Şimdi Ara

next ye 8000 plus conax modül yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.ve 4 günlük uydu kullanıcısıyım.
    next ye 8000 plus uydu alıcım var.conax modül gömülü dediler o yüzden aldım.Fakat conax modülle hangi kartları kullanırım bilmiyorum.Lig tv ye yasal üye olsam lig tv nin kartı bu modülle çalışırmı?Ve başka hangi kartları önerirsiniz?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• kardeş ligtv izleyebilmek için makinende Cryptoworks modül yada Cryptoworks destekli modülün olması lazım yoksa ligtv çalıştıramazsın bende alıcaktım kart+modül 100ytl dediler bende vazgeçtim ...
  • Lig tv izleyebilmen için Digiturk'ten modül alman gerekiyor. Senin receiverdeki modülün olması işi çözmüyor. Şu an zap paketini izleyebilmen için modüle ödemen gereken ücret 59 YTL. Kurulum ücreti de 40 YTL. Eğer 1 yıllık sözleşme yaparsan 59 YTL ödemiyorsun.
    Tüylerim hala diken diken oluyor...
  • yav ne alakası var, sadece lig tv izlemek istersen lig tv ye abone olursun kartını alırsın ilk ay 40 ytl(10 kart 30 ilk aylık bonelik) sonra ayda 30ytl izlersin. yanlızca lig tv
  • sezon başı modül + kart alacağız anlaşıldı başka çare yok.sadece kartla kurtulamayacağız.Benim makinada modülün gömülü olması bir işe yaramamış oluyor anladığım kadarıyla.hepinize teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.