< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (18. sayfa)

-
-
https://www.youtube.com/shorts/4DLoscNoNac?si=iF1C8tLTujsLHGAD
Şöyle bir video var ama çözüm olur umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seste problem olmadı hocam, seviye ayarlanıyor. Paylaşılan video işinize yarar umarım.
-
Bi önceki modelin menüsü sanırm. Kurcaladım ama olmadı. Garip bi durum. Başka tv takıp deniyeceğim bakalım aynı mı olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var sürekli ses seviyesini 100 gösteriyor ama ses tuşuna basınca rakam 100 olarak kalmasına rağmen ses artıp azalıyor, ben de o yüzden kafaya takmadım.
-
Evde iki TV var. Ben 22 inç 1080p olanda kullandım. Ses 100 de kaldı hep. Büyük 4k tv var ayrı. Onda kullanıyım dedim. Görüntü felaket kötü geldi.( 4k Vestel TV de tvbox kumandası aktif çalıştı ses ordan açılıp kapanıyordu) Hdr açılıyor otomatik ekran mor gibi oluyor. Tüm ayarları kurcaladım düzelmedi. Tabii ve Max da 4k tv de çamur gibi yayın verdi ama 22 inç TV de normal. 4k YouTube videolarında çokca drop gördüm. Aletten soğudum açıkçası iade açtım bu sabah. Geri iade edeceğim. (. İnternet sorunu yoktu bende. 40-50mb arası hız aldım ethernetten de wifi de de)
Sanırım ben laptop bağlayıp devam edeceğim minik TVim ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın, Hdr bende de sorunlu ekran mor oluyor, kaliteli hdmi kablo alarak çözülür sandım ama olmadı. O yüzden Hdr kapalı olarak cihazı kullanıyorum görüntü bu şekilde de fena değil bence ama sen bilirsin.
-
Next bugün bana test yazılım güncellemesi attı. Kontrol edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 18 Haziran 2025; 20:45:23 > -
Test güncellemesi android 14 tabanlı mı peki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha deneme fırsatım olmadı denemek isteyenler whatsapp üzerinden next ile iletişime geçebilir. Test güncellemesinide deneyenler burda deneyimini iletirse güzel olur. Wifi kopma sorunu geçmiş mi vb. Linki direkt buraya atarak sorumluluk almak istemiyorum çünkü
Test yazılımı olduğu için başka büyük sorunlarda çıkabilir! Güncelleme android sürüm yükseltmesi değilde sadace sorun düzeltmesi gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 18 Haziran 2025; 20:44:6 > -
O zaman dediğiniz gibi fix güncellemesidir. Wifi sıkıntısı bende yok ama dolby vision sıkıntısını çözebilmişlerse çok iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Liquido02
O zaman dediğiniz gibi fix güncellemesidir. Wifi sıkıntısı bende yok ama dolby vision sıkıntısını çözebilmişlerse çok iyi olur.cihazın ilk güncellemesi olacak umarım yaşanan çoğu sorun çözülmüştür. Direkt cihazın ayarları üzerinden ağ ile güncelleme verilebilmesi için argeden dönüş bekleniyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 18 Haziran 2025; 19:55:3 > -
Linki Pc Teknik Kanalı hocamıza atmıştım. Deneme fırsatı bulmuş. Güncellemeyi merak edenler için: PC Teknik Elektronik youtube
Next Start Pro 4K Güncelleme Dosyası Paylaşıldıhttps://www.youtube.com/watch?si=2eV7f3aK-raKOmCL&v=_DA5ytw1-fA&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu arkadaşlar biraz da İngilizce öğrense çok güzel olacak...
-
Bu güncelleme ile ilgili yeni konu açtım. Konuya gelebilirsiniz. Güncelleme sonrası deneyimlerinizi yazabilirsiniz.
donanımhaber forum
NEXT START PRO 4K YENİ GÜNCELLEME (LİNKLİ) | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/next-start-pro-4k-yeni-guncelleme-linkli--161557226
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 19 Haziran 2025; 14:16:5 > -
orjinal rom android 13 s20fe ile next pro4k android box a görüntü aktarmak istiyorum ancak bu salak smartview uygulaması sadece resim aktarıyor video olsun telefonun ekranı olsun aktarmıyor bunun nasıl çözbiliriz program ayar vs ne var ? aslında genel samsung sorunu bu ?
-
üç noktaya basıp ayarlara gidin orda labs kısmı olacak ordan "Chromecast desteği"ni aktif edin gözükecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X