Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcornek

Merhaba, ben de gayet next 535 cihazını kullanıyordum ancak yazın Muğla'nın sıcağında tutan kısmı eridiği için kullanamıyorum. Tutucu kısmını nereden alabilirim? Teşekkürler..

destek@nextnavigasyon.com a maille parçanın resmini çekip durumu yazın ,bu gibi durumlar için para almadan aparatı yolluyorlar diye biliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bügün next 515 aldım genel olarak İstanbul içi kullanıcam umarım memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonhatendavis

bügün next 515 aldım genel olarak İstanbul içi kullanıcam umarım memnun kalırım

Hayırlı olsun cihazınız; memnun kalacaksınız.
    keyifli navigasyonlar
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanın

Sıcağı sıcağına birde bu konuya bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_66612857/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanın

Sıcağı sıcağına birde bu konuya bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_66612857/tm.htm

çok tesekkur ederim bu sayfayıda inceliyim

• kendim de bir başka next modeli kullandığımdan bimeks de indirim varken gözüm kapalı ye-g535 modelini aldım. ama adres bulamama sıkıntısını ben de yaşıyorum. nelere dikkat edilmeli acaba?
    mesela istanbul da kasımpaşa yı bulamıyorsunuz. direk adrese kasımpaşa yazınca (şehir kısmına) afyonda bir yer görünüyor. istanbul seçeneklerde bile yok. bazı kamu binalarını ne poi olarak ne de adres olarak bulamıyorum.
    kendi kullandığım next de evimin bulunduğu siteyi poi olarak buluyordum bunda direk sitenin ismini şehir kısmına yazınca bulabildim. dediğim gibi bazı büyük mahalleleri falan bulamadım bile. ayarlardan vs. bir değişiklik mi yapılmalı? alınca da hemen güncelledim...
  • Kasımpaşa,eminönü gibi yerleri böyle zaten bulamazsınız.Navigasyon cihazlarında semt yoktur,kasımpaşa bir semt adı. Mahalle veya bazı eski ilçelere dikkat edin bu arada mesela Eminönü eskiden bir ilçeydi ama artık değil ve Fatih'e bağlandı.Bunda navigasyon cihazının bir kabahati yok,bu durum harita sisteminden oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Kasımpaşa,eminönü gibi yerleri böyle zaten bulamazsınız.Navigasyon cihazlarında semt yoktur,kasımpaşa bir semt adı. Mahalle veya bazı eski ilçelere dikkat edin bu arada mesela Eminönü eskiden bir ilçeydi ama artık değil ve Fatih'e bağlandı.Bunda navigasyon cihazının bir kabahati yok,bu durum harita sisteminden oluyor.

evet de mesela kasımpaşa askeri hastanesi diyelim. bunu bulamadık biz. poi olarak da başka türlü de. sonra internetten hastanenin adresini sokak vs. olarak girince anca çıktı. bu da bizi sinir etti. bunun gibi bazı adresleri belki de alıştığımız harita sistemi olmadığından bulamıyoruz ve hayal kırıklığı oluyor. bir de şu dikkatimizi çekti bunu sanırım bir ayarı değiştirerek çözebiliriz ama bilemiyorum. mesela hızlı rotada bir adres yazıyoruz. rota belirleniyor. sonra biz adres için alternatif bildiğimiz bir yola sapınca ısrarla ilk rotaya bizi döndürmeye çalışıyor.ben diğer next cihazımda bu şekilde yol değiştirdiğimde hemen gitmekte olduğum yoldan beni adrese yönlendiryor. bunda bir hata mı var yoksa ayar mı değişik. yine diğer next de eminönü vs yazmak yeterli oluyor. sanırım haritaları yada her neyse işte... farklı o igo değildi. bu igo yanılmıyorsam. ah keşke bimeks yetkileleri doğru düzgün bilgi verseydi. zoraki sorularımı cevapladılar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukihuki -- 8 Ekim 2012; 14:03:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hukihuki

quote:

