Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.969
Cevap
99
Favori
1.000.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saygideger Forum uyeleri ve Navigasyon sevenler,

    Basarsoft olarak 1 - 1.5 yil gibi bir surede haritalarimiza gosterdiginiz ilgi cok buyuk artis gosterdi. Bunlari da dikkate aldigimizda Basarsoft olarak bizlerden dogrudan haber verebilmek icin, ve de sizlerden dogrudan harita konusunda sorular, yorumlar alabilmek icin boyle bir konu basligi acmak istedim.

    Umarim bir cok konu basliginin yaninda gorunur ve ilgi ceken bir konu olur.. :-)


    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan



  • Eskiden 4 yerine 3 güncelleme alınca aldatıldığımızı düşünürdük.
    Sonralar 3 güncellemeye alıştırıldık.
    Sonra 3 ten 2 ye.
    Şimdi yılda 1 güncelleme bile yok.

    Olay Nasreddin Hocanın aç kalmaya alıştırdığı eşek fıkrasına döndü. (Sözüm meclisten dışarı)

    Nasreddin Hoca, bakmış ki arpa saman yazı getirmeyecek. Eşeğin arpasını her gün biraz kısmaya başlamış. Kısa kısa hayvancağızın yemi günlük bir avuç arpa olmuş. Bir gün ahıra girdiğinde eşeğin öldüğünü gören Hoca "yazık oldu" demiş, "tam açlığa alışacakken..."

    Sizi her platformda destekleyen kullanıcılarınızı rezil ettiniz.
    Insanları kötülediğiniz yazılımlara mahkum ettiniz.
    Şimdi sakın Macarları suçlamayınız.

    Yazık Başarsoft yazık.
    Başarsoft Nextgen uygulaması Google Play Market'ten kaldırılmış; hayırdır? Anladık bir işi beceremiyorsunuz ama parasını verdiğimiz şeyi istediğimiz zaman kullanabilelim değil mi? Hiçbir şekilde kurulum yapılamıyor çünkü tamamen kaldırılmış marketten; satın alma geçmişinde bile görünmüyor artık... Hadi güncelleyemiyorsunuz onu anladık; neden artık erişim yok uygulamaya? Parasını verdik bu uygulamanın; hangi hakla erişimi engelleyebiliyorsunuz?

    Neden uygulamayı kaldırıp erişim dışı bıraktınız? Nedir açıklamanız; "güncelleyemedik, güncellenene kadar kimse kullanmasın istedik" mi diyeceksiniz? Size mi kaldı bunun kararını vermek, size kaldıysa niçin biz size para ödedik?
    Bakın bu mesajınızın tarihi 18/03/019; üzerinden 5 ay geçmiş...

    Kusura bakmayın ama "haklı-haksız ithamlar olmuş" diyorsunuz ya; "haksız" olan tarafı bizimle paylaşsanız ya?

    1)5 ay önce "güncel haritayı gönderdik" diyorsunuz; 5 ay sonra "ham verileri igo derliyor; 2-3 aylık gecikme oldu" diyorsunuz... Hani görüşüp güncel bilgiyi paylaşacaktınız?
    2)"Oto firmalarından baskı var" diyorsunuz; piyasa çoğunlukla "Navteq/Here" haritalarını kullanıyor, kim kime baskı yapıyor buyurun açıklayın?
    3)Google Play Store uygulamasındaki haritanız çok çok daha vahim; 2018.03 haritası kullanılıyor, uygulamanın son güncelleme tarihi 13/06/2018!!! Bakın 1 yıldan fazla zaman geçmiş siz hala "2-3 aylık gecikme oldu" diyip insanlarla dalga geçiyorsunuz!
    4)Madem yeni haritalarda gecikme olacak en azından niye 2018Q4 güncellemesini vermediniz?
    5)Uygulama bilgilerindeki mail ile size ulaşınca nasıl mağdur "etmiyorsunuz"? Mail gönderene özel güncelleme mi gönderiyorsunuz?
    6)Günü geçtim, haftayı geçtim; ayda 1 sefer foruma girip geri bildirim almak veya müşterileriniz nabzını yoklamak bu kadar mı zor? Zor ise niçin hesaplarınız var; kapatıp gidin forumdan madem... Şahsım adına konuşuyorum; ben enayi miyim en az haftada 1 sefer konuyu kontrol edip belki bir güncelleme haberi vardır diye kontrol ediyorum?
    7)Kusura bakmayın ama çözüm üretemecekseniz istediğim yerden yazarım; mail ile masal dinlemektense insanlar neyin ne olduğunu görür en azından forumda... Siz daha Google Play Store'da uygulamaya yapılan yorumlara olumlu veya olumsuz cevap vermiyorsunuz, niye size mail gönderelim?

