Şimdi Ara

Next Ye-18000 nasıl bi cihaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eve bi uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Cihazı anne ve babam kullanacak o yuzden cok ozellikli bise olmasına gerek yok Hd olsun ve sağlam sorun cıkarmayan bi cihaz olması yeterli. Fiyatı uygun olarak bunu buldum ama nasıl bi cihaz acaba bilmiyorum bu işlerden pek anlamam. Yardımcı olursanız sevinirm. Hizlial da havale ile 137 tl bu ürün. 150 civarı baska bi ürün tavsiyeniz varmı yoksa bu ürün iyimidir?

• cihazın tam modeli Next YE-18000 hdmi cx
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker_1986

Arkadaslar eve bi uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Cihazı anne ve babam kullanacak o yuzden cok ozellikli bise olmasına gerek yok Hd olsun ve sağlam sorun cıkarmayan bi cihaz olması yeterli. Fiyatı uygun olarak bunu buldum ama nasıl bi cihaz acaba bilmiyorum bu işlerden pek anlamam. Yardımcı olursanız sevinirm. Hizlial da havale ile 137 tl bu ürün. 150 civarı baska bi ürün tavsiyeniz varmı yoksa bu ürün iyimidir?

180 TL'ye çıkabilirseniz, Neta 6400HD cihazı tavsiye ederim. Hemde HD özellikli cihazdır.
  • quote:

Arkadaslar eve bi uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Cihazı anne ve babam kullanacak o yuzden cok ozellikli bise olmasına gerek yok Hd olsun ve sağlam sorun cıkarmayan bi cihaz olması yeterli. Fiyatı uygun olarak bunu buldum ama nasıl bi cihaz acaba bilmiyorum bu işlerden pek anlamam. Yardımcı olursanız sevinirm. Hizlial da havale ile 137 tl bu ürün. 150 civarı baska bi ürün tavsiyeniz varmı yoksa bu ürün iyimidir?

quote:

cihazın tam modeli Next YE-18000 hdmi cx

Almayı düşündüğünüz uydu alıcısı Hd uydu alıcısı değil, Hdmi çıkışlı sd uydu alıcısıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga64

quote:

quote:

cihazın tam modeli Next YE-18000 hdmi cx

Almayı düşündüğünüz uydu alıcısı Hd uydu alıcısı değil, Hdmi çıkışlı sd uydu alıcısıdır.

bi sitede bakmıstım full hd yazıodu bu modelin yanında. hdmi cıkıslı olunca hd cihaz olmus olmuyormu? Peki hocam hd uydu alıcı ile hd olmayan uydu alıcı arasındaki fark nedir. görntü kalitesi tv ye göre değişmiyiormu?

• quote:

bi sitede bakmıstım full hd yazıodu bu modelin yanında. hdmi cıkıslı olunca hd cihaz olmus olmuyormu? Peki hocam hd uydu alıcı ile hd olmayan uydu alıcı arasındaki fark nedir. görntü kalitesi tv ye göre değişmiyiormu?

Hdmi çıkışlı sd uydu alıcısında sadece sd kanalları seyredebilirsiniz.
    HD uydu alıcılarında sd kanallarla beraber Trt Hd, Atv Hd, A Haber Hd gibi şifresiz Hd kanallarıda seyredebilirsiniz.
    Sizin gördüğünüz Nextstar Ye 18000 Hd Cx modeli olabilir.

NextStar 18000 Hdmi Cx Uydu Alıcısı
    http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=309
    Nextstar 18000 Hd Cx Uydu Alıcısı
    http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=342

• Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim, kolay gelsin.
  • ben bu alıcıyı aldım bişi anlamadım bisürü güncellestirmeden bahsediliyo bilmem bi sifrelerden bahsediliyo,aksam star yazan kanal yerine Dshoppinge döndü kanal.sacma sapan bi hale geldi canım sıkıldı bu alıcıya
  • Ben bu cihazı aldım. güncelleme vardı onu yükledim şimdi cihaz bozuldu. 2 3 günde bir kumanda sapıtma yapıyor. hangi tuşa basıyorsam işlemiyor. ancak cihazı arkasındaki düğmeden kapatıp açınca kendine geliyor. sakın güncelleme yapmayın sizinde başınıza gelebilir. aslında haksızlık bu ama eğer güncelleme yaparsanız ve cihazda arıza meydana gelirse garantiside gidiyormuş. servis hiç ilgilenmiyormuş.

onun haricinde iyi bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.