Şimdi Ara

Next Ye 19500 HD CIS Test Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir sitede yer alan analizi paylaşıyorum.
    Next Ye 19500 CIS Test Ettik

--------------------------------------------------------------------------------

Next Ye 19500 Hd CIS Test Sonuçları

1-Cihazın SD görüntü kalitesi iyi.Ancak Hd görüntü kalitesi birçok tartışmayı beraberinde getirecek gibi görünüyor.Görüntü çok mat ve kalitesiz.Kıyaslama yapacak olursak oldukça sorunlu Next 18500 HD cihazının Hd görüntü kalitesi tartışılmaz bir şekilde bu cihazdan üstün.

2-Cihaza modül taktığınızda cihazın performansı oldukça düşüş göstermektedir.Modül yuvasınında oldukça iyi dizayn edildiği söylenemez.Modül takmakta zorlanabilirsiniz.

3-Hd kanallarda kanal geçişleri sinirleri bozabilir.Zira cihaza 400/450 TL ödedim neden böyle diyebilirsiniz.

4-Donanımsal olarak fena değil.Kasa dizaynı güzel.

5-Stabil konusunda bir Dreambox-Vuo cihazlarıyla aralarında fark mevcut.Yeni bir cihaz olmasına rağmen 19500 HD geride kalmış.

5-Kumanda zaten önceden bilindiği gibi.Kumanda bir çin malı olduğunu gösteriyor.En önemli ayrıntı ise cihazla kumandanın iletişimi beni hayal kırıklığına uğratmıştır.

6-Tema olarak windows temalarından bir tanesi yazılımda kullanılmış fakat o temanın üst bölümü siyah şerit halinde ve bu kötü bir görüntü sergiliyor.

7-Forum siteleri ve nextin satış sitelerinde bahsedildiği kadar üstün bir cihaz olmadığını ve hayal kırıklığına uğrama olasılığının olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

8-Cihazın kullanıcılarının görüşlerini beklemekten yana olduğumu belirtmek istiyorum.Zira benim 24 saatlik izlenimlerim %50'nin üzerinde olumsuz.

9-Cihaz yok satıyor vs. gibi söylemler ticaridir bunlara kanmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedoka -- 25 Ağustos 2011; 17:41:07 >

• Bilgi için teşekkürler yani öyle görünüşü güzel diye her cihaza balık gibi atlamayacağımızı öğrenmiş olduk ama bizim milletimiz biliyorsunuz hemen damlar Ha fiyat iyi geldi Next kalitesi abi başka bişi demem nadasıyla yaklaşıp cihaza balıklama atlamak gibi geliyor bu bana ve birde yetmiyormuş gibi satıcıların yalanlarıda üst safhada.. iyi bilen kişi inanmaz bunada 18500 HD yi de önerebiliyorsanız bunuda alabilirler en azından daha iyi olur ve sıkıntı çekmez.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • Next Ye 18500 Hd'nin görüntü kalitesi daha iyi fakat o da bir enkaz.Neden mi? Çünkü çok ciddi bir yazılım çıkaramamış Next ve bu cihazın kullanıcıları da pes etmiş.En az 10 yazılım çıkarmışlar bu cihaza fakat sonuç yine hüsran olmuş.Artık cihazın mekanik sorunları olduğundan şüphe ediyorum.19500HD 'de tam bir fiyasko.Next kaliteli değil.Benim kanaatim kesinlikle bu.İnsanları kandıracak ve parasını alacak şekilde reklam yapmayı beceriyor.Adamların tek iyi olduğu yanları bu sanırım.Kesinlikle araştırmadan hiçbir markaya güvenmeyin.Para kazanmaktan başka dertleri yok.Bir cihaz çıkarıyorlar ve çıkardıkları cihazın sorunları nüksedince(çok kısa sürede) hemen yeni cihaz ve yeni reklamlarla insanları uyutmaya çalışıyorlar.Asla kanmayın ve araştırın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.