    Ücret ödeyen bütün müşterilerinizi mağdur ettiniz ve etmeye devam ediyorsunuz; bu durumu düzeltmek sizin elinizde, vaktinde yayınlayın güncellemeleri artık bir zahmet...
    +1
    Bir Başarsoft Nextgen mağduru daha !!! (+BEN)

    Korsana bulaşmadık para verdik Başarsoft Nextgen aldık, AMA 1 seneden uzun süredir harita güncellemesi alamadık.
    Hala harita sürümü 2018.03

    Parayla rezil olmak bu olsa gerek !!!

    KİMSEYE ASLA BAŞARSOFT ÜRÜNLERİNİ ÖNERMİYORUM.
    CİDDİYETSİZ VE İLGİSİZ BİR FİRMA :(
  • Alim bey merhaba,

    Garmin nüvi gps cihazları için yeni harita ne zaman çıkacak. Bilgi verirmisiniz.

    Teşekkürler..
  • igo da kullanmak üzere 2008.04 haritası 2008.07 haritası hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz...
  • Selamlar,

    Garmin'e yani Baytekin'e 2008/4 datasi, haziran ayi basinda teslim edildi. Baytekin'den hasan bey ile iletisime gecebilirsiniz.

    2008/4 ve 2008/7 datalari hakkinda bilgiyi bugun icinde gonderecegim..

    Saygilar

    Alim Kucukpehlivan
  • Alim bey verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim. 2008/4 garmin harita güncellemesi için baytekin cihazi kendilerine getirmemizi istedi.
    Bu işlemi kendi başımıza yapmamız mümkün değilmi? Harita güncellemesi için mutlaka cihazı servise göndermekmi gerekiyor.
    Bilgi verirseniz sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgut -- 13 Haziran 2008; 14:44:20 >
  • merhabalar , yolbille ilgili gelişmeler nedir? yolbill de taşınabilir araç içine takılır cihazlarda çalışacak mı? bir de garminin içindeki harita ile yolbil içindeki harita arasında fark var mı? hangisi daha iyi? başarılar dilerim...
  • Selamlar Djdigy5,

    igo 2008/4 datasi bu hafta cikiyor. IGO hem 2006 hem de 8 versiyonunu cikardigi icin, tek compile islemi, iki compile islemi haline geldigi icin biraz vakit aldi, ayrica igo 8'de yeni mimari degisiklikler de olunca, biraz bu yuzden de gecikme oldu.

    Fakat;
    IGO 8, 2008/1 datasi cikti, kullanilabilir durumda.
    IGO 8 ve IGO 2006 2008/4 datasi da son bir kucuk hata disinda su anda calisir durumda mevcut, o hata da duzelince release edilecek.

    İyi haber;
    Yakinda icinde IGO olan 3,5 ve 4,3 serisi urunler pazara girecek, boylece baska PND alip, ustune IGO kurmak gibi yollara tevasul edilmesi gerekmeyecek :-)

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: djdigy5

    igo da kullanmak üzere 2008.04 haritası 2008.07 haritası hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz...