Kasımpaşa,eminönü gibi yerleri böyle zaten bulamazsınız.Navigasyon cihazlarında semt yoktur,kasımpaşa bir semt adı. Mahalle veya bazı eski ilçelere dikkat edin bu arada mesela Eminönü eskiden bir ilçeydi ama artık değil ve Fatih'e bağlandı.Bunda navigasyon cihazının bir kabahati yok,bu durum harita sisteminden oluyor.

evet de mesela kasımpaşa askeri hastanesi diyelim. bunu bulamadık biz. poi olarak da başka türlü de. sonra internetten hastanenin adresini sokak vs. olarak girince anca çıktı. bu da bizi sinir etti. bunun gibi bazı adresleri belki de alıştığımız harita sistemi olmadığından bulamıyoruz ve hayal kırıklığı oluyor. bir de şu dikkatimizi çekti bunu sanırım bir ayarı değiştirerek çözebiliriz ama bilemiyorum. mesela hızlı rotada bir adres yazıyoruz. rota belirleniyor. sonra biz adres için alternatif bildiğimiz bir yola sapınca ısrarla ilk rotaya bizi döndürmeye çalışıyor.ben diğer next cihazımda bu şekilde yol değiştirdiğimde hemen gitmekte olduğum yoldan beni adrese yönlendiryor. bunda bir hata mı var yoksa ayar mı değişik. yine diğer next de eminönü vs yazmak yeterli oluyor. sanırım haritaları yada her neyse işte... farklı o igo değildi. bu igo yanılmıyorsam. ah keşke bimeks yetkileleri doğru düzgün bilgi verseydi. zoraki sorularımı cevapladılar :(

Askeri kurumların hiçbirisini bulamazsınız diye biliyorum. Bende kadıköyde bir orduevi arayıp bulamamıştım bildiğim kadarıyla yasak... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

quote:

quote:

Askeri kurumların hiçbirisini bulamazsınız diye biliyorum. Bende kadıköyde bir orduevi arayıp bulamamıştım bildiğim kadarıyla yasak... :)

benim de aklıma o nokta geldi, o yüzden de hastane araştırdım. gata haydarpaşa diye buldu mesela. bir başka askeri hastaneyi de buldu. şimdi de eski next de deneyeceğim onda da bulunmuyorsa kesin yasak olduğundandır.
    peki alternatif yol problemi için bir çözümünüz var mı? bizi ısrarla ilk rotaya yönlendirmesin diye ne yapabiliriz? benim kanaatim bunun haritasına alışana kadar bu sıkıntıaları çekeceğiz çünkü öteki ile baya farklı.

• quote:

Askeri hastanelerin diğerlerini bulabiliyorsanız yasaktan dolayı değilde poi noktasına o dediğiniz hastane ekli değilmiştir, ondan bulamıyorsunuzdur. Yasak olsa diğer saydığınız askeri hastaneleride bulamamanız lazım gelirdi.

Diğer kısım için malesef yapacak birşey yok, o dediğiniz istediğiniz türde rota çizmesi size tesadüfen denk gelmiştir her yolda bu dediğinizi malesefki yapmıyor, illa kendi rotasına çekmeye çalışıyor ara yollar varsa yakınlarda, ama bir yola girdiniz ve eski rotaya gitmeniz için yakınlarda bir yol yoksa dediğiniz istediğiniz gibi bir rota çizebilir. HIZLI yada KOLAY tercihlerde pek bunu yapmıyor ama EKONOMİK KISAlarda eski yola her arasokaktan sokmaya çalışıyor, tabii bunda haritanında payı büyük.

