Şimdi Ara

NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
15
Favori
30.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün , hangisini alayım dedim. cevap verdi iki arkadaş sağolsun. Amazondan next aldım akşamında geldi :) her şey çok hızlı gelişti.

send files to tv ve inat tv yükledim. ( netflix, amazon, youtube ) üyeliklerimi bağladım.

1. Hangi web browserı kullanıyorsunuz. Chrome bulamadım. Değiişik bir web tarayıcı yükledim. Daha verimlisi vardır diye düşünüyorum.
    2. Tv kanalları izlemek için bir uygulama varmı ?inat tv nin kanalları var ama kanal geçişleri kolay değil. kanallar karışık ayrı ayrı sayfalarda
    3. Başka önerdiğiniz uygulamalar varmı. Bafi bafi film felan :)
    4. Ben buna neticede netflix üyeliğimi felan bağladım. Kısaca kim olduğum çok rahat tespit edilir. İnat tv den bizi patlatırlar mı?

Çok soru oldu ama emin olun bunlara cevap verirseniz bir çok kişiye yanıt vermiş olurursunuz. Forum güzel ya şıp diye dün işi çözdük

• cihazı bir haftadır kullanıyorum bu benim ilk tv box tecrübem
    gerek ücretli gerekse ücretsiz içerikler gayet seri ve stabil çalışıyor umarım böyle de devam eder uzun süre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max0007 M kullanıcısına yanıt
    Malum uygulamaların tam isimleri ve içerikleri konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Coludstream ve inat tv kullanıyorum yeterli geliyor aslında ama özellikle platform içerikleri zayıf, alternatif varsa mutlu olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube izlerken bazen donuyor sebebini anlamadm. Ses devam ediyor, görüntü dönüyor. İleri geri alinca düzeliyor. Yaşayan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1678 TL görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun internetini bağlayınca cihaz bağlanıyor ama ev internetine bağlanınca bağlı ama internet yok gibi bir şey diyor ve uygulama kısmına girmiyor ,siyah ekranda süreki yükleniyor gibi dönen bir simge var.Sorun ne olabilir.

• arkadaşlar merhaba. cuma günü bu cihazı amazon üzerinden aldım. dün geldi kurulumunu yaptım. ancak usb den kurulum yapamıyorum. chrome ve inatbox kurmak istiyorum ama başarılı olamadım. usb içindeki dosyaları göstermiyor. bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.