  • Alim Bey selamlar

    Igo8 Turkiye haritasi almak isteyenlerin ne yapmasi gerekiyor?

    http://shop.yolbil.com.tr/ adresinde sadece igo 2006 var...
  • Selamlar Burgut,

    Bu konu bizim disimizda bir konu, aslinda uzun suredir remote guncelleme icin Baytekin bir web sayfasi uzerinde calisiyor.. bence bitirmek uzereler.. takip edin, biz de edelim derim.

    Ama ne kadar guncel bu 2008/4 datasi diyecek olursaniz.. yani deger mi gondermeye diyecek olursaniz, Maslak'taki yeni kavsak var, kapi numaralari cok cok daha iyi bir seviyede..

    2008/7 datasinda guney dogu ve dogu ile ilgili ek veriler geldi, gelicek.. bati ve buyuk sehirlerde buyuk degisiklik yok.


    Alim Kucukpehlivan

    quote:

    Orjinalden alıntı: burgut

    Alim bey verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim. 2008/4 garmin harita güncellemesi için baytekin cihazi kendilerine getirmemizi istedi.
    Bu işlemi kendi başımıza yapmamız mümkün değilmi? Harita güncellemesi için mutlaka cihazı servise göndermekmi gerekiyor.
    Bilgi verirseniz sevinirim..




  • Selamlar Ugur73,

    Piyasada acaip bir sekilde IGO 2006 talebi olustu, binlerce sattik, stok bitti 10 bin tane daha aldik, o henuz bitmedi diyecektim ama .. saka bir yana, bu kırık kullanim egilimi yuzunden biraz gecikti satisimiz yavas gitti.

    IGO 8 icin de 2008/4 datasini bekledik. resmi onayi verir vermez siparisi verecegiz. En gec 2-4 hafta icinde stogumuzda olur. Fakat IGO 2006 da devam edecek. Yani her cihaz IGO 8 kullanamaz zaten. IGO 8, 1GB'lik microSD'de gelecek ve isteyen webden avrupa haritasi veya baska ulke haritalarini satin alabilecek kullanicilar.

    Bunu PDA versiyonu olarak sordugunuzu dusunuyorum. IGO 8'li PND'ler icin de forumda takip ettiyseniz iyi ve kaliteli bir cihazi, yine iyi ve kaliteli bir firma getirecek.. o zaman zaten sektorde standartlarinda degisecegini dusunuyorum.

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: ugur73

    Alim Bey selamlar

    Igo8 Turkiye haritasi almak isteyenlerin ne yapmasi gerekiyor?

    http://shop.yolbil.com.tr/ adresinde sadece igo 2006 var...




  • merhaba alim bey piranha pathfinder isimli yazıma bakarmısınız.yazılımı alsam bu cihazda kullanabilirmiyim.teşekkürler.
  • Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.

    Müsadenizle benimde sorum olucak, ilk defa geçen hafta navigasyonla garmin nuvi 200 sayesinde tanıştım. Ankara içerisinde problem yaşamadım,cihaz hoşuma gitti. Beklentilerimi tam olarak karşıladı.

    Tabi Ankarada her ay kavşak düzenlemesi alt gecit üst gecit yapıldığı için güncellemeler konusunda sıkıntılar başarsoftda normal olarak var. Bu kavşaklar bir ay içerisinde bitiyor, biri bitiyor diğeri başlıyor, güncelemede sıkıntı yaşamanız normal...

    Size sorum şu; elimdeki garmin nuvi 200 cihazıma igo yükleyebilirmiyim, yüklersem avantajım olurmu?
    Bu arada başarsoftun navcity 2008-1 haritasını kullanıyorum.

    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Selamlar Baudrate,

    Yolbil V.4.1 su anda ticari olarak satista devam ediyor. Bugunlerde MOBESE icin cok yogun bir calismamiz oldu, yakinda basin lansmani yapilacak Onumuzdeki gunlerde bunun detaylarini gorursunuz. (Bu urun merkezle Arac, Personel takip acisindan iletisim kuruyor, mesajlasma yapiyor, hedef koordinat gonderiyor vb. vb.)

