Şimdi Ara

next star 7500 fta cı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazı yeni aldım şu an turksat 1c seyredıyorum ikinci anteni takacam inş.
    yazılımın yuklendıgı söylenmişti yuklendıgını nasıl kontrol edebılırım hotbırd lnb si şartmıdır yazılımı gormek için çünkü baktıgımda cıhaz bılgısı bolumunde goremedım ve key gırmek ıstedıgımde başaranmadım ikinci anten gereklımıdır
    tursat 1c yı seyredıyrum demıstım bıde bunun 2a sı varmış galıba onuda seyreedebılrımıyım
    herkesın ortak derdı tv8 ve nba tv seyretme ımkanım varmı?
    teşşekurler

• Cihaz Bilgisinde yazılım bilgisi görünmüyorsa emu yazılım (şifre çözücü) aktif demektir. Yazılım versiyonunu görmek istiyorsan kırmızı tuş ve 1234 yazarsan artık yazılım versiyonu görülür ama emu'yu kapatmış olursun. Tekrar aktif yapmak için yine kırmızı tuş ve 1234 yapman gerekir.
    Turksat 1C ve Turksat 2a aynı çanakla seyredersin. Hotbird için ikinci çanak gerekir. tv8 ve nba tv de seyredebilirsin.
  • ben 1234 ü kendi şifremle değişitirdim o zman kırmzı tustan sınra kendi şiremi yazacagım doğrımudur?
    bırde kırmızı tusa dırek basılınca language(dil secenegği )cıkıyor
    herhlade seri bir şekilde basıp şifre girilecek
    cahilliğim için kusuar kalma
  • quote:

Orjinalden alıntı: suco73

ben 1234 ü kendi şifremle değişitirdim o zman kırmzı tustan sınra kendi şiremi yazacagım doğrımudur?
    bırde kırmızı tusa dırek basılınca language(dil secenegği )cıkıyor
    herhlade seri bir şekilde basıp şifre girilecek
    cahilliğim için kusuar kalma

Senin cihaz yeni model Next 7500 ise yukarıda yazdığım şekilde olmuyor.
    Yeni Next 7500 emu açma-kapama şöyle yapılıyor:
    Menü -> Tercihler -> Lisan Seçimi
    Lisan şeçimi menüsünde iken kırmızı (lang) tuşa basıyoruz ekranın sağ üst köşesinde kaydedildi diye bir yazı çıkıyor. 2528 tuşluyoruz ve ekranın sağ alt köşesindeki sarı ikonun altında xcas diye bir yazı çıkıyor emu aktif olmuş oluyor.

Cihazının yeni model Next 7500 olabileceği aklıma gelmedi. Sen kusura bakma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.