|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
H265 çözen cihazlardan birini almalısınız. Çünkü youtube izlenileceğinden bahsetmişsiniz. Dreamstar Smart Plus cihaz H265 çözmektedir. H265 çözen cihazlar içinde bu cihaz hesaplı sayılır. |
|
Next 2000 wifi |
|
|
TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
|
|
aldım iptv üyeliği bitti kullanamıyorum |
|
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|