    Yolbil V.4.1 de ticari versiyona en son eklenen yeni ozellik SMS ile koordinat paylasma (bulundugunuz yeri, favorilerden bir noktayi, veya ekranda sectiginiz bir yeri karsi tarafa gonderebiliyorsunuz) eklendi. Mesela bu durumda esinize, is ortaginiza yer tarif etmek yerine direk nokta gonderiyorsunuz.

    Yolbil'de data konusuna gelince; 2008/4 datayi yakinda sisteme entegre etmis olacagiz. Yani tabi ki Garmin ve Yolbil icindeki harita ayni harita, hatta Yolbil'in icinde ayrica Istanbul bina katmani da var.

    Yakinda Yolbil'in PND ustunde bir versiyonu da cikartacagiz. Aslinda su anda calisiyor bir cok PND ustunde ama, biz kendimiz cihaz getirip satma isine girmedigimiz icin bir ithalatci, dagitici'nin bu konuda bizle calismasini bekliyoruz. Bu konuda da bir gelisme olabilir yakin zamanda.


    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: baudrate

    merhabalar , yolbille ilgili gelişmeler nedir? yolbill de taşınabilir araç içine takılır cihazlarda çalışacak mı? bir de garminin içindeki harita ile yolbil içindeki harita arasında fark var mı? hangisi daha iyi? başarılar dilerim...




  • Selamlar Set,

    iyi bir baslangic yapmissiniz. Garmin Nuvi 200 cok iyi bir giris cihazidir.. bir sure sonra bir baska arkadasiniza, esinize vb. hediye edip, daha ust seviye bir cihaza gecebilirsiniz.

    Kavsak duzenlemeleri konusunda esasen Ankara da da ofisimiz olmasi dolayisi ile cok bir sorun yasamiyoruz. Ama diger sehirlerde yani istanbul ve ankara disinda siz kullanicilarimizin bize duzenli bir donus yapmasi onem arzediyor.

    Gelelim Anahtar sorunuza;
    Garmin uzerine IGO yuklemek;
    Tesbihte hata olmaz derler, Mercedes'in icine BMW motoru takmak istiyorsunuz. teknik olarak mumkun olabilmesi icin cok zorlamaniz gerekir, ve de degmez, Yani mesela bir Hyundai ustune BMW motoru takma konusunda ugrasmaya degebilir, ama sizin icin bence gerekli degil. Ayrica biliyorsunuz GARMIN'in haritalarini burada compile ediyoruz biz. Dolayisi ile Garmin kullanicilari cok hizli bir sekilde yeni haritalarina kavusabiliyorlar. IGO'da ise harita macaristan ustunden cine'e gidip oyle geliyor... bu biraz vakit alabiliyor...

    Sonuc: Haritalar ayni oldugu muddetce bence Garmin de gayet iyi bir urun (Ses dosyasini da guncellerlerse cok daha iyi olacak).

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: set

    Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.

    Müsadenizle benimde sorum olucak, ilk defa geçen hafta navigasyonla garmin nuvi 200 sayesinde tanıştım. Ankara içerisinde problem yaşamadım,cihaz hoşuma gitti. Beklentilerimi tam olarak karşıladı.

    Tabi Ankarada her ay kavşak düzenlemesi alt gecit üst gecit yapıldığı için güncellemeler konusunda sıkıntılar başarsoftda normal olarak var. Bu kavşaklar bir ay içerisinde bitiyor, biri bitiyor diğeri başlıyor, güncelemede sıkıntı yaşamanız normal...

    Size sorum şu; elimdeki garmin nuvi 200 cihazıma igo yükleyebilirmiyim, yüklersem avantajım olurmu?
    Bu arada başarsoftun navcity 2008-1 haritasını kullanıyorum.