Not: Bu arada bu yazdıklarım NEXT cihazdan dolayı değil kullanmış olduğu yazılımdan IGO dan dolayı ve haritadan dolayı Başarsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 8 Ekim 2012; 15:32:06 >

• quote:

quote:

Askeri hastanelerin diğerlerini bulabiliyorsanız yasaktan dolayı değilde poi noktasına o dediğiniz hastane ekli değilmiştir, ondan bulamıyorsunuzdur. Yasak olsa diğer saydığınız askeri hastaneleride bulamamanız lazım gelirdi.

Diğer kısım için malesef yapacak birşey yok, o dediğiniz istediğiniz türde rota çizmesi size tesadüfen denk gelmiştir her yolda bu dediğinizi malesefki yapmıyor, illa kendi rotasına çekmeye çalışıyor ara yollar varsa yakınlarda, ama bir yola girdiniz ve eski rotaya gitmeniz için yakınlarda bir yol yoksa dediğiniz istediğiniz gibi bir rota çizebilir. HIZLI yada KOLAY tercihlerde pek bunu yapmıyor ama EKONOMİK KISAlarda eski yola her arasokaktan sokmaya çalışıyor, tabii bunda haritanında payı büyük.

Not: Bu arada bu yazdıklarım NEXT cihazdan dolayı değil kullanmış olduğu yazılımdan IGO dan dolayı ve haritadan dolayı Başarsoft

anladım. o zaman mesela eksik gördüğümüz poi noktaları eklemeye çalışmak lazım ama nasıl yapılır onu da öğrenmem lazım ilk başta. diğer kasımpaşa yazamamak gibi olan problem için de çözüm yok anlaşılan bu haritada...
    benim ikinci nokta için sinirlendiğim problem sanırım igo oluşundan kaynaklanıyor. bendeki diğer next ilk çıkan next modellerinden idi. şu şişko mavi olan. modelin numarası şu an aklımda değil onun haritası çok daha kolay kullanılıyor. hem adres yazma açısından hem de dediğim bu ikinci problemde alternatif yola saptığınızda çok akıllıca sizi hemen oradan yönlendirmeye başlıyor en fazla 1-2 kez eski rotaya zorluyor. ama yenisinde illa da eski yola git diye baya bir ayak diredi. :) bildiğimiz bir yol olduğu için dert etmedik ama bilmedik bir şehirde anlık yanlış sapmalarda kafa karıştırıcı olabilir...

• quote:

anladım. o zaman mesela eksik gördüğümüz poi noktaları eklemeye çalışmak lazım ama nasıl yapılır onu da öğrenmem lazım ilk başta. diğer kasımpaşa yazamamak gibi olan problem için de çözüm yok anlaşılan bu haritada...
    benim ikinci nokta için sinirlendiğim problem sanırım igo oluşundan kaynaklanıyor. bendeki diğer next ilk çıkan next modellerinden idi. şu şişko mavi olan. modelin numarası şu an aklımda değil onun haritası çok daha kolay kullanılıyor. hem adres yazma açısından hem de dediğim bu ikinci problemde alternatif yola saptığınızda çok akıllıca sizi hemen oradan yönlendirmeye başlıyor en fazla 1-2 kez eski rotaya zorluyor. ama yenisinde illa da eski yola git diye baya bir ayak diredi. :) bildiğimiz bir yol olduğu için dert etmedik ama bilmedik bir şehirde anlık yanlış sapmalarda kafa karıştırıcı olabilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_23945216/tm.htm

Bu konuya harita ile alakalı eklenmesini istediğiniz poi vede harita kusuru varsa bildirebilirsiniz Başarsoft yetkilileri ilgileniyorlar.

o model 708 modeli benim cihazda o modelden :) Şişko ama sevimli :) Haklı olabilirsiniz. o modelde igo8 yenilerde igo primo kullanılıyor. İgo8 de daha önceki mesajımda dediğim gibi bazen ısrarcı olabiliyor, ben genelde ekonomik modda kullanırım ve o yüzden hep yol değişiminde eski ekonomik olduğunu düşündüğü yere yollamaya çalışıyor ama ekonomik olmadığı noktadan sonra gittiğiniz yola ayarlıyor. Hızlı ve Kolay modlar daha iyi olabiliyor bazen bilmedik yollarda.

• quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_23945216/tm.htm

Bu konuya harita ile alakalı eklenmesini istediğiniz poi vede harita kusuru varsa bildirebilirsiniz Başarsoft yetkilileri ilgileniyorlar.

o model 708 modeli benim cihazda o modelden :) Şişko ama sevimli :) Haklı olabilirsiniz. o modelde igo8 yenilerde igo primo kullanılıyor. İgo8 de daha önceki mesajımda dediğim gibi bazen ısrarcı olabiliyor, ben genelde ekonomik modda kullanırım ve o yüzden hep yol değişiminde eski ekonomik olduğunu düşündüğü yere yollamaya çalışıyor ama ekonomik olmadığı noktadan sonra gittiğiniz yola ayarlıyor. Hızlı ve Kolay modlar daha iyi olabiliyor bazen bilmedik yollarda.

evet o zaman mesela kasımpaşa askeri hastanesini söylemeli oraya. bir kaç tane daha bulamadığım poi vs. olursa toptan bir liste yaparım ya da

• arkadaşlar aleti bir hafta önce aldım fakat sadece güncellemeleri yaptım ve bir türlü kullanamadım.. ilk otoparktan uyduya bağlanmaya çalışıyorum ama çok kaliteli sinyal alamıyorum, aldığım zamanda zırt pırt sinyal kesiliyor ve navigasyon özelliği kayboluyor.. bunun ilk alındığında uygulanması gereken bir ayarı falan var mı acaba? bir kere sinyal alması için dağ tepesine çıkarıp uyduya mı tanıtmak gerekiyor aleti anlamadım ki :S
  • Bu cihazlar araba için tasarlanmıştır. Kullanırken üzerinizde BETON olmaması gereklidir
  • Merhabalar, Next YE-G 565 almayı düşünüyorum. Peşin 249 TL. Next YE-G 515 ile arasında çok fark var mı? Next YE-G 515 Peşin 180 TL. 70 TL fark vermeye değer mi? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

Merhabalar, Next YE-G 565 almayı düşünüyorum. Peşin 249 TL. Next YE-G 515 ile arasında çok fark var mı? Next YE-G 515 Peşin 180 TL. 70 TL fark vermeye değer mi? Teşekkürler...

565 cihazın kutu içeriğinden Trafik Bilgi Sistemi (TBS)aparatı çıkmakta ayrıca satın alırsanız Fiatı 79 tl birde 565 modelinde BT mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

Merhabalar, Next YE-G 565 almayı düşünüyorum. Peşin 249 TL. Next YE-G 515 ile arasında çok fark var mı? Next YE-G 515 Peşin 180 TL. 70 TL fark vermeye değer mi? Teşekkürler...

Next YE-G 565 için o fiyat mükemmel... Nerede acaba?

Şu an için görebildiğim kadarıyla en ucuz BİMEKS'te, orada da 258 TL. Fakat oradan da internetten ürün alınmaz. BİMEKS deyince mağazadan görerek almak şart! Siz 249 TL'ye nereden alacaksınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_1991

arkadaşlar aleti bir hafta önce aldım fakat sadece güncellemeleri yaptım ve bir türlü kullanamadım.. ilk otoparktan uyduya bağlanmaya çalışıyorum ama çok kaliteli sinyal alamıyorum, aldığım zamanda zırt pırt sinyal kesiliyor ve navigasyon özelliği kayboluyor.. bunun ilk alındığında uygulanması gereken bir ayarı falan var mı acaba? bir kere sinyal alması için dağ tepesine çıkarıp uyduya mı tanıtmak gerekiyor aleti anlamadım ki :S

Yani güneşi, ay'ı veya bulutları yukarı bakınca görüyorsanız tüm navigasyon cihazları çalışır göremiyorsanız anca süpermen lazım gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.