım ne dersiniz?

Hangi kriter veya istekle bu 2 cihaza kadar indirgediniz tercihinizi; yani şöyle söyleyeyim, her iki cihaz da 5" ekran çapına sahip ve Başarsoft Harita datası kullanıyorlar. Bunlar dışında hiç bir ortak yanları yok. Sizin için ne önemli ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

quote:

Hangi kriter veya istekle bu 2 cihaza kadar indirgediniz tercihinizi; yani şöyle söyleyeyim, her iki cihaz da 5" ekran çapına sahip ve Başarsoft Harita datası kullanıyorlar. Bunlar dışında hiç bir ortak yanları yok. Sizin için ne önemli ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

Merhaba, cihazın sadece hızlı, güvenilir navigasyon yapması yeterli. Ekstra hiç bir özelliğe gerek yok. Siz ortak yan yok demişsiniz bunu biraz açar mısınız? Birde bimekste garmin için navcity denmiş harita yazılımına siz başarsoft demişsiniz. Ben daha önce emaneten piranha ve tomtom kullanmıştım ısrarla rotaya döndürmeye çalışmaları yeni güzergahı hemen hesaplamamaları sinir etmişti. Gerçi bunlarda durum nedir yada bir ayarmı yapmak lazım bilemiyoum ama next hiç aklımda yoktu form sayesinde düşünmeye başladım.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, cihazın sadece hızlı, güvenilir navigasyon yapması yeterli. Ekstra hiç bir özelliğe gerek yok. Siz ortak yan yok demişsiniz bunu biraz açar mısınız? Birde bimekste garmin için navcity denmiş harita yazılımına siz başarsoft demişsiniz. Ben daha önce emaneten piranha ve tomtom kullanmıştım ısrarla rotaya döndürmeye çalışmaları yeni güzergahı hemen hesaplamamaları sinir etmişti. Gerçi bunlarda durum nedir yada bir ayarmı yapmak lazım bilemiyoum ama next hiç aklımda yoktu form sayesinde düşünmeye başladım.

Garmin Başarsoft harita datasını kullanır,nedense harita ismini başarsoft demiyor navcity olarak kullanıyor.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Garmin Başarsoft harita datasını kullanır,nedense harita ismini başarsoft demiyor navcity olarak kullanıyor.:)

herhalde vardır bir bildikleri. Garmin, outdoor ve offroad ile ile uğraşanların güvendiği bir marka. Bende bu sebeple bu markaya baktım, ilk başta ve kullananlar memnun. Next içinde görüşler olumlu, bana çok farklı gelmediler temelde basit sadece bekleneni yapıyorlar gibi geliyorlar. Tabi arada 100-150 tl gibi bir fark var. 525 bimekste 200 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herhalde vardır bir bildikleri. Garmin, outdoor ve offroad ile ile uğraşanların güvendiği bir marka. Bende bu sebeple bu markaya baktım, ilk başta ve kullananlar memnun. Next içinde görüşler olumlu, bana çok farklı gelmediler temelde basit sadece bekleneni yapıyorlar gibi geliyorlar. Tabi arada 100-150 tl gibi bir fark var. 525 bimekste 200 tl

Bana göre primo yazılım daha görsel ve kolay kullanımlı iş navigasyona kaldımı ikiside sizi gideceğiniz yere götürür.
    yazılımı kullanım kolaylığı,görsellik,dosya ekleme (speedcam,fotonav,kullanıcı poileri vs gibi)primo daha işlevsel.

• Sayın @plazmania

Garmin cihazlara harita datasını Başarsoft veriyor, ama lisans/patent anlaşmaları gereği Garmin'in tüm Dünyadaki harita ismi "NavCity" kullanılıyor. Hatta o kadar ileri ki, Başarsoft tamamen bu haritaları üreten ve derleyen firma (Trkiye için bu böyle) Garmin-Türkiye'ye al-test et- yayınla diyor. Bu durumun açıklaması bu şekilde.

Gelelim cihaza; ben bir Piranha cihaza sahibim; haritaları bir yana cihaz güneşli havada hiç bir şey gösteremiyor. Ben görebiliyorum diyen yazsın buraya, ona cihazımı hediye edeceğim; ve elime geçen tüm Piranhalarda durum böyle. Sadece Piranha değil; Navitech cihazlar da aynı dertten muzdarip bence.

Şimdi size önerim; Next YE-G525 cihazı araştırın, gidin bir tekno markette elinize alıp inceleyin. İçiniz ısınırsa satın alın... Ben öneriyorum.

Daha önce TomTom deneme imkanınız olduysa Garmin arayüzü sizi hiç tatmin etmez; bunu Garmin & Baytekin Konusu altına da yazmıştım ve halen de yazıyorum. Arayüzü geliştirmeleri gerekli; ki, 1410 cihaz 2009 yılının teknolojisini barındırıyor. İşlemler çok yavaş gerçekleşiyor. Bu yönde malesef Garmin böyle...

Siz Next alın, Next ! Türkiye için en iyi cihaz şu anda...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.