    İlginiz için teşekkür ederim.





  • Selamlar Barakudaaa,

    Evet Piranha Pathfinder ustunde Yolbil calisiyor. Ama isin acigi bu tur, baska yazilimin calistigi cihaz ustune kacak gecekondu gibi urun kurmak hem o urunu getiren adama, hem de bize pek yakismiyor.. Ama baska care yoksa yapabiliyoruz. İstanbul ofisinde Yalcin Ozdemir bey size yardimci olacaktir.

    Tavsiyem ise ;
    Cihazi ithal eden firmaya cihazi bos olarak almak istediginizi soyleyin. Belki bir indirim saglayabilir bu size, cunku bildigim kadari ile bu urunu getirip harita ve lisansi burada yukluyorlar. SD kart ile yukluyorlar. Firmanin tek yapmasi gereken, urunun icindeki SD karti cikarip size satmak... Bilmiyorum. Bu cok garip bir yonlendirme mi oldu.. ama size faydasi olacaktir..

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: barakudaaa

    merhaba alim bey piranha pathfinder isimli yazıma bakarmısınız.yazılımı alsam bu cihazda kullanabilirmiyim.teşekkürler.




  • cihazı almış bulunduğum için böyle bir şansım yok malesef.ayrıca navigasyon ile ilgili gezdiğim forumların çoğunda kullanan arkadaşlar haritalardan dolayı sıkıntılı olduklarını ve şirketle irtibat kurmada sıkıntı çektiklerini söylüyorlar.yani sizin gibi bir firma yetkiliside çıkıp bizim ürünümüzü kötüleyemezsiniz bir arkasındayız dememiş.o zaman şimdilik kullansakta ileriside biraz karanlık. güncellemelerle ilgili bir sıkıntı olurmu belli değil.ayrıca ben parayı vermişim ürünü ve yazılımı almışım zaten benim bu yazılımı kullanmamın onlara bir faydası yokki.teşkkür ederim ilginize..
  • Selamlar Barakudaaa,

    diger klasordeki mesajinizi okudugumda durumunuzu anladim. Ne yapalim, yapacak pek bir sey yok dediginiz gibi, belki sizin durumunuzdaki arkadaslar icin ozel bir fiyatla urun cikartabiliriz, fakat bunu da rakiplerin urunlerini kotulemek icin ucuza urun veriyorlar filan diye algilarlar diye, aylardir bu yonde gelen taleplere pek pozitif bakmadik.. Ama bir degerlendirme yapacaktir pazar dediginiz gibi..

    Personelimizle Mardin'da karsilasip, forumda bizlerle bunlari paylasmanizdan dunyanin ne kadar kucuk oldugu ortaya cikiyor. en azindan kaldiginiz otelin haritalarimiza islenmis oldugunuzdan eminsinizdir :-)) En azindan bu tur urunlere odenen paranin ne tur maliyetlere gittigini de gormus olmaniz da onemli.. Sektorde bazi firmalar var, kaldiklari bes yildizli oteli de civarindaki onlarca restoran ve pansiyonu da haritaya islememisler de !! o yuzden dedim..



    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: barakudaaa

    cihazı almış bulunduğum için böyle bir şansım yok malesef.ayrıca navigasyon ile ilgili gezdiğim forumların çoğunda kullanan arkadaşlar haritalardan dolayı sıkıntılı olduklarını ve şirketle irtibat kurmada sıkıntı çektiklerini söylüyorlar.yani sizin gibi bir firma yetkiliside çıkıp bizim ürünümüzü kötüleyemezsiniz bir arkasındayız dememiş.o zaman şimdilik kullansakta ileriside biraz karanlık. güncellemelerle ilgili bir sıkıntı olurmu belli değil.ayrıca ben parayı vermişim ürünü ve yazılımı almışım zaten benim bu yazılımı kullanmamın onlara bir faydası yokki.teşkkür ederim ilginize..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

    Selamlar Set,

    iyi bir baslangic yapmissiniz. Garmin Nuvi 200 cok iyi bir giris cihazidir.. bir sure sonra bir baska arkadasiniza, esinize vb. hediye edip, daha ust seviye bir cihaza gecebilirsiniz.

    Kavsak duzenlemeleri konusunda esasen Ankara da da ofisimiz olmasi dolayisi ile cok bir sorun yasamiyoruz. Ama diger sehirlerde yani istanbul ve ankara disinda siz kullanicilarimizin bize duzenli bir donus yapmasi onem arzediyor.

    Gelelim Anahtar sorunuza;
    Garmin uzerine IGO yuklemek;
    Tesbihte hata olmaz derler, Mercedes'in icine BMW motoru takmak istiyorsunuz. teknik olarak mumkun olabilmesi icin cok zorlamaniz gerekir, ve de degmez, Yani mesela bir Hyundai ustune BMW motoru takma konusunda ugrasmaya degebilir, ama sizin icin bence gerekli degil. Ayrica biliyorsunuz GARMIN'in haritalarini burada compile ediyoruz biz. Dolayisi ile Garmin kullanicilari cok hizli bir sekilde yeni haritalarina kavusabiliyorlar. IGO'da ise harita macaristan ustunden cine'e gidip oyle geliyor... bu biraz vakit alabiliyor...

    Sonuc: Haritalar ayni oldugu muddetce bence Garmin de gayet iyi bir urun (Ses dosyasini da guncellerlerse cok daha iyi olacak).

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan


    quote:

    Orjinalden alıntı: set

    Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.

    Müsadenizle benimde sorum olucak, ilk defa geçen hafta navigasyonla garmin nuvi 200 sayesinde tanıştım. Ankara içerisinde problem yaşamadım,cihaz hoşuma gitti. Beklentilerimi tam olarak karşıladı.

    Tabi Ankarada her ay kavşak düzenlemesi alt gecit üst gecit yapıldığı için güncellemeler konusunda sıkıntılar başarsoftda normal olarak var. Bu kavşaklar bir ay içerisinde bitiyor, biri bitiyor diğeri başlıyor, güncelemede sıkıntı yaşamanız normal...

    Size sorum şu; elimdeki garmin nuvi 200 cihazıma igo yükleyebilirmiyim, yüklersem avantajım olurmu?
    Bu arada başarsoftun navcity 2008-1 haritasını kullanıyorum.

    İlginiz için teşekkür ederim.




    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum,iyi çalışmalar.




  • Alim bey de bu cihazdan sık sık bahsetmeye başladı bu yeni gelecek cihaz hakkında.

    Beklenti yaratma ile algı seviyesi mi yükseltiliyor yahu ? Bir forumda yılbaşından beridir geliyor, aha da geldi deniyordu. Burada da bir arkadaşımız "geldi mi ortalık nur ile kaplanacak, herşey güzel olacak" diyordu neredeyse. Şimdi de Alim bey....

    Alim bey, siz de bu cihazdan bahsediyorsanız gerçekten böyle bir cihaz var demektir. Şu cihazı birileri çıksın anlatsın yahu.! hayır getirttik C520yi de ...daha iyisiyse "Satılık C520 tertemiz" ilanı hazırlayayım şimdiden


    Orjinalden alıntı: akucukpehlivan


    Bunu PDA versiyonu olarak sordugunuzu dusunuyorum. IGO 8'li PND'ler icin de forumda takip ettiyseniz iyi ve kaliteli bir cihazi, yine iyi ve kaliteli bir firma getirecek.. o zaman zaten sektorde standartlarinda degisecegini dusunuyorum.

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan




  • Selamlar Enistgok,

    sanirim aslinda soyle soylemek daha iyi olacak;

    1. artik ithalatcilar Cin'den bir GPS (PND) cihazi getireyim, buradan da bir urun koyayim, pazarda adim duyulur, sonra ilerde kalite vb. bakariz artik demiyorlar, dolayisi ile kesinlikle bu asamada artik yeni gelecek tum cihazlar bir miktar daha iyi kalite olarak gelecek.

    2. ayni zamanda urun ithal eden, ve kanallarinda dagitan firmalar, diger firmalarin tecrubelerini de gorup, ekran parlakligindan tutun, tus kombinasyonlarina kadar, kullanicinin kalite standartlarinin yuksekligini de bir ihtiyac olarak gormekteler.

    3. yine ayni zamanda pazarda TomTom gibi bir urun de piyasaya girecekken, Garmin ile de pazarda iyi bir rekabet gelecekken, bu firmalarin kalitesinde bir urunle artik satisin mumkun olabilecegini gormekteler.

    Yani benim veya bazi baska arkadaslarin duymaya basladiklari ve duyduklari, bazilarinin da gorup test etmekte olduklari bu cihazlarin sayisi mutlaka artacak. Ama bahsi gecen, uzun zamandir test edilmekte olan bu urunu getirecek olan firmanin kendisi bunu duyurmadikca bizlerin bu bilgiyi sizlerle paylasmasi maalesef mumkun degil.

    En guzel yani tabi, (ki tek verebilecegim detay bu) bu urunun (urunlerin) ustunde IGO olacak olması, boylece Basarsoft haritalari da ustunde olacak. Ha bir de eklemek gerekirse, testler (ki aylarca suruyor, cunku IGO acaip yogun, ve test sirasina urunu sokmak bile ciddi anlamda referans, inceleme ve finansal taahhut gerektiriyor) bitti sayilir.

    IGO urunun uzerine kendi yazilimini koydugu zaman, kullanicinin eline urun gectikten sonra,
    - firmware upgrade edin,
    - Bluetooth baglantisi icin surdan sunu download edin,
    - Pil ve ekran parlaklik ayarlari icin sarji devamli acik tutun,
    vb. vb. demeyen, dememek icin de ince eleyip sık dokuyan bir firma.

    Hakeza bu IGO'lu urunu getirmek isteyen Turk firmada, bizim onerdigimiz Cin'li IGO testini gecmis firmalarin urun kalitelerini de yeterli gormeyince bir degerlendirme de bu tarafta yapilinca, bu surec 6 aya yakin surdu..
    Bu arada da Basarsoft datasi daha da iyilesmeye devam etti.

    Eh bu kadar sabrettiyseniz, biraz daha sabredersiniz derim.. Keske yaz basina yetisseydi, ama yetismedi..

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan






    Orjinalden alıntı: Enistgok

    Alim bey de bu cihazdan sık sık bahsetmeye başladı bu yeni gelecek cihaz hakkında.

    Beklenti yaratma ile algı seviyesi mi yükseltiliyor yahu ? Bir forumda yılbaşından beridir geliyor, aha da geldi deniyordu. Burada da bir arkadaşımız "geldi mi ortalık nur ile kaplanacak, herşey güzel olacak" diyordu neredeyse. Şimdi de Alim bey....

    Alim bey, siz de bu cihazdan bahsediyorsanız gerçekten böyle bir cihaz var demektir. Şu cihazı birileri çıksın anlatsın yahu.! hayır getirttik C520yi de ...daha iyisiyse "Satılık C520 tertemiz" ilanı hazırlayayım şimdiden


    Orjinalden alıntı: akucukpehlivan


    Bunu PDA versiyonu olarak sordugunuzu dusunuyorum. IGO 8'li PND'ler icin de forumda takip ettiyseniz iyi ve kaliteli bir cihazi, yine iyi ve kaliteli bir firma getirecek.. o zaman zaten sektorde standartlarinda degisecegini dusunuyorum.

    Saygilarimla,

    Alim Kucukpehlivan